|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#932 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- To fajno i dobrze wiedzieć. A,bo ja nie przepadam bo nie moge nic dla siebie znaleść,nic mi tak nie wpadało w oko,noi te tłumy w sklepie i do kasy. ![]() Nie dziwie Ci się. Ostatnio znowu zaglądam do wózkow,bo ostatnio często gęsto widze mamusie z maluszkami,gdzie się nie objerze tam mamy z wozkami.
|
||
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
wrócilam i wymiękam, Tata wymyślił że jednak będzie zapraszał swoich znajomych na ślub ( rodzice są po rozwodzie i tata najpierw stwierdził, że nikogo nie będzie zapraszał ) a tych znajomych jest uwaga 20 osób nie wiedziałam co powiedzieć, na początku marzyło mi się małe wesele... później okazało się że to niemożliwe, a teraz się zaraz okaże że będzie 170 osóbno i jeszcze ząb mnie boli idę chyba się położyć bo coś się źle czuję Samoa ale to już blisko
|
|
|
|
#934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ludzi jest duzo, to fakt. Mad cos czuje ze Ty bedziesz kolejna ciezarowka na watku ![]()
|
|
|
|
|
#935 | ||
|
BAN stały
|
Dziękuje za gratko-oklaski.
![]() Cytat:
U nsas kolorem przewodnim jest czerwony,zaproszenia ze wstążkami czerwonymi,zawieszki na wodke też będa czewone. itd ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
Widziałam bluzeczki za 2,50 mi się podobało za np 6-taka. Kiedyś sobie kupiłam białą kamizelke w Primarku,to chyba mój jedyny zakup.A właśnie zapomniałam apropo Primarka napisać Wam,chciałam sobie dzisiaj kupić żelowe wkładki do butów,w opakowaniu były dwie wkładki,za jedyne uwaga 67 pensów. Tylko,tż marudził i nie kupiłam bo była długa kolejka do kas,sama musze się wybrac i je kupić. Musze ![]() Mówisz. Fajnie by było,ale pożyjemy zobaczymy.
|
||
|
|
|
#936 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ladne winietki , i ten Cypr Cytat:
...bo w sumie placi tez za wesele)
|
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę robić sama, i chyba się z Super, ze zainspiruję Waszymi super, ze wieczorki się udały a=eh... Cypr cudownie! A piosenka na pierwszy taniec bajeczna ![]() Cytat:
mam to samo, ciągle wkoło bobaski i mamusie tak bardzo już też chciałabym ... no ale jescze te 3 miesiace do ślubu wytrzymam a później Mad po ślubach działamy ostro z mężulkami ;P ![]() Cytat:
a kolor przwodni moze pojawi się później ... się zobaczy
|
|||
|
|
|
#938 | ||
|
BAN stały
|
A własnie certi,znam to skądś.
Moja mamuśka sobie wymysliła by zaprosić jej znajomych.Fakt bardzo się lubią,jak byłam mniejsza jeżdziliśmy z tymi znajomymi na wspólne wakacje,lubią się rodzice z nimi do dziś,kontakt mają wkońcu mieszkają na tym samym osiedlu co rodzice.No,ale to nie rodzina,by ich zapraszać,na co moja mamuśka ale ja już im powiedziałam i powiedzieli że się ciesza że ich zapraszamy,przyjdą i mnie uściskają. ![]() Cytat:
Zartuje oczywiście. Tak,tak tak zamierzamy po slubie działac,no ale właśnie ale musi być. Dobrze,że z działaniami nie będe sama Cytat:
Noi wkońcu wstążki przy zaproszeniach sa czerwone stwierdziłam,że i zawieszki niech będą takiego samego koloru- czerwone.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-15 o 20:35 |
||
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach Martoolka, super demot Mam pytanko jeszcze jedno odnśnie zawieszek na alkohol wybierałyście już może jakieś wierszyki albo wzory? ja chcę robić sama zawieszki i zastanwiamy się właśnie nad wierszykiem
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-15 o 20:40 |
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
|
|
#941 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Masz racje,skoro nie przepadacie za tą panią,to po co ją zapraszać. Nie widze sensu. Cytat:
|
||
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będe trzymać kciuki, żeby te mdłości minęły jak najszybciej, i żebyś mogła coraz bardziej sie cieszyć przygotowaniami na przyjście maluszka mad ... ja mówiłam całkiem serio tą fotką pdczas sesji
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po 12 tyg minal mdlosci, szybko zleci |
|
|
|
|
#944 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem czy to cię pocieszy,ale moja kuzynka wymiotowała przez całą ciąże,to dopiero niezły kosmos. ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Nie no, fajny pomysł.Taki z jajem. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
na usg jeszcze za wczesnie, z tych dziwnych obliczen wynika ze to 9 tydz chociaz 9 tygodni temu to ja na pewno nie bylam jeszcze w ciazy,
ide od kompa milej nocki
|
#946 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
USG mozesz juz spokojnie robic, bedzie bilo serduszko
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Takie lubimy pomysły - z jajem
czasami takie duże dzieciaki z nas
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-15 o 21:34 |
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, startujemy z zaproszeniami i dopiero wróciłam do domu :/
Nie dam rady was dzisiaj nadrobić. Mam jednak pytanie: Czy ofiarę za zapowiedzi daje się od razu, jak się do nich z tą karteczką przyjdzie, czy przy odbiorze wygłoszonych zapowiedzi?? Bo mamy dylemat kiedy dać ta kasę ?? Dziewczyny, które sąjuż po zapowiedziach: help!! Bo naprawdę nie wiem jak się zachować .....
|
|
|
|
#949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na zapowiedzi nie dałam, bo wczoraj spisywaliśmy protokół i odrazu zapowiedzi u mnie w parafii zapisał, a kasy nie miałam przygotowanej. Tz u siebie da, tez dzisiaj sie zastanawialismy czy teraz czy przy odbiorze.
|
|
|
|
#951 |
|
BAN stały
|
acelinko,to fajno że pozytywne świrusy z Was.
|
|
|
|
#952 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję i proszę
![]() Cytat:
![]() U nas będzie fuksja. A na sali fioletowe dekoracje, bo ściany mają niektóre też fioletowe. A tak w ogóle to dziś dzwoniła do nas kobieta od sali i mamy do niej jutro jechać bo chce obgadać jakieś "szczegóły". Mam nadzieję, ze nie będzie nas chciała wyrolować i brać od nas jeszcze więcej kasy za to, że mamy na tej nowej sali Denerwuję się, bo nie wiem czego się spodziewać ![]() Cytat:
Aż się kolesiowi zapytałam czy on chce, żebym zawału dostała jak mi powiedział ile mam zapłacić Cytat:
![]() Fajnie, że się nie stresujesz Mam nadzieję, że zdasz nam relację "po" ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
A co do tego drugiego, to masz rację
|
|||||
|
|
|
#953 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż na pewno część osób odmówi, więc może nie będzie tak źle Zobaczymy czy przepowiednia się sprawdzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo właśnie dziś wpadłam na pomysł pleneru jak jechałam pociągiem (kurcze strasznie inspirujące te podróże na uczelnie są, najlepszy kwestionariusz do pracy magisterskiej też stworzyłam w pociągu Byłoby coś zwariowanego i takiego innego Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Trzymamy kciuki żeby wszystko poszło superCytat:
![]() Ja też jak byłam w Anglii kupiłam tam trochę rzeczy i dalej je używam. Cytat:
Cytat:
A z ta właścicielką się nie przejmuj, dowiesz się wszystkiego, teraz nie ma co sie zamartwiać
|
|
#955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Buziaki PMki,do jutra,milej nocki
|
|
#956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do toku studiów muszę oddac zbindowene 2 sztuki pracy a sobie walnę w twardej a oprawie na pamiątke moich męk, a co aha... on ile w ogóle drukne bo przed chwilą o mało co zwaąłu nie dostałam romzmawiałam wczoraj po 19 z promotorką i powiedziała, że ona mi to sprawdziła i coś tam nawet poprawił i że jak mi to odesle to bede miała do druku. No i czekałam, czekałam, czekałam i się nie doczekałam więc polazłam spać z myślą, ze wstanę z rana to na pewno mail bedzie na mnie czekał, bo koleżanka dostała wczoraj jakoś po 21. I wstaję rano, wchodzę na maila a tu nic i niewiem co robić dzisiaj muszę oddać to do toku studiów, a koleżanka z którą jadę na uczelnie może tylko z rana jechać bo później idzie na ślub i weselisko. Niewiem czy się śmiać czy płakać, najchętniej bym tą promotorke za kare musiałabym teraz do niej dzwonić i obudzić. Ale że mnie mamusia dobrze wychowała to poczekam, tylko później to niewiem jak ja dojadę na uczelnie, chyba będe musiała sępic autko od dziadka ... Cytat:
ja się moge ścigaćm niema sprawy ![]() fajny pomysł z sesją ten z trampaczami i piłką jest suuuuper ![]() zainspirowałaś mnie patrz jakie trampołki superaśne znalazłam, z jajem http://www.allegro.pl/item1070250481...re_roz_37.htmlale pomyślałam jescze że fajne by były całe białe i zamiast sznurówek wstążeczką wizacane taką białą prześwitującą a tż'ta też nbym w trampy ubrała do takiej fotki ![]() Cytat:
http://account.nazwa.pl/deko/images/...zki_teksty.pdfMy chyba wybierzemy kilka tekstów i zrobie zawieski z różnymi, bo kilka nam sie podoba i nie umiemy się zdecydować ![]() Dalej niewiem co z tym licencjatem, a raczej z jego brakiem ręce i cycyki opadają
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-16 o 06:57 |
|||
|
|
|
#957 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() Samoa ale już blisko ja tez już się nie mogę doczekać swojego wielkiego dnia
|
|
#958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jak na razie opuściłam niestety ten wczorajszy Jednak ma się tę pamięć ![]() Ja dzisiaj będę wypisywać zaproszenia, co za żmudna robota ![]() No i ślęczę nad albumami dla rodziców, to mnie akurat wciąga, z każdą kolejną stroną mam nowe pomysły, mogłabym tak cały dzień nad tym przesiedzieć, ale czas na to nie pozwala, no i muszę byc czujna aby któreś z rodziców nie zauważyło co ja kombinuję ![]() Dziewczyny poddajcie proszę jakiś pomysł na prezencik dla niedawno narodzonej dziewczynki Chciałabym dać coś w miarę innego niż zazwyczaj...Z tego co wiem, to ciuszki odpadają.
|
|
#959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

Byłam z tż-tem porozglądać się za butami,bo jego brat chce buty z ecco.
Byłam też w Primarku,pomimo tego że nie przepadam za tym sklepem,a tam jednak były fajne bluzeczki,zastanawiam się nad tym czy nie zacząć sprzedawać ciuchy,bo wiem że niektórzy ( polki w polsce
) lubią ( zabijają się
o cuszki z Primarka
A to już za 4 dni
Także z godzinkę w nim posiedzę
Niech Alunia rosnie zdrowa 

nie wiedziałam co powiedzieć, na początku marzyło mi się małe wesele... później okazało się że to niemożliwe, a teraz się zaraz okaże że będzie 170 osób
to jutro swietujemy,a tydzien pozniej moja "stowke"

Denerwuję się, bo nie wiem czego się spodziewać 
za kare musiałabym teraz do niej dzwonić i obudzić. Ale że mnie mamusia dobrze wychowała to poczekam, tylko później to niewiem jak ja dojadę na uczelnie, chyba będe musiała sępic autko od dziadka ...
ręce i cycyki opadają
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Chciałabym dać coś w miarę innego niż zazwyczaj...Z tego co wiem, to ciuszki odpadają.