Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-17, 12:03   #797
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

hej dziewczynki
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Ja wstaje regularnie co 2,5-3 h na siku dzisiaj rano jak wstałam juz z wyrka to nie umiałam dosłownie wycisnąć tak bolał pęcherz, powiem Ci, ze jestem juz bardzo zmęczona, już bym chciała się rozpakować.
biedactwo juz niedlugo Karolinko i bedzie filus obok ciebie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Hej moje kochane prawie juz rodzace.Przepraszam, ze ja tak rzadko, ale niestety problemy w pracy mnie przytlaczaja Plus mimo, ze wreszcie wyniki posiewy itp ginekologiczne dobre, i niby moglibysmy zaczac sie starac to ciagle ta grzybica plus klopoty w pracy. Chodze, zalatwiam dzwonie i nie mam sily. Ale pamietam o was i podczytuje. Jestem z wami calym sercem**

A.
Anusia ciesze sie, ze juz powoli wszystko dobrze z towim organizmem a ten maly problemik zniknie, zaczniecie sie starac i niedlugo bedziesz kolejna brzuchatkazobaczysz dasz rade tyle juz przepszlas!

Cytat:
Napisane przez monia9980 Pokaż wiadomość
witajcie

stale was podczytuje ale nie pisze bo w sumie to nic ciekawego sie nie dzieje.nazbieralam wczoraj caalee wiaderko truskawek!nareszcie mam swoje,teraz sa juz w postaci dzemu pozamykane w sloiczkach.

Weronisiu wozek sliczny,wogole juz duzo masz rzeczy,ja wlasnie piore ubranka,i wozek mam zamiar wyprac co da rade odepne i do pralki poki jest pogoda,

Carol jak ja ci zazdroszcze to juz tak blisko.........ogol nie ja sie czuje super,duuuzooo lepiej niz w 1 ciazy.i zdaje mi sie ze lekarz dobrze mowil o chlopcu bo fika duzo bardziej i mocniej niz Klaudia

czekam az maz skonczy robotke i zamawiam poscile dla maluszka,

aaaa dzisiaj mam wizyte ,ciekawe czy wrewszcie cos przytylam... ile czasu ta waga ma stac w miejscu!
pogadam z polozna porownamy jak to bylo w 1 ciazy,moze to u mnie norma....
a ta moja przyjaciolka ma problemy,tez jest w 22 tyg ma za wysokie cisnienie,problemy z pecherzem....miala isc do szpitala ale nie ma miejsc..ma lezec i najlepiej nic nie robic..biedna

Irsin gratuluje prawka,

sas wiesz ja zdalam w styczniu akurat na urodzinki i tak tez dostalam autko "zlomka" od meza i rodzicow i jezdze caly czas,nie wybierm ulic o malym natezeniu,drogi sa dla kazdego jeszcze mnie nie zatrabili,ani nie mialam stluczki....jezdze badz moim malym fordzikiem lub meza w kombi i powiem wam ze czuje sie znakomicie w tak duzym aucie
hehe ja nieestety nie mam zlomika a wolalbym chyba na poczatek nio chyba ze wezme meza ale on ma berlingo i w sumie to nie zlom wiec na jedno wyjdzie hehe

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Gosiu dobrze zrobiłaś wpychając się, i tak już nam nie zostało dużo czasu na wykorzystywanie faktu że mamu wielkie brzuchale

Metropolitan powiem Ci że mi często zdarzają się takie wredoty przy wejściu do kina, myślą że jak stoją i sprawdzają bilety to już są strażnikami teksasu wrrr. Dobrze jej nagadałaś niech ma za swoje

A wy wszystkie o tych truskawkach i truskawkach a ja nie mogę truskawek bo dostaje mega swędziawki a też bym sobie pojadła

Anulko kochanie Weronisia dobrze napisała, może jak byś zafasolowała to mniej byś myślała o innych sparwach i skupiła się na fasolce. Dobrze że już wszystko ginekologicznie jest ok. a grzybek to tylko mały problemik, zobaczysz szybko przejdzie.

Powiem wam kochane że my już troszkę z firmą ruszyliśmy, w maju wystawiliśmy jedną fakturkę i mieliśmy pare fakturek kosztowych, no i księgowa wyliczyła nam podatki i za głowę się złapałam, toż to skandal, 1/3 tego co zarobiliśmy z tej faktury to trzeba oddać na podatki, a przecież trzeba płacić też inne rzeczy. Nie wiarygodne jak to państwo z nas zdziera i co my z tego mamy. Jestem tak zbulwersowana że szok, za co ja niby mam tyle płacić, nie dość że trzeba za pracowników płacić za zus i to sporo, to jeszcze takie pieniądze za podatek. I na dodatku płaci się jakieś vaty, city i pity ja się nie dziwie że tak mało osób zakłada firmy w Polsce tyle tych papierków jest do wypełniania że ciężko się połapać. Dobrze że my mieliśmy zaprzyjaźnioną księgowość to za mniejsze pieniądze prowadzą nam to, bo sami to byśmy nigdy nie podołali tym papierą.
Jestem WŚCIEKŁA na nasze państwo!!!
ehh rozumiem cie z tym podatakim itp... wlasnie dlatego moj tz dziala w pl ale oplaty robi za granica gdzie ma fime zarejestrowana bo tutaj bysmy nie wyrobili chyba
sas jest offline Zgłoś do moderatora