Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-18, 14:33   #3003
Katia25
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
ja sie witam w dzisiejszy pochmurny ranek, u mnie po wczorajszym spadku (-0,300) dzis KOLEJNY SPADEK o 0,900 moge smailo powiedziec, ze od 14.05 zrzucilam 10kg

wszystkim zycze udanego dnia i spadeczkow
super!szybko ci to poszlo!!!Ale ci zazdroszcze !!!mam nadzieje ze i ja dostapie takiego dnia kiedy bede mogla powiedziec ze mam na minusie 10 kg!
Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
Dziewuszki, chcialam sie wam pochwalic, ze dizs mam na sobie moje jesscze miesiac temu za male jeansy, nie dalo sie w nich chodzic bo prawie pekaly na tyłku i udach. a dzis je na sobie mam i brzydko w nich wygladam bo..... .sa za duze!! no co, musze sie pocieszac takimi szczegolami skoro waga stoi
SUPER!!!!!!!!!!!!!!

jeny jak ja wam zazdroszcze!!!!Wiecej takich postow bo jestescie moja moywacja w chwilach zwatpienia!!!!

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
joanasz to moj jadlospis z wczoraj

1 sniadanie: 3 kanapki (placki owsiane) z szynka z indyka + dodatkowo jeszcze 7 plasterkow tej szynki na przegryzke + kawa+ 500ml wody

2 sniadanie: 2 jajka + kurak = jajecznica + 250 ml wody

przekaska przedobiednia: 80g twarogu chudego:slodzik: sszczypta kakao no i woda 500ml

obiad: 0,5kg wolowiny z grilla + 750 ml wody

przekaska poobiednia: 2 jajka na twardo + 250 ml wody

zaraz wrzucam na ruszt kolacje: szynka wybeltana z jajkiem na twardo z lyzeczka serka homo plus 250 ml herbaty z pokrzywy

i jak znam siebie to cos jeszcze wszamie ok 21, jakis plasterek kuraka plus 3 lyki wody

oczywiscie zjadla jeszcze 2 jajka na twardo wieczorkiem no i stepperek 50 minut
tyle jesz i chudniesz!?szczesciara z ciebie !!!Ja jem o wiele mniej ale nie glodze sie ,poprostu nie daje rady wiecej .az sama jestem w szoku bo ja lubie jesc ale chyba nie na Dukanie
Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Ja też nie wiem czemu uświadomiłam sobie, że popelniałam gafę przez cały okres trwania diety! Nie jadłam czysto proteinowych śniadań, ale coż, zmienię to i tak jakoś chudłam
A co do foty...to.... ! ja chcę takiego TŻ!
to pocieszylas mnie ze mimo warzywek jednak chudlas u mnie dzis dopiero 2gi dzien PW ale dzis sniadanko bez warzywek ,mozna przezyc wiec spoko
Co do Tz moge pozyczyc od czasu do czasu ale tylk do gotowania
Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
Dziewczynki musze wprowadzic mala korekte
Po odwaleniu obowiazkow odwozowych do szkoly, drobnych zakupach i przesunieciu sniadania na pozniejsza pore zwazylam sie jeszcze raz i na wadze bylo pewne 56,8. Magiczna granica przekroczona czyli ruszam z kopyta w dol z waga
Czego i Wam Wszysy Moi Kochani zycze

Aaaa, i jeszcze pomierzylam ciuchy w sklepach. W S wygladam bosko!!! :-D
!!!rozmiar S ale pieknie!!!!Ja jak patrze na kilka par spodni ktore mam w tym rozmiarze z pieknych czasow to nie moge uwierzy ze ja w nich kiedys smigalam ...a teraz nawet nie ma szans by je na tylek wcisnac

Edytowane przez Katia25
Czas edycji: 2010-06-18 o 14:35
Katia25 jest offline Zgłoś do moderatora