Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 16:54   #2708
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
a ja czasami się zastanawiam, czy to nie za wcześnie na takie poważne życie i mieszkanie z facetem.
Ja identycznie, cały czas nie wiem, czy będę mieszkać z Tżtem, czy akademik. I tu, i tu widzę sporo plusów, więc w głowie mam mętlik
Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
No cóż ja uważam inaczej. Mogę czuć się dorosła i dojrzała i mieszkać z mamą... To nic złego. Ale pisząc, że mając lat 19 najwyższy czas się wyprowadzić jest nie fajne. Każdy ma swoje zdanie na ten temat i niech tak zostanie. Nie zrozumiałam?
Właśnie dlatego napisałam swoje zdanie, jak to wygląda w moim przypadku.

Dokładnie to opisała Martyna. Ja mieszkam na wsi, więc tu standardem jest, że młodzi ludzie (najczęściej jednak faceci) kończą to rolnictwo (oczywiście UP w Poznaniu ), ewentualnie technikum rolnicze, żenią się i mieszkają całe życie w domu rodzinnym. Patrzę na to i tak nie chcę
Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Kompletnie z , ale widziałyście nowe ciuchy na stronie ?

Wkurza mnie ta hurtownia, cały czas wchodzę i sprawdzam czy ciuchy są. Może zaatakujemy ich telefonami ? Na wątku o tej hurtowni pisały dziewczyny, że to najlepsza metoda...
Dlatego ja nie wchodzę i się nie denerwuję
Dominika ostatnio pisała, że baba nie odpisała... coś się zmieniło?

parodia jest offline Zgłoś do moderatora