|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
o radioaktywnych biedronkach mówili wszędzie. ![]() Oo fajnie, ja w wieku 16lat jeszcze nie miałam takiego parcia na wiedzę.. a szkoda. Lubiłam czytać książki, zawsze, ale wtedy moim guru była Nowak, Musierowicz, Coelho.. ![]() Aa, to dobrze ![]() Mój tata ostatnio mnie rozbroił,bo czyta 'Pana samochodzika', bardzo fajne powieści podobno, choć tytuł zabawny.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz tylko Murakamiego czytam, taka wybredna się zrobiłam Noo, słyszałam że to fajne, ale ja jakoś nie przepadam za tym gatunkiem. |
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja Kapuścińskiego, lowe. O Mukaramim (?) słyszałam, na wątku książkowym dziewczyny pisały. A ja zamierzam to przeczytać, tylko niech tata skończy. teraz mam full czasu, chcę go jakoś konstruktywnie wykorzystać, bo wiem, że w roku akademickim znowu będę miała zaległości w filmach i ksiązkach pewnie, tak jak przed maturą.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-19 o 14:07 |
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zadomowienie
|
Ooo super! Tylko dużo zdjęć ma być
Hej Wrocław piękny jest. Cytat:
BOZIU JAKI SEN MIAŁAM Śniło mi się, że poszłam ze znajomymi "szukać przygód" na cmentarz w moim mieście, który jednak wyglądał zupełnie inaczej niż normalnie (później jakimś cudem byłam w Niemczech). Był wieczór, światło dawały tylko znicze i takie hmm jakby lampki żarówkowe z domu. Nagle zrobiło się ciemno i ziemia zaczęła się trząść. Z takiego jakby bunkra wybiegła kobieta z córką i zaczęły nas wołać, żebyśmy się z nimi ukryli, bo inaczej zginiemy. Uratowałam się tylko ja, resztę znajomych rozszarpał wilk, który miał z 2m. Kiedy się znalazłam w tym schronie ta córka, Sara, zaczęła dziwnie krwawić - takie rany się robiły na twarzy i krew litrami się lała. Kobieta powiedziała, że to się jej zdarza, tylko trzeba uważać, żeby nie straciła za dużo krwi. Ja się upierałam, że trzeba zadzwonić po pogotowie i tak zrobiłam - poszłam do drugiego pokoju i zadzwoniłam na "międzynarodowy system ratujący" (wtf). Strasznie się bałam, że będę musiała rozmawiać po Niemiecku, ale odebrał facet i powiedział po polsku "Oooo jest pani w Niemczech, będzie trudniej" i generalnie flirtował ze mną w takiej chwili! Ostatecznie powiedział, że jedynym ratunkiem dla tej dziewczynki jest usunięcie twarzy, ale przez to nigdy już nie wyjdzie z domu. Nagle zgasło światło - zbliżał się wilk. Skuliłam się pod ścianą i czekałam. Po jakimś czasie poczułam na policzku jego nos mokry... i światło się zapaliło a wilka już nie było. Poszłam do matki Sary i zapytałam skąd to krwawienie. Okazało się, że Sara jest adoptowana i jej prapraprababka była wiedźmą i każdej swojej potomnej odbiera w ten sposób twarz, by cierpiały jak ona. Wymyśliłam, że trzeba odebrać Sarze twarz, ale nie żeby zadać cierpienie tylko, żeby uratować jej życie przed krwotokami i w ten sposób raz na zawsze zamkniemy ten krąg. I ta kobieta tak krzyczała, że mam się wynosić.... a wtedy obudziła mnie wiertarka. |
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Murakamim! Ja w ramach nadrabiania zaległości ściągam kolejne sezony Nip/Tuck, Kyle XY i Weeds
|
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko czasem pamietam sny.
|
|
#2677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Murakamim. Cytat:
i pointa mistrzowska
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#2680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Jep. Siedzieliśmy i gadaliśmy do rana I wiesz, narazie dobrze jest, mamy się spotkac na dniach, tzn. mieliśmy na rowery iśc ale pogoda do d.upy ale zaproponował wspólne oglądanie mundialu i chyba się skuszę Trzeba korzystac bo w sobotę do Wawy i nie wiem kiedy tu wrócęCytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
![]() Przepraszam, że tak mało cytuję ale nie mam czasu Zaraz idę na przyjęcie urodzinowe mojej 2-letniej chrześnicy. Będzie fun
|
|
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak nie uważam, lubię oglądać wiadomości.
w spazmach rozkoszy?
|
|
|
#2683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie moge. mnie się dzisiaj tylko chemia śniła, że robiliśmy jakieś zadania na lekcji, nie wiedziałam że to na ocene, a pod koniec lekcji babka wymienila kilka nazwisk które mają jej oddać, a ja mialam zrobione tylko kilka, no a moje nazwisko padło no i poszłam do niej i mowie że nie wiedzialam i sie nie spieszyłam, a ona powiedziała żebym jej dała to sprawdzi chociaż ten kawałek, wkurzona była. Dałam jej to i sie okazało że pisalam wypracowanie z angielskiego i miałam na kartce tylko "Dear Sir/Madam" ![]() dawno mi się szkoła nie sniła. |
|
|
|
|
#2684 | |||
|
Konto usunięte
|
cześć !
![]() racja, pyszne są .Cytat:
![]() Cytat:
. szkoda, kurcze. ale czytałam,że nie zrezygnuje ze sportu, tzn.nie będzie już grał, ale jakoś się w coś zaangażuje.wyprowadzam się od rodziców. Cytat:
mi się dzisiaj coś śniło,że jacyś strażnicy mnie gonili i nagle się obudziłam,bo tata wszedł do mojego pokoju.,tylko tyle pamiętam :< .a gdzie jest Martyna ???
|
|||
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie niedawno śniło ze byłam na ang. usnym ale on był dziwny bo skladal sie z arkusza z 20 stron
I sie okazało że w tym arkuszu były wszystkie matury (z matmy - np. zadanie - dlaczego te figury sa podobne? ) i z innych przedmiotów. A ja krzyczałam - ze to za duzo - ze nie zdarrze i odpowiedziala mi babka od rosyjskiego![]() Widze ze wiekszosc z was sie wyprowadza. Ja juz się wyprowadziłam
|
|
#2686 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie w Wiadomościach (i każdym innym serwisie informacyjnym) jest jak w tej piosence: http://www.youtube.com/watch?v=KHRleh3lIDg
![]() Żebyś wiedziała! ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Ten link lepszy: http://www.youtube.com/watch?v=Dmoz5QEcFzg - są prawdziwe wypowiedzi prawdziwych polityków. |
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20099631]
a gdzie jest Martyna ??? [/QUOTE]i Marta (ale nie blue_apple)
|
#2688 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
zgadza się ;D ok Holandia wygrała więc jest git-majonez![]() Idę włosiska prostowac
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Niee widziałam
ale dawno nie było Marty.to cześć Marta ;*
|
#2691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Żbiki, ja gotuję. JA!
ciekawe jak wyjdzie. ![]() Cytat:
Oczywiście to nie jest atak na Ciebie. Przelałam swoją złość na głupie zasady. Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20099631] a gdzie jest Martyna ??? [/QUOTE]Pracuje. Wczoraj z nią gadałam. ![]() --- Martuś, będziesz niedługo w Wawce?
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
e tam dawno, 2 dni temu
Niestety w Warszawie mam lekkie kłopoty z dostępem do komputera Ale Martyny rzeczywiście nie maCześc ;* ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() Bd Czytałam że sie przeprowadzasz, napisz PW w które rejony
|
|
|
#2693 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak byłam mała, to codziennie albo Bambino, albo Śnieżka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wyprowadzam się. Dla mnie studia = choć częściowa dorosłość = wyprowadzka. Nie wyobrażam sobie inaczej Wczoraj mi wypadł grill a że po dwóch godzinach przyszło jakieś oberwanie chmury, to co tam muszę się ogarnąć z pokojem, bo mam taki syf, posprzątać w szafie, wystawić coś tam na allegro ![]() I pisałyście o czytaniu. Ja kiedyś stosunkowo sporo książek pochłaniałam. A teraz: zaczęłam jedną Tokarczuk, po 10 stronach mi się znudziła. Gildię magów - po 15 robię się całkowicie anty-humanistyczna ![]() Oo, i już sobie wymyśliłam, jaką założę firmę na studiach bo to fajne jest |
||||
|
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
I mieszkasz z koleżankami?
![]() Cytat:
![]() Wiesz, a wg mnie to nie jest takie głupie, bo czasami rodzice, wiedząc, że jest taki limit, pilnują, by dzieci czytały albo sami tym dzieciom czytają, zachęcając je i zaciekawiając. Gdy dziecko już nabierze takiego nawyku, to w przyszłości chętniej sięgnie po książkę. ;-) a poza tym takie wspomnienie, jak ja np. mam z dzieciństwa, gdy czytałam 'Karolcię' chyba z 10razy z wypiekami na twarzy, jest bezcenne. ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
czadowa piosenka ![]() Wiadomości oglądam bardziej po to, by wiedzieć, co się na świecie dzieje ;-) i nie ograniczam się tylko do tvp1 czy tvn, bbc dla mnie też istnieje, więc weryfikuję trochę. I wiem, wieem, że w tv przedstawiają polityków tak jak chcą przedstawić, a nie takimi, jacy są naprawdę, ale oglądam, by wiedzieć, o co cho. ![]() Ostatnio oglądałam Kropkę nad i z Napieralskim, żeby zobaczyć, jak go Olejnik będzie gnębić i przyznaję, że ładnie wybrnął, tam miejsca na manipulację medialną nie było.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-19 o 15:49 |
||
|
|
|
#2695 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jak Ty tyle miałaś, to znaczy, że będą z niego ludzie ![]() Cytat:
Wiesz, inna sprawa, jak media manipulują ludźmi, ale ja już po prostu nie mogę patrzeć na naszą (bez)klasę polityczną. |
||
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna piszesz tak jakbyśmy były jakieś stare. No daj spokój. Ja osobiście nie ubolewam nad tym, że nie wyprowadzam się od mamy.
|
#2697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wcale wszystkie nie wyśmiały mojego snu |
|
|
|
|
#2698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na AGH są jakieś kierunki zamawiane? ![]() To ja jestem wyznacznikiem wyjścia na ludzi? Miałam głupie błędy, nie zrobiłam czegoś, co spokojnie byłam w stanie zrobić, ale to ja - innej możliwości nigdy nie ma ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to akurat fakt, że do polityki pchają się ludzie,którzy totalnie się tam nie nadają, a wszystko, byleby się nachapać z publicznego koryta. ;-) jak nie umiem śpiewać, to na piosenkarkę nie pójdę- i to akurat łatwo stwierdzić, czy się tam nadaję; a do polityki? nie ma konkretnego wyznacznika. a ja czasami się zastanawiam, czy to nie za wcześnie na takie poważne życie i mieszkanie z facetem.
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy ma swoje zdanie na ten temat i niech tak zostanie. Nie zrozumiałam?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

o radioaktywnych biedronkach mówili wszędzie. 

I jak?
Był tylko przez ten jeden tydzień urody
Zaraz idę na przyjęcie urodzinowe mojej 2-letniej chrześnicy. Będzie fun

tylko to go interesuje, inne absolutnie, ew. jak ktoś mu czyta lektury, odpowiednio akcentując i ubarwiając, to posłucha,ale tak.. nie ma mowy.
robię się całkowicie anty-humanistyczna