Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 18:43   #2010
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

wróciłam z usg genetycznego i jest wszystko dobrze ale lekarz tak mi wygniótł brzuch, ze szkoda gadać, bo dziecko znalazło sobie wygodną pozycję i nie chciało za nic w świecie ruszyć się (mąż stwierdził, że upór ma po mamusi w koncu koziorozec jak mamusia ma być), by można było zmierzyć przezierność musiałam iść na spacer, zjeść coś słodkiego i wrócić na usg. No i wtedy też ułożyło się nie tak, ale było bardziej ruchliwe, wiec lekarz jakoś je ustawił najważniejsze, że wszystko jest super dzidzia znów wyszła o tydzień starsza, w czwartek 10 czerwca miała 6,5 cm, a dziś już 7,5 cm

wiolkaslonko, mam nadzieję, że szpital zobaczysz ponownie dopiero w 9 miesiacu na porodówce staraj się myśleć pozytywnie, niestety coraz więcej kobiet musi leżeć w ciąży, ja dopiero co od niedawna mogę sobie chodzić w miarę swobodnie. Jestem pewna, że bedzie wszystko dobrze

A tesciowa to temat rzeka na moją jak na arzie narzekać nie mam co. Ale fakt faktem, że może dlatego, ze mój mąż nigdy jakoś nie był mocno przywiązany do mamy, owszem, kocha ją, ale bardzo daleko do mamisynka. No i finansowo nie jesteśmy w żaden sposób uzależnieni od teściów, także nie mogą niczego wypomnieć. Teściowa zresztą nie wtrąca się, a odkąd jestem w ciąży przejawia zainteresowanie, ale takie sympatyczne, nienachalne

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora