Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię SUN Jil Sander (nowe) i odlewki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 13:52   #14
ferguusson
Zakorzenienie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
Dot.: SUN Jil Sander (nowe) i odlewki

Cytat:
Napisane przez madziullka Pokaż wiadomość
Oki , więc tak jak się umówilyśmy 50 ml Theo, 5 ml Ricci Ricci i 5 ml Elle

Daj adres na pw, jeśli to nie problem to chciałabym abyśmy wyslały w podobnym czasie, jako że to zagranica i będzie dłużej szlo, a ja się już doczekac nie mogę

żebyś byla spokojna mogę oczywiście przedstawić pokwitowanie z nadania na maila, skan albo zdjęcie mogłoby tak być?

Madziu, dodaję zdjęcia. Theo jest ciut mniej niz 50ml-nie uzywałam ich długo i nie pamietałam dokładnego ubytku. Mam atomek około 9ml i fiolkę 4ml. Prosze powiedz mi ktorych perfum chcesz 9ml i ktorych 5
do wyboru-elle i nina, jak na zdjęciu
Oba dość słodkie, owocowe, elle to moje ukochane perfumy, wyczuwalna malina i różowy słodki pieprz-niezwykle są

Jeśli masz mozliwosci dodania zdjęcia Sun'a to byłabym wdzieczna. Mowa oczywiscie o tych: http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.618.jpg ?

co do wysylki-jeśli masz możliwość wysłać jutro to bardzo bym prosiła i skan nadania i wyślę moja paczkę we wtorek-dostaniesz ja napewno do piatku, ode mnie szybko "idzie". Ja pewnie na moją poczekam trochę, ta poczta polska

I zaraz wysylam adres na PW

MAC

exchange
ferguusson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując