Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 16:58   #2470
kumkura
Rozeznanie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))

Cytat:
Napisane przez jamaicaP Pokaż wiadomość
a ja mam lenia.... nic mi sie nie chce dzis... powinnam troche ogarnac mieszkanie,ale siedze pije zbozową kawkę z mleczkiem i jedyne do czego sie zmobilizowalam to ukręcenie babki (piecze sie) i nalesniki (czesciowo zrobione)

zaraz wstanę.. za chwilkę...
ale się wyspałam potem wstałam, też zrobiłam naleśniki- własnie konsumuję popijam koktajlem z truskawek

Cytat:
Napisane przez kasiaaX Pokaż wiadomość
Witam jestem 2 w1 , 6 dni po terminie... wczoraj koło 19tej skurczyki takie jakich jeszcze nie miałam, nie cmienie tylko cos innego, intensywniejszzego, ale po jakis 2 godzinakach przeszło

super historia wyobrazam sobie ciebie gimnastykująca sie pod suszara z brzucholem haha

jak to? a głosowanie?

jeden dzień, phi spojrz na mnie

gratulacje, ja to nie wiem jak wy to robicie niektóre, ze w 1,5 czy 2 godziny sie uwijacie z porodem...rzeczywiście stworzona do porodów mi juz chyba to nie grozi...

mały cudowny

Gratulacje

no ja jutro do szpitala... boje sie trochę...ale juz nie wróce bez małej
a ty tylko na badanie? czy zostajesz?

no jak on tak...taki niekonsekwentny?

ale tu pusto...tak niewiele nas zostało...boje sie az tu zaglądac bo znów do jutra ze 3 kobietki mnie wyprzedzą...a ja tylko doła łapię...idę dokonczyc pakowanie do tego szpitala kurcze.
głosowanie-, nie odebrałam karty do głosowania...tutaj mam tylko tymczasówkę...jakos tak nie było czasu
a do szpitala mam iść na badanie i dalej lekarz oceni...kurde, jakos tak nie myślę, żeby zostać..

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Ważne pytanie mam!!!!!
Pojawiły mi się strzępki krwi w śluzie.Przed spacerem było mniej a teraz po 2,5 godz jest więcej.Takie bardziej plamienia.
Czuje takie kłucie w szyjce ale myślałam, ze to mała naciska ale teraz to chyba szyjka się rozszeża.
Czy ja mam jechac już do szpitala czy czekać?
Skurczybyki są nieregularne.
Poprzednio jak zauważyłam skrzepki to po 2 dniach urodziłam.
Teraz to chyba szybciej pujdzie.
Ja bym pomału sie ogarnęła i wiooooooo-tym bardziej, że nie jesteś pierworódką- pójdzie szybciej a skurcze jakieś regularne??