Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Delikatna sprawa! Czy powinnam piwedziec pierwsza, że kocham?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 20:42   #8
Still_Alive
Rozeznanie

Dot.: Delikatna sprawa! Czy powinnam piwedziec pierwsza, że kocham?

ja bym się raczej zapytała czego oczekuje od tego związku? I czy on po prostu nie chce się zakochać bo ma np. złe przeżycia i się nie wiem, boi?
Może on jest typem człowieka, który się wolniej angażuje i otwiera na drugą osobę?
Dla mnie pół roku to nie jest dużo, ja po pół roku byłam zakochana,teraz po półtora jestem baaaaardzo zakochana, ale by od razu o miłości mówić? nie znasz go tak naprawdę, bo nie przeżyłaś z nim dużo różnych sytuacji by się przekonać, że tylko on jest najważniejszy i Ty dla niego.
Po za tym dla każdego miłość znaczy co innego, po mojemu to Ty jesteś bardzo zakochana, jak już to bym mu powiedziała w żarcie jakoś, że zła jesteś na siebie bo się w nim zakochujesz:P jak ja tak powiedziałam mojemu TŻ to mnie przytulił i powiedział coś jakoś bym nie była zła. Nie odpowiedział mi tego samego, ale to, że wtedy mnie przytulił i pocałował było dla mnie ahhhh... Wolę by nie powiedział mi co czuje bo ja mu to mówię tylko sam z siebie

Wy się tak naprawdę dopiero poznajecie. Skoro jesteście pół roku a widzicie się 1 w tygodniu to tak jakbyście byli z 2 miesiące... po za tym wiadomo, że na początku jest bardzo silny pociąg, moje wyznania i jego na początku polegały właśnie na mówieniu o tym jak na siebie działamy i to bardzo mi się podobało

PS: a co do komplementów to spotkałam się u kilku mężczyzn z tak durnym podejściem a mianowicie, że swojej byłej mówili dużo komplementów ona obrosła w piórka - że co to ona nie jest- i zostawiła ich i dlatego mi np. nie mówili komplementów. Wyperswadowałam to jakoś z głowy bo coż to za debilizm... Może też coś mu się takiego do główki uwaliło

I love my live

Sprawdź czy nie popełniasz błędów w związku :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487527

Edytowane przez Still_Alive
Czas edycji: 2010-06-20 o 20:44
Still_Alive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując