2010-06-21, 14:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala
Wrzucam swoje 99kilo 
Wybaczcie jakość i plamy na lustrze 
Pracuję nad dzisiejszymi zdjęciami ale baterie w aparacie padły i sie ładują dopiero.
Zdjęcia z wczoraj czyli 36tyg i 2 dni:
|
Wygląda jakby go ktoś od góry i dołu spłaszczył pokrywkami od garnka. Daję Ci tydzień . Cudnie 
Cytat:
Napisane przez bajka1807
poklocilam sie z tż... mam ochote go zabic! 
|
Może wgram Ci na kompa jakąś strzelankę co? 
Cytat:
Napisane przez żabka19
Ale sie wczoraj wkurzylam na mojego M. ... rozrywke sobie znalazl -picie . I jeszcze wkurzony na mnie ,ze jak ja moge w o gole miec o to pretensje. Caly tydzien biedak pracuje ,a weekend nawet napic sie nie moze. Az sie dzis poplakalam przez niego 
|
Jeju...Wy tak blisko rozwiązania, a on pije? Ech...
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala
Rozstępy są ale przyznaję szczerze, że je wyretuszowałam bo są obrzydliwe, żadna jeszcze tu takich nie prezentowała i nie chcę szpecić sama wątku 
Te, które tutaj pokazywano to w porównaniu do moich nie istnieją. 
|
Puknij się w czerep złośniku :P.
Cytat:
Napisane przez aniaa22
nie dane mi bylo zasnac. wykorzystalam meza  i chwile potem zaczely sie takie skurcze ze hej! kapiel nic nie dala niestety. lezec nie moge. tylko nie wiem czy to juz bo sa strasznie nieregularne. raz co 5 min raz co 3 a potem co 10. no i nie wiem co robic. przyszlam do was bo nie chce sie damianowi w wyrku wiercic. chociaz on i tak nie spi 
|
No.. może lepiej jednak zrób to znów, trochę poboli i mały będzie jednak z Wami...
Cytat:
Napisane przez anoxa
ja juz jestem po wizycie w sumie niczego sie nie dowiedzialam jedynie to ze beda sprawdzac te przeplywy dzisiaj znowu ale zapomnialam powiedziec o tym wczorajszym plamieniu wiec na usg powiem
|
Ja nadal trzymam kciuki za Malucha, to na pewno nic groźnego.
Cytat:
Napisane przez hd2005
Byłyście na wyborach?
|
Oczywiście. Raz już popełniłam ten błąd i nie poszłam.
Teraz cokolwiek by nie wyszło, będę miała przynajmniej czyste sumienie.
Cytat:
Napisane przez hd2005
dla mnie to wybory na zasadzie kogo nie chcę na prezydenta  i na kogo głosować aby ten, którego nie chcę nie wygrał
|
Zgadzam się.
Cytat:
Napisane przez marta_d1
Właśnie w Trójce leci audycja na temat prywatyzacji służby zdrowia. Ja jestem za. I tak do większości lekarzy chodzę prywatnie. Chciała bym rodzić w szpitalu gdzie będa mnie traktować po ludzku i nie będę się musiała bać, że akurat położna czy pielęgniarka będą miały zły humor co odbije się na mnie.
...........
Przypominam, że w środę jest Dzień taty. Ja kupiłam mężowi koszulkę z napisem supertata 
|
Ja też jestem za prywatyzacją. Chodzę już teraz tylko do prywatnej przychodni. Gdyby ta kasa, którą nam zabierają jako składki, mogła być wykorzystana na prywatny abonament medyczny, to nikt nie musiałby się martwić o swoje zdrowie.
Cytat:
Napisane przez lazurowa;20143171[COLOR=Silver
[/COLOR]]
Dzidziadziumdzia chyba nadrabia i nas wyklina, że tak dużo naprodukowane 
|
Ach Ty przebiegła .
No zostawiłyście mi około 20 stron i tak od rana siedzę i siedzę...
Ale już jestem na bieżąco. Uff.
W weekend byłam u Mamy, parę spraw pozałatwianych w Bydgoszczy. A wczoraj pierwszy raz w wysokiej ciąży pojechałam autem na odległość większą niż 20km . I opłacało się. Dostaliśmy ogromny karton przecudnych ubranek dla naszej córeczki od mojej kumpeli ze studiów.
Jak je wczoraj przeglądałam, to taaak rosła we mnie ekscytacja .
Za to dziś w nocy miałam taki ból żołądka jak nigdy w życiu. A przy tym ani odruchu wymiotnego, ani też wczoraj nic ciężkiego nie jadłam. Parę godzin się męczyłam i tylko zaciskałam zęby z bólu, żeby Ł. nie obudzić, bo padnięty po ostatnich tygodniach pracy i przygotowań na uczelnię.
Moja Mała chyba bardzo urosła ostatnio, bo dopiero zaczynam odczuwać taką "pełnię" w brzuszku .
Haniu piękny album- zupełnie w innym tonie . I wszystkiego naj naj naj .
|
|
|