|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
jaszczka jem wszystko tylko teraz czasu mniej wiec jem podstawowe posilki plus ciastka bo ja maniak slodkiego jestem a czekolady nie moge bo karmie wiec zostaly ciastka
ogolnie rzecz biorac juz nie ma czasu na podezeranie ale moze to i dobrze..... a po karmieniu znowu jestem wypompowana jakby maly ze mnie cala energie wyssal to mi sie nawet wstac nie chce cos zrobic do jedzenia, ale caly plus tego ze niemowle karmione piersia wyciaga z mamy 500-700 kalorii dziennie moj maz podsumowal ze on by musial 7h jezdzic na rowerku zeby tyle spalic |
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Ja chce byc nastepna, ale moge sobie chciec
![]() Fajnie macie z ta waga, ja mam nadzieje, ze bede mniej wazyla po jakims czasie niz przed ciaza
|
|
|
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
ja mogę wrócić do swojej wagi przed ciążą. Mniej nie muszę. Ja jeszcze nie mogę rodzić bo skończyłam dopiero 36 tydz, a 37 dopiero zacznę, więc za tydzień baardzo chętnie. Basia ale fajnie, będziemy mieć takie małe fat-reductorki
Spadam i ja... moze jakoś zasnę... dobranoc Edytowane przez kolandra Czas edycji: 2010-06-21 o 01:07 |
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
masz 104? kurka, ja mam tyle samo, a ciagle mam wrazenie ze mam maly brzuch
![]() ma ktoras z was tak, ze jak mlode ma czkawke, to az w tylku czujecie jak podskakuje? ![]() mialam isc spac,a kurde poemat do meza w formie listownej tworzylam, bo gadac sie z nim nie da, a list chociaz przeczyta w spokoju i sobie przeanalizuje wszystko na spokojnie, bo normalnie nie wiem juz jak mam do tego upraciucha dotrzec no ale teraz spadam, najwyzsza pora ![]() dobranoc
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
No mam tyle mirzylam oprzed chwila mi juz sie wydaje, ze jak na poczatku tak brzuch skoczyl tak teraz stanal w miejscu i jest bardzo zwarty, nic na boki sie nei rozchodzi teraz wszyscy mowia, ze mam maly brzuch a wczesniej mowili, ze duzy
![]() Przy czkawce to tak mam czasami, ze czuje jak glowka mi skacze to tu to tam na dole |
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() a moze dobry wieczor? ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ---------- nie dane mi bylo zasnac. wykorzystalam meza i chwile potem zaczely sie takie skurcze ze hej! kapiel nic nie dala niestety. lezec nie moge. tylko nie wiem czy to juz bo sa strasznie nieregularne. raz co 5 min raz co 3 a potem co 10. no i nie wiem co robic. przyszlam do was bo nie chce sie damianowi w wyrku wiercic. chociaz on i tak nie spi
|
|
|
|
#3968 |
|
Zadomowienie
|
aniaa moze to juz? Jak stana sie bardziej regularne to do szpitala! Dawaj znac na biezaco nam, co sie dzieje
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
jestem 2 w 1 odsypiam potem bede
|
|
|
|
#3970 |
|
Zadomowienie
|
cześć z samego rana!
![]() to mój bardzo pierwszy raz na wizażu o tej porze ![]() spać coś nie mogę... położyłam się o 1 i od 5 koniec spania... poza tym strasznie głodna byłam ![]() Basiu - dzięki za odp w kwestii jedzenia ![]() Aniaa - odsypiaj, a jutro powtóreczka może coś się ruszy mnie coś od wieczora ćmi tak niby w brzuchu ale bardziej z tyłu w lędźwiach, jak na okres trochę, ale wydaje mi się, że to jednak kręgosłup pobolewa...
|
#3971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chociaz jak go wczoraj przekonywalam i powiedzial ze zobaczymy to oczywiscie mu przypomnialam ze ciezarnym sie nie odmawia musz to jeszcze powykorzystywac duzo mi nie zostaloaniaa hmmm az takie skuteczne jest to wykorzystywanie?? to go chyba z dwa razy wykorzystam dla wiekszej skutecznosci na poczatku zakupow i na koniec
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz jestem po wizycie w sumie niczego sie nie dowiedzialam jedynie to ze beda sprawdzac te przeplywy dzisiaj znowu ale zapomnialam powiedziec o tym wczorajszym plamieniu wiec na usg powiem
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3975 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() jusdan, ola, olakola któras jeszcze za wizyte alguien malutka prześliczna kolandra mój rozłoży łóżeczko jak bedziemy w szpitalu Cytat:
![]() ania twój Damian pewnie nizle sie wystraszyl ze uległ a tu rozwój akcji siala super brzus i faktycznie nisko a kg nie widac!!! kotek wymiata ![]() anoxa za przepływy i za rozwoj akcjiżabka, bajka jaszczka ja mam z bierzmowania Patrycja a Patryk tez mi sie zawsze podobało, ale Tż nie a wogóle do nazwiskA nam nie pasuje.Wogóle kazde z nas mialo inne typy a stanelo na Adasiu i teraz sobie nie wyobrazam innego ![]() Cytat:
Cytat:
wogole cala sie rozrosłam , w barach też ...rozgladam sie własnie za luznymi kieckami i leginsami na okres pociazowy bo troszke mi zajmie zrzucenie nadprogramowych 10 kg (licze ze te drugie 10kg to ciaza )Cytat:
moze faktycznie cos jest na rzeczyCytat:
ponoc nawet 1000kcal mozna spalic na dzien |
|||||
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- ha ha ha |
|
|
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czasami w dole brzucha...a w dodatku dzis miałam sen z cyklu "tych" snów ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3978 |
|
Zadomowienie
|
wykorzystujcie tz poki mozna, bo po porodzie to naprawde tylko sny zostaja
aniaa to odsypiaj i powiedz, co dzisiaj sie dzieje Wracam do lozka, mala wlasnie zjadla i juz smacznie chrapie
|
|
|
|
#3979 |
|
Zadomowienie
|
idę do łóżka, może uda mi się jeszcze zasnąć...
dziś będzie mama, jest już w drodze na lotnisko, to chyba z przejęcia nie mogę spać, nie mogę się jej doczekać
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak słodko wracaj wracaj bo srodek nocy u Ciebie
|
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Byłyście na wyborach?
|
|
|
|
#3982 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Ja dzisiaj bez humoru. Mam ostatnio jakieś kiepskie dni... Dzisiaj zaczynam naukę do obrony pracy mgr. Wyszłam z tego założenia, że po prostu zakuję, zdam i zapomnę. Pierwszy raz. Nie mam głowy do tego żeby się w to angażować. Chcę po prostu odpowiedzieć na pytanie i wyjść stamtąd. Chcę się zająć kompletowaniem reszty wyprawki, spakowaniem torby do szpitala i czekaniem na moją dziecinę. Nic innego mnie teraz nie interesuje, bo wiem, że jak już Mała będzie tak realnie na świecie to całe życie się zmieni. ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Byłam.
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
si
nie chce schodzic na tematy polityczne ale wynik mnie nie satysfakcjonuje .kropka zreszta mamy taki wyyyyyyyyyyyyyyyybór ![]() |
|
|
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() dla mnie to wybory na zasadzie kogo nie chcę na prezydenta i na kogo głosować aby ten, którego nie chcę nie wygrał
|
||
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zadomowienie
|
aniaa22 słodkich snów ale ja wstaniesz to się zaraz melduj koniecznie co byśmy sie nie martwiły.
anoxa żeby przepływy były dobre i informuj nas na bieżącoChyba najwyższy czas wykorzystać tż-ta. Hej mamuśki, pogoda do du.py, a ja mam doła powróciły problemy rodzinne i nic mi się nie chce najchętniej to bym gdzieś uciekła i zaszyła się zdala od tego wszystkiego z moim M, już się nie mogę doczekac kiedy się wyprowadzimy i będę żyła tylko swoim życie a nie wiecznie problemami innych. Ale to dopiero za jakieś 2 lata
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
lazurowa usmiech
misiulka
|
|
|
|
#3988 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ze ile??ja mam 85 ale wygladam gorzej...jakie ty masz chude nogi!!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no i sie rozlozylam,wszystko mnie boli a najbardziej glowa a tz w pracy,maly wstal jak na zlosc juz o 7.30 a teraz wciaz cos chce...nie mam sil nawet sie obracac, a przelkniecie sliny to horror...No pieknie |
|||||
|
|
|
#3989 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() poszłam zagłosować tak, aby moj głos miał znaczenie.. zmykam na spacerek z psem i do miasta pozalatwiać pare spraw, choć taaaak mi się nie chce ![]() Misiulka - strasznie mi przykro, ale TZ ma troche racji.. mama jest dorosła, spłacaj to co pobrali dla niej inni a ze swoim niech sobie radzi... A jak będą Cię nachodzić, to mów, że jej nie ma i nie wiesz kiedy będzie i do widzenia. Nie wdawaj się z nimi w dyskusje, bo raz - to nie o Ciebie chodzi, dwa - jesteś w ciązy i nie możesz się denerwować!! Muminek - kuruj się, jakies witaminki, rutinoskorbin tez mozna...
jeśli masz ochotę, kliknij ![]() http://r12.bloodwars.interia.pl/r.php?r=33256 http://s9.suwaczek.com/201008024565.png Edytowane przez pilotka f16 Czas edycji: 2010-06-21 o 09:29 |
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wychodze z tego samego założenia dlatego poszłam zagłosować.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

ogolnie rzecz biorac juz nie ma czasu na podezeranie ale moze to i dobrze..... a po karmieniu znowu jestem wypompowana jakby maly ze mnie cala energie wyssal to mi sie nawet wstac nie chce cos zrobic do jedzenia, ale caly plus tego ze niemowle karmione piersia wyciaga z mamy 500-700 kalorii dziennie
moj maz podsumowal ze on by musial 7h jezdzic na rowerku zeby tyle spalic

i chwile potem zaczely sie takie skurcze ze hej! kapiel nic nie dala niestety. lezec nie moge. tylko nie wiem czy to juz bo sa strasznie nieregularne. raz co 5 min raz co 3 a potem co 10. no i nie wiem co robic. przyszlam do was bo nie chce sie damianowi w wyrku wiercic. chociaz on i tak nie spi

może coś się ruszy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
za wizyte