Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 16:02   #3295
znikajac
Zakorzenienie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI

Cytat:
Napisane przez Dekas Pokaż wiadomość
byłam u lekarza, miałam badania, wyniki są złe... ale nie o tym chciałam
estrogenów nie produkuje, nie mam okresu. Lekarz powiedział, że to utrudnia sprawe, mam propozycje dot. hormonalnej terapii zastępczej, dostałam wit D i jakieś inne cuda, mam zacząć się odżywiać jak człowiek... ta terapia mnie przeraża

w ogóle jest do bani, jutro mam rtg miednicy, bo na domiar złego bolą mnie stawy.

nieprzytomna dziękuje, próbowałam żółtego sera z dżemem ale to nie mój klimat, wole z żurawiną^^

P.

I. budyń malinowy o,5 l posypany pestkami dyni, miska truskawek z wieśniakiem na mleku tak? Jeżeli 3,2 to może być, ale jeżeli 0-1, to dorzuć jeszcze bułę albo chlebek
II.miska czereśni z jogurtem 180g(wzbogaconym), kawałek bagietki z masłem żółtym serem(dwa plasterki) i pomidorem jak kawałek duży to ładnie

plasterek żółtego sera

III. pierś z kury smażona w czosnku, fasolka szparagowa też smażona z czosnkiem, miseczka ryżu, tarta marchewka z jogurtem i cynamonem napiszę jak Kika: pierś panierujemy a ryzu miseczka...nie wiem ile to dokładnie ale chyba nie torebka wiec tak sobie...

IV. truskawki , paczka 150g mieszanki studenckiej z bananem i kokosem, szklanka maślanki ładnie... kokos jesz czy chodzi o wiórki kokosowe czy jak? nie wyobrażam sobie, żeby można było wgryźć się w kokos

V. jajecznica ze szczypiorkiem, pomidorem i serem żółtym, bagietka z masłem, sałatą, wędlinką, sosem czosnkkowym, rzodkiewką superrrr!

po truskawki w masełku orzechowym i danonek miło ^^
Pijesz wodę?
Jeżeli tak, to zamień zwykłą na wzbogaconą wapniem--> dzisiaj czytalam w gazecie że takowe istnieją.

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
U.

I: grahamka z maslem,twarozkiem domowym piatnicy(150g),2plasterki wedliny wieprzowej,3plasterki pomidora,kawalek duszonego na teflonie schabu,szczypiorek, slim coffe, magnez do picia super, ale nie ma co się bawić w liczenie plasterków pomidora
40min aerobow
II:2wafle ryzowe,6plasterkow wedliny z indyka,jablko,cynamon,sli m coffe pomieszanie z poplątaniem xD wafle ryżowe to takie marne IIśn
III:kura nadziewana chudym twarogiem,2duze i podluzne ziemniaki,troche ketchupu,salatka(salata,p omidorki cherry,rzodkiewki) ładnie
IV: ok 110g chudego twarogu,miseczka truskawek a grzeszków jeszcze nie wprowadzasz?
V: pstrag wedzony 65g,pomidor,lyzka wiejskiego,szczypiorek. węgle?

Slabe to U mi cos wyszlo.

znikajac jest offline Zgłoś do moderatora