Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciaza i porod w UK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 21:24   #3327
Jola00
Zadomowienie

Dot.: Ciaza i porod w UK

Cytat:
Napisane przez sparkly Pokaż wiadomość
Dawno mnie tu nie było. Niestety nie znajdę czasu, żeby wszystko nadrobić. Nie wiem, kto się już rozpakował, ale gratuluję.

Hanjah ja już byłam na tej wizycie. Lekarz sprawdził mój brzuch, bliznę po cc, spytał czy dalej krwawie, pogadalismy o antykoncepcji, karmieniu itp.

Obejrzał dziewczynki, sprawdził bioderka, odruchy, dokładnie oglądał stópki i dłonie (nie wiem czemu ), pytał czy dzieci się uśmiechają, jak jedzą, śpią. takie tam.
Jak masz jakieś pytania, to najlepiej przygotuj sobie na kartce, bo później wylecą ci z głowy - przynajmniej ja zawsze tak mam.

Do czyszczenia noska ja używam aspiratora firmy Otrivin, dostałam od teściówki z Polski. Jestem dość zadowolona. Próbowałam też gruszką, ale to była masakra. Aspirator o niebo lepszy.

Przed wyjściem nie smarujemy niczym - lekarz nie kazał. Mówił tylko, żeby bezpośrednio na słońce nie wystawiać. Przynajmniej do 3. m-ca

Pochwalę się moimi dziewczynami.
Śliczne te Twoje córcie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
A myśmy dziś były na pobraniu krwi i już mamy wyniki-wszystko jest w normie Infekcja pokonana

Czy Wasze dzieci często mają czkawkę? Moja ma prawie codziennie...
Gratki za pomyślne wyniki

A my mamy problem z oczkiem jednym...Ropieje...Jak byliśmy w szpitalu w sobotę mówiłam o tym położnej,ale ona zupełnie to olała...Kazała przecierać wacikiem przegotowaną wodą...Robiłam tak cały czas,ale wydaje mi się,że jeszcze bardziej się to pogłębiło...Czasem Oliver budzi się z całym zaklejonym okiem Jutro położna ma przyjść do nas z wizytą i chyba sama zapytam (zasugeruję) jakieś kropelki,bo coś mi się wydaje,że to tak samo nie przejdzie
Ostatniej nocy mój mały skończył tydzień Już duży chłopaczek...
Dołączam fotkę

Darianna i Diari jak samopoczucie?

Jola00 jest offline Zgłoś do moderatora