Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 21:28   #4310
olakola
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
czyli od początku ciąży przytyłam 11kg
to chyba malutko

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
ide do szkoly rodzenia, dzis temat trudne pytania...ciekawe co beda mowic
to opowiedz co to za trudne pytania, bo sama jestem ciekawa

żabka19 - a ty zamierzasz wracać do PL czy budować się tam w NO ?

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie biustonosz do karmienia: http://www.melissa.com.pl/kolekcja/m...nu=Melissa1025 Rozmiar 75 K
kopara opada, są takie rozmiary ?? z ciekawości zajrzałam i widzę jeszcze 75L; chciałabym taki biust zobaczyć, bo normalnie nie wierzę (no dobra, w tym biustonoszu, nie na golasa )

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
siala u ciebie to już chyba rodzinne, Ty szalona,zwariowany kot w lekarza się bawi, dzidzia w brzuszku a też już szaleje i psikusy ci robi- jakieś kopce kreta, nie zdziwiło by mnie gdyby mały przy porodzie krzyczał "karmel"

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Przeczytałam mężowi co napisałaś i zgodnie stwierdziliśmy, że dziecko będzie się darło "czekolaaaaadaaaa"
I już widzę oczyma wyobraźni porodówkę, wszyscy w tych białych kitlach, ja jęczę i stękam, drę się ciastko (przy parciu), mąż - karmel.. a tu nagle hop siup, plusk na ręce położnej dzidek i "czekolaaaadaa"
olakola jest offline Zgłoś do moderatora