Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 21:41   #657
palina_malina
Rozeznanie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Dziewczyny w wątku niejednokrotnie pojawiała się prośba żeby nie pisać w sprawie linków, ponieważ każda z nas potrafi korzystać z wyszukiwarki, w której wystarczy wpisać "brazil butt lift" i na pewno znajdzie filmiki, jeżeli nie to była również poruszana kwestia filmików znajdujących się na chomiku, a między innymi u kogo i jak ściągnąć. Jeżeli piszecie, że czytacie/czytałyście wątek to przeczytajcie go jeszcze raz, a uważnie, bo wszystkie te kwestie już były. Wątek ma służyć wspieraniu się nawzajem, a nie wałkowaniu w kółko tego samego tematu "proszę o linka". Mnie osobiście nieco irytuje, kiedy sprawdzam co nowego się pojawiło i mam nadzieję przeczytać jak dziewczyny sobie radzą, ewentualnie z czym sobie nie radzą, a tu zonk - nic nowego.

Nie chciałam absolutnie żeby moja wypowiedź was zniechęciła, albo zabrzmiała w jakikolwiek sposób niegrzecznie, ale ponawiam prośbę - nie piszemy o rzeczach, które nic nie wnoszą do tematu, bo wątek się zabałagani i trudno będzie przez niego przebrnąć nowym osobom.

To tyle z mojej strony, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam.
palina_malina jest offline Zgłoś do moderatora