|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Dziękuję Wam dziewczyny, Wasze ciepłe słowa motywują mnie jeszcze bardziej do ćwiczeń
Mogę Wam tylko powiedzieć że przed było dużo gorzej- miałam mnóstwo cellulitu a pupa była obwisła :/ Mam 167 cm wzrostu ![]() Wiadomo że nie jest jeszcze idealnie- mam sporo roboty zwłaszcza z cellulitem właśnie no i z tą fałdką na lewym pośladku, ale teraz w końcu wakacje więc i czasu więcej Na prawdę ćwiczcie bo warto ! No i jest jeszcze jeden plus- biodra mi się bardzo rozruszały i teraz kręcę tyłkiem jak prawdziwa Brazylijka haha :p |
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
amfa333 czyli masz to do czego dążę
![]() Katalonkaaa dałas radę do tej pory to i dasz dalej ![]() ja ciut nizsza, 165cm:P a kręcic tylkiem jak Brayzlijka - bezcenne
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
O ŻESZ W MORDĘ JEŻA ![]() ![]() ![]() ^^*%($*($**%(*$($ !!!!!!! /Nie wypada bluzgać na forum publicznym/ TY ZWIERZU OKRUTNY !!!!!!!! ![]() ![]() Trzymałaś w rękawie ( tudzież w spodniach ) takiego asa ? Ice T zamieniłby swoją silikonową Coco na Ciebie jakby wiedział. Kelly Brook musiałaby zbierać puszki żeby mieć na chleb. Jesteś chodzącym grzechem głównym. Za takie pupki palono na stosie Nie w Katalonii lecz tuż za miedzą Mieszka Dziewoja co z talii słynie Żal d***e ściska tym co nie wiedzą Ileż to potu codziennie płynie. Nim kur zapieje, nim brzask ostygnie Ona już ćwiczy " brazylian baty " Tak giętka że w łuk śmiało się wygnie Marzę by mieć takie rezultaty ![]()
Edytowane przez Ewciak78 Czas edycji: 2010-06-21 o 17:50 |
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
łożesz, ależ talenty tutaj atakują .. <skromny> tez tak chcę
![]() Ewciak78 ciśniemy i my
|
|
|
|
#635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
haha Ewciak, widzę, że poetkę tu mamy
![]() ale fakt-pupsko pierwsza klasa, lecz też chętnie bym zobaczyła fotki przed, bo może Katalonka zawsze miała takie ładne tyły![]() Amfa, też chętnie bym się dobrała do albumu
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
Ewciak - padłam ze śmiechu
Dzięki wielkie Jak skończysz to wrzucaj swoją ![]() Oj dziewczyny, skąd ja Wam teraz wytrzasnę zdjęcie przed? :P Dzisiaj Cardio Axe i Sculpt Teraz prysznic i masaż a o 20.30 mecz Hiszpanii z Hondurasem także miłego wieczorku wszystkim Brazylijkom |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 |
|
Rozeznanie
|
Album mam dostepny dla zaprzyjaznionych
mpx juz mnie zaprosila do swoich ![]() Tylko, ze qrde
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Katalonko powiedz jeszcze, czy z biustu naprawdę nic Ci nie poleciało?
|
#640 |
|
Wtajemniczenie
|
Katalonka pupa pierwsza klasa
Dzis mialam zaczac cwiczyc 4 program ale wrociłam z pracy i padlam ![]() Ale jutro juz zaczne dalej cwiczyc. No i skoro Katalonka wstawila w koncu swoja pupę, to ja tez wstawie ![]() Ale na dniach. A na mecz Hiszpanii też potem lecę Villa
|
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
Czy wy tez macie wrazenie, ze cardio axe praktycznie nic nie daje?.. wprawdzie robilam to tylko raz, ale w trakcie myslalam ze zasne, praca miesni praktycznie zerowa, nie zmachalam sie prawie w ogole, moglabym ze 3 takie programy pod rzad zrobic.... no i kolejna wada - mnostwo skomplikowanych ruchow, ktore moja nieskoordynowana osoba srednio umie powtorzyc
|
|
#642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow, aż ma się ochotę cwiczyc BBL---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
pewnie, że widac ![]() ![]() tyłek bardziej zadarty się robi ![]() zleciało Ci coś w obwodzie przez te 2 tyg?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
||
|
|
|
#643 |
|
Przyczajenie
|
Katalonko, Twoja pupa jest ideałem
nie za mała, nie za duża i ładnie uniesiona. Ponieważ zamiesciłaś zdjęcie tylko po i nie masz nic do porównania, to mam pytanie, czy uniosła Ci się tylko dolna część pośladków, czy ćwiczenia pomogły również rozbudować nieco ich górną? Jeśli mówisz/piszesz, że wcześniej miałaś obwisłe pośladki, to efekt rewelacyjny, chyba że mamy inne rozumienie zwrotu "obwisłe pośladki" ;D Oby nie!!To ja ruszam na wojnę z moją pupą. Zobaczymy, co mi sie uniesie i uksztaltuje
|
|
|
|
#644 |
|
Rozeznanie
|
Nie spadlo mi nic z pupy
A z ud chyba ok 0,5 cm - 1 cm Zauwazylam, ze kondycja bardzo poprawiona jest ![]() W pierwszym tygodniu - Bum Bum, Cardio Axe - cala spocona, zdyszana,a teraz juz sie tak nie mecze
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
Soll- nie poleciało nic, nawet wczoraj kupiłam sobie stanik o rozmiar większy (ale to raczej przez tabletki anty)
![]() Aga- David Villa jest cudowny ( i do tego od nowego sezonu będzie grać w Barcelonie a Ty zrób sobie nawet jeszcze jeden dzień przerwy bo 4 program jest na prawdę ciężki ![]() Meginnina- ja tam się po Cardio Axe męczę chociaż nie tak, jak na początku ![]() Ninuna- oj tak, górna część pupy też się poprawiła-jest taka okrąglejsza no i dolna część pleców mi zeszczuplała |
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- amfa, oglądnęłam właśnie foty i ogólnie gratuluję zrzucenia tylu kg! 15kg to kawał dobrej roboty Mogę zapytać ile masz wzrostu?
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-06-21 o 20:23 |
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie się zmotywuje
|
|
|
|
|
#648 |
|
Konto usunięte
|
Padam po Bum Bum, to jest dla mnie najgorsze, ledwo pod prysznic doszłam:/
|
|
|
|
#649 |
|
Rozeznanie
|
solll
dziekuje ![]() Wzrost 165
"To, że jestem z drewna, nie znaczy, że interesują mnie deski" Edytowane przez amfa333 Czas edycji: 2010-06-21 o 20:38 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
super, ja naprawdę podziwiam ludzi, którzy mają na tyle silną wolę, żeby się zaprzeć w sobie i zrzucić te kilogramy... ja bym chyba nie potrafiła, także naprawdę gratuluję
|
#651 |
|
Przyczajenie
|
Katalonko, to mnie zmotywowałaś jeszcze bardziej, bo mnie własnie na plecach również zależy, poza tyłkiem - priorytetem ;D
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
amfa333 czuje się zmotywowana
widać różnicę, nie dość że podniesiony, wysmuklony to jeszcze jędrny
|
|
|
|
#653 |
|
Przyczajenie
|
Katalonkaaa czy wysyłałaś mi może coś bo sprawdzałam pocztę i już więcej wiadomości od Ciebie nie otrzymałam. Tak jak wspomniałam nie chcę zmniejszyć objętości mojej pupy tylko ją ujędrnić i podnieść
![]() Chyba, że inne dziewczyny posiadają link do ćwiczeń więc bardzo proszę o przesłanie na maila: basienka821@gmail.com Z góry dzięki, bo chciałabym jak najszybciej zacząć.... bo wakacje tuż tuż
|
|
|
|
#654 |
|
Przyczajenie
|
Pupeczki moje Kochane!!
Od dawna już Was czytam i chcę z Wami doprowadzić mój tyłek do porządku Prosiłam już dwa razy o jakiegoś linka,ale podobno coś nie hula więc wręcz błagam - gdzie mogę zdobyć filmiki? Jak tylko jakaś dobra duszyczka pomoże mi je zdobyć to wrzucam zdjęcie mojego flaka i ćwiczę z Wami ![]() HELP ME
|
|
|
|
#655 |
|
Rozeznanie
|
cześć Dziewczyny!
przeczytałam od początku i postanowiłam się przyłączyć. Wiadomo wakacje- więc czasu bardzo dużo. Trzeba się wziąść za siebie. Zainteresował mnie 1 program. ![]() Mogłabym również prosić o przesłanie linku? Czy filmów? Poza tym atmosfera na wątku sympatyczna, widzę, że poniżej powstaja jakies 'czarne rymy'
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
BAAAARDZO Prosze o linka na pw zeby pobrac cwiczenia!
z gory dzieki
NIE REZYGNUJ Z CELU TYLKO DLATEGO ŻE OSIĄGNIĘCIE GO WYMAGA CZASU. CZAS I TAK UPŁYNIE. Edytowane przez kasiul512 Czas edycji: 2010-06-21 o 22:31 |
|
|
|
#657 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny w wątku niejednokrotnie pojawiała się prośba żeby nie pisać w sprawie linków, ponieważ każda z nas potrafi korzystać z wyszukiwarki, w której wystarczy wpisać "brazil butt lift" i na pewno znajdzie filmiki, jeżeli nie to była również poruszana kwestia filmików znajdujących się na chomiku, a między innymi u kogo i jak ściągnąć. Jeżeli piszecie, że czytacie/czytałyście wątek to przeczytajcie go jeszcze raz, a uważnie, bo wszystkie te kwestie już były. Wątek ma służyć wspieraniu się nawzajem, a nie wałkowaniu w kółko tego samego tematu "proszę o linka". Mnie osobiście nieco irytuje, kiedy sprawdzam co nowego się pojawiło i mam nadzieję przeczytać jak dziewczyny sobie radzą, ewentualnie z czym sobie nie radzą, a tu zonk - nic nowego.
Nie chciałam absolutnie żeby moja wypowiedź was zniechęciła, albo zabrzmiała w jakikolwiek sposób niegrzecznie, ale ponawiam prośbę - nie piszemy o rzeczach, które nic nie wnoszą do tematu, bo wątek się zabałagani i trudno będzie przez niego przebrnąć nowym osobom. To tyle z mojej strony, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. |
|
|
|
#658 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jaka diete stosowalas ? bo wydaje mi sie po zdj z calego przebiegu ze dosc podobna figure mamy .. ![]() również 165cm się melduje! Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny ktore ost prosily w watku - juz Wam przesłałam ![]() a ja sie wlansie bawie w informatyka ![]() po raz miliardowy probuje skonwertowac pliki tak, żeby udało mi sie je zgrac na płyte dobra na moje dvd .. w koncu coś idzie, jest nadzieja ![]() w ziwązku z czym dizsja jeszcze nie pocwczylam, zaczynam od jutra, dzisiaj uznaje jako ten dizen wolny z czawrtku ![]() ahhh aż mnei pali, lubię ucuzcie satysfakcji po mega cwiczeniach, jecsez jak Wy tu opisujecie swoje osiagneicia ehh tak mi sie skojarzylo - bedziemy jak te laski w videoclipie: Bob Sinclar - Fireball what I want Edytowane przez mpx Czas edycji: 2010-06-21 o 23:18 |
|||
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Katalonko!! O hesusie! Brazylijko ty nasza!
Co za piekności, az brak mi słów!! Mam nadzieje że po miesiącu moja pupa też będzie tak ładnie wyrzeźbiona Ja dzisiaj próbowałam pierwszy dzień i słabo mi wyszło. Filmik z Bum Bum ciągle mi sie zacinał, zamiast 50 min wyszło ponad godzine , zmachałam się jak nigdy, lało sie ze mnie litrami. Sciągnełam już MediaPlayer i odtawarza dobrze, jutro chyba zas zaczne od 1 dnia, tak mysle
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
i ja sie dolaczam do zachwytow nad pupa Katalonki!!!!!!!!
jakbym kiedys taki efekt osiagnela to bym byla meeega szczesliwa!!!!! motywuje mnie jeszcze bardziej do cwiczen. tylko moj punkt wyjscia jest straszny, bo te cholerne bryczesy, ale moze kiedys
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Mogę Wam tylko powiedzieć że przed było dużo gorzej- miałam mnóstwo cellulitu a pupa była obwisła :/ Mam 167 cm wzrostu 

Dzięki wielkie 

nie za mała, nie za duża i ładnie uniesiona. Ponieważ zamiesciłaś zdjęcie tylko po i nie masz nic do porównania, to mam pytanie, czy uniosła Ci się tylko dolna część pośladków, czy ćwiczenia pomogły również rozbudować nieco ich górną? Jeśli mówisz/piszesz, że wcześniej miałaś obwisłe pośladki, to efekt rewelacyjny, chyba że mamy inne rozumienie zwrotu "obwisłe pośladki" ;D Oby nie!!

, zmachałam się jak nigdy, lało sie ze mnie litrami. Sciągnełam już MediaPlayer i odtawarza dobrze, jutro chyba zas zaczne od 1 dnia, tak mysle