Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 22:13   #658
mpx
Raczkowanie

GG do mpx
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Cytat:
Napisane przez amfa333 Pokaż wiadomość
Album mam dostepny dla zaprzyjaznionych mpx juz mnie zaprosila do swoich

Tylko, ze qrde ja tak takiej pupy jak Katalonkaaa nie mam takze nie oczekujcie, ze zobaczycie tam cos fajnego
efekty boskie !! serio ! cieszy mnei że z ud poleciało, mam nadzieje ze i na moje poskutkuje hihi =)
a jaka diete stosowalas ? bo wydaje mi sie po zdj z calego przebiegu ze dosc podobna figure mamy ..

również 165cm się melduje!

Cytat:
Napisane przez ninuna Pokaż wiadomość
Katalonko, Twoja pupa jest ideałem nie za mała, nie za duża i ładnie uniesiona. Ponieważ zamiesciłaś zdjęcie tylko po i nie masz nic do porównania, to mam pytanie, czy uniosła Ci się tylko dolna część pośladków, czy ćwiczenia pomogły również rozbudować nieco ich górną? Jeśli mówisz/piszesz, że wcześniej miałaś obwisłe pośladki, to efekt rewelacyjny, chyba że mamy inne rozumienie zwrotu "obwisłe pośladki" ;D Oby nie!!

To ja ruszam na wojnę z moją pupą. Zobaczymy, co mi sie uniesie i uksztaltuje
ahh jak my skończymy te programy to same krągłe pupcie będą raj dla oczu

Cytat:
Napisane przez palina_malina Pokaż wiadomość
Dziewczyny w wątku niejednokrotnie pojawiała się prośba żeby nie pisać w sprawie linków, ponieważ każda z nas potrafi korzystać z wyszukiwarki, w której wystarczy wpisać "brazil butt lift" i na pewno znajdzie filmiki, jeżeli nie to była również poruszana kwestia filmików znajdujących się na chomiku, a między innymi u kogo i jak ściągnąć. Jeżeli piszecie, że czytacie/czytałyście wątek to przeczytajcie go jeszcze raz, a uważnie, bo wszystkie te kwestie już były. Wątek ma służyć wspieraniu się nawzajem, a nie wałkowaniu w kółko tego samego tematu "proszę o linka". Mnie osobiście nieco irytuje, kiedy sprawdzam co nowego się pojawiło i mam nadzieję przeczytać jak dziewczyny sobie radzą, ewentualnie z czym sobie nie radzą, a tu zonk - nic nowego.

Nie chciałam absolutnie żeby moja wypowiedź was zniechęciła, albo zabrzmiała w jakikolwiek sposób niegrzecznie, ale ponawiam prośbę - nie piszemy o rzeczach, które nic nie wnoszą do tematu, bo wątek się zabałagani i trudno będzie przez niego przebrnąć nowym osobom.

To tyle z mojej strony, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam.
co do robienia bałaganu, racja - jak ktoś chcę, mam link działający (przynajmniej u mnie) chetnei wyslę na PW dziewczyny ktore ost prosily w watku - juz Wam przesłałam

a ja sie wlansie bawie w informatyka
po raz miliardowy probuje skonwertowac pliki tak, żeby udało mi sie je zgrac na płyte dobra na moje dvd .. w koncu coś idzie, jest nadzieja
w ziwązku z czym dizsja jeszcze nie pocwczylam, zaczynam od jutra, dzisiaj uznaje jako ten dizen wolny z czawrtku

ahhh aż mnei pali, lubię ucuzcie satysfakcji po mega cwiczeniach, jecsez jak Wy tu opisujecie swoje osiagneicia ehh

tak mi sie skojarzylo - bedziemy jak te laski w videoclipie: Bob Sinclar - Fireball what I want :

Edytowane przez mpx
Czas edycji: 2010-06-21 o 22:18
mpx jest offline Zgłoś do moderatora