Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 06:47   #4350
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
no i rodzę za tydzień w poniedziałek, o 7:30 mam być na izbie przyjęć
Z jednej strony fajnie, że wiesz kiedy, ale z drugiej... ja bym chyba już nie spała do tego poniedziałku

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za kciuki!!
No więc jestem już w lekkim szoku.
to teraz się zacznie, zaczynam się bać i na bank spakuję dziś torbę!!

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
a moze ci sie tez rostepy pod kolanami robia?? bo mnie swedzialo jak mi sie rozstepy robily a tak to nie ale w razie czego zrob sobie spat i alat
HAHA,a nie wiem, mój wzrok tak daleko nie sięga Muszę zapytac tż, ale on pewnie powie że nie

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Ostatnio wogóle się nie oszczędzałam -ten dywan pralam, siaty zaczęłam nosić na 3p., dużo sama sprzątałam ...
jakoś tak mi się wydawało, że to nic takiego
teraz moim celem jest dotrwać do 36tc a potem cel będe dalej przesuwać

chyba idę spać, zeby emocje opadły...
Ciekawe co mi gin powie 6 lipca...
Ja to już wcale się nie oszczędzam, zobaczymy jak to będzie...

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Olakola zrób jak ciocia Siala pisze i wpisz wymiary do tabelki. Ja do mojego rozmiaru miseczki na dzień dzisiejszy dodałam 1 rozmiar, bo piersi w czasie laktacji na pewno urosną. Teraz wyszła mi miska J, więc zamówiłam K.
Miz tej tabelki też wychodzi 75 K

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Zapomnialam Wam powiedziec, ze w weekend przyszla do nas poczta kartka z zyczeniami ze szpitala Caly personel wpisal po pare slow. Ale milo nam sie zrobilo I postanowilismy, ze zawieziemy im jakies kwiaty i slodycze
Ja pierdziele, jak w filmach

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
a to mój brzucholek, wiem, że może nie wygląda na ogromniasty (kobity w szpitalu miały kolosalne brzuchy dzisiaj)
Faktycznie niewielki, ale ładny
Matko, jaka Ty szczuplutka byłaś

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
przed chwila jak wstawalam z kibelka po nodze poplynal mi wielki kawal czopa.
Ohoo, kiedy Ty w koncu pojedziesz? Twój mały w balona nas robi

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

W końcu moge się przywitać

Wczoraj przed egzaminem tak się denerwowałam, Malenstwo tak szalało, że aż mnie co nieco bolało Bolał mnie żołądek z nerwów i od śniadania cały dzien nic nie jadłam, po egzaminie poszłam na mcflurry lion z polewą czekoladową, kolacji też już nie jadłam i o 4 obudziłam się, bo było mi niedobrze z głodu Wypiłam pół szklanki mleka i dalej w kimono

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Dziś pełny 34 tc Jeszcze 2 tygodnie i wychodź małe, wychodź
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora