Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 06:52   #1135
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
TŻ nie ma, poszedł do kumpla. Pomimo tego że TŻ jest całym światem, nie macie dziewczyny takiej potrzeby spędzenia samotnego wieczoru, porobienia głupot, posiedzenia godzinnego w wannie, co tam lubicie?
My jeszcze nie mieszkamy ze sobą tak 24h/dobę (prawdopodobnie w najbliższy weekend się to zmieni ), ale bywały okresy, że TŻ mieszkał u mnie np. 2 tygodnie... I 2 tygodnie wystarczyły, żebym zatęskniła za chwilą dla siebie
My również wychodzimy czasem sami, ja na babskie ploty, TŻ na piwo/paintball itp. Uważam, że dziwne byłoby, gdybyśmy wszystko robili razem i ograniczali się na swoje światy. Każdy musi mieć kawałek tylko swojej przestrzeni. A już najbardziej rozwala mnie (sorry, jeśli kogoś urażę), jak pary (zazwyczaj już małżeństwa) zakładają sobie wspólne konta: mail, NK... Jeeeżuuuu... Totalna niewola

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Oooo dzięki, też spróbuję.
Zestaw na jutro pumeks i maść z wit. A.
Akurat na pięty kremu z wit. A nie stosowałam, ale na dłonie kiedyś bardzo pomógł. Uważaj tylko, bo jest cholernie tłusty, więc jak się położysz z nim do łóżka, to tłusta pościel gwarantowana. Załóż jakieś bawełniane skarpetki najlepiej.

Dzień dobry wszystkie SPD!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora