Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 09:07   #723
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
juhu, pisze z pracy
usmiech z rana
oj czyli dzis pracowicie a nie leniuchowo?
milej pracy

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny...
ja dzisiaj kiepsko spałam i w końcu obudziłam się o 5.30 i już nie zasnęłam
Ale miałam koszmar...śnił mi się nasz ślub, wszystko byłoby pięknie gdyby nie nasze stroje. Ja miałam czarną suknię ślubną, na ławkach był czarny tiul i ogólnie wszyscy byli na czarno :brzyda l:
ale mialas sen... a czarne stroje.. jak w rodzinie adamsow... hmm pamietaj ze podobno sny interpretuje sie na opak wiec moze to jakis dobry znak?

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Oj... ostro było wczoraj .
A ja tak z innej beczki mam pytanie i licze, że mi pomozecie. W koncu zdecydowaliśmy się na miejsce naszego urlopu. Chcemy zwiedzic Pragę i dlatgo tez po drodze mozemy tez zwiedzić Sudety i pojechać do Wrocławia (Martucha tu liczę na Twoja pomoc, bo pisalaś, ze uwielbiasz Wrocław. Moglibysmy zatrzymać sie tam w akademikach, co warto zobaczyc, jakim środkiem transportu sie po miescie najlepiej poruszać?). Jedziemy swoim samochodem i zabieramy namiot, w razie potrzeby bedziemy tez spali pod chmurką. Jesli byłyście juz w tych okolicach, to prosze Was o podpowiedz jak zorganiozwać wyjazd 10 dniowy. W Pradze nie bedziemy spali, bo chcemy znalesc tańszy nocleg. Ogólnie nie chcemy zbyt wiele stracic na hotele, bo na naszych wyjazdach spanie akurat nie jest takie wazne. Byle byloby sie gdzie umyć i bylo czysto. Jak byliśmy w Warszawie, to tez poruszaliśmy się metrem i spaliśmy w hotelu pracowniczym na obrzerzach. Nie jeżdzilismy swoim samochodem, tylko stał zaparkowany przed hotelem. Lubie tak zwiedzać miasta, bo wtedy czuje sie jak ich mieszkanka. Tak samo też bylo w Krakowie.
Pomorzecie?
wiesz co w sudetach nie bylam nawet nie wiem czemu, ale goraco moge polecic gory stolowe, nawet napisac co warto i gdzie zobaczyc - sa swietne, tylko ze troche meczace, takie lazenie po skalnych korytarzach, przeciskanie sie miedzy skalkami - ale wrazenie niezapomniane (taka "ciekawostka" w gorach stolowych byl krecony film naszego dziecinstwa przyjaciele wsolego diabla - o takim chlopcu i diable ktory mowil ja kudlaty durnowaty itd.. swietne widoki.. ) wiec jak bedzie wam po drodze to zahaczcie o stolowe.. choc nie wiem czy z pragi bedzie po drodze nie znam sie na topografii A co do Wroclawia to ja tam mam rodzine wiec nie spie w akademikach, ale moze Rosi ktora mieszka we wrocku cos doradzi.... jesli chodzi o zwiedzanie to napewno rynek, moze rejs po odrze, koniecznie ta fajna grajaca fontanne ale to tylko jak bedzie ciemno bo sa tam pokazy swiatel w sam raz na romatyczny wieczor, jak nie bylas to polecam panorame raclawicka - rewelacyjne wrazenia, ogrod zoologiczny (gucwinskich - jesli dalej go prowadza.. swego czasu byl tam taki fajny rudy goryl taki wielkiiii ciekawe czy jeszcze tam jest), moze ogrod botaniczny - o tej porze roku bedzie co tam ogladac, oooo ogrod japonski, hmmm nie wiem co jeszcze bede myslec....

Rosi pomoz