|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
![]() mam tylko 2 różowe bluzki - jedna z pacyfą, a druga z gitarą ![]() Cytat:
![]() Jak dla mnie miły i gładki, brakuje pazura ![]() (na przykład takiego: http://fc04.deviantart.net/fs51/f/2009/283/2/4/svart_djup_by_Pieni156.jp g mieszanka słodko-ostra, mrrr... to, co tygryski lubia najbardziej ![]() Cytat:
![]() biedactwo... ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-21 o 21:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#692 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie wiadomo co robić czy się smiac czy plakac ![]()
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
ktosia86 poraz kolejny calkowicie sie z toba zgodze
![]() ![]() india83 po pierwsze dziekuje za odpowiedz na moje pytanie, po drugie tynkarz jakis dziwny... trzymam kciuki za szukanie.. a po trzecie.. co sie dzieje bylas u lekarza? no to faktycznie niebardzo... glupio tak troche bez podstawy.. a wiesz chociaz jak zus ci to wyliczy?mialas jakies fajniejsze wyplaty ostatnio? kurde bo oni chyba licza chyba z ostatniego polroku albo roku i wyciagaja srednia.. kurde czlowiek sie stara konczy szkoly zeby nierobic teg byle jak i potem ma.. echsss... a masz na oku cos innego czy totalna lipa?
![]() |
#694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ktosia, właśnie napisz że pewnie że się szykujecie i już nie możecie się doczekać ![]() India, współczuje choróbska, oby szybko minęło! ![]() Laski ja ostatnio kupiłam białą herbate z manadrynką Bioactive,pisze na opakowaniu ze oczyszcza i po tygodniu stosowania muszę stwierdzić że faktycznie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
[marta u lekarza nie byłam, podejrzewam jelitowke
![]() ide spac, dobranoc ![]()
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj dziewczyno marzenie ściętej głowy... ona nam składki robi z najniższej krajowej a nie co miesiąc w zależności od zarobków... bo np. w lato jest duży ruch i np. w zeszłym roku było tak , że na rękę brałam nawet 1400 więc składki powinny być automatycznie od kwoty netto 1400 a nie od netto 960... dobre co? Więc teraz ZUS wypłaca mi z najniższej krajowej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
dlatego wlasnie o gustach sie nie dyskutuje
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Wtajemniczenie
|
To zapraszam do K na minimalny skrót
![]() ![]()
![]() |
#699 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Mąz wrócił z pracy, poszedł się kąpac a ja za nim bo miałam fajny pomysł na remont i mu tak tłumacze, potem on mi tłumaczy jak by chciał zrobi c łazienkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle mamy głowe pełną pomysłów a w sobotę spotyakmy się z chłopakiem który ma swoją firmę budowalną (rodzina tesciowej) i moze on nam to bedzie robił, pogadamy i zobaczymy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale skoro ma taki ideał w domu i ze wszytskim się zgadzają i jest taki "boski" jak to sama wspomniała (ale chyba z charakteru, bo jak sama napisała, ciary ma od męza charakteru, wygląd juz nie jest taki ważny ![]() ![]() ![]() Poza tym Marta ty tak wszytskich pouczasz jak postępowac, sama napisałas, ze tesciowe się ciebie zapytała jak tam wam jest to zamiast jej odpowiedziec , ze dobrze to musiałas od razu atakowac "ze to wasza sprawa" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a na oderwanie od tematu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Maja tez ogladalam Hostel, chyba nawet sa dwie czesci
![]() ![]() ja ie spadam myc i spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#702 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Do Hostela ja widziałam tylko trailer i to mi wystarczyło w zupełności
![]()
#703 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaaabcia myślę, że to nic złego że rodzice mieszkają niedaleko - zaraz mi się przypomina końcówka filmu moje wielkie greckie wesele hehe Tak - czytałam wszystkie 3 ale chyba pierwsza była najlepsza
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Hiszpania Wygrała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rosii cieszysz się co?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekna jest dałam mezu do przeczytania tylko czy on znajdzie czas...
![]() ![]() |
![]() |
#706 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak mam najlepszego meza na swiecie (to grzech? nie wiedzialam jesli tak to przepraszam) wybralam sobie idealnego dla siebie faceta bo myslalam ze jak wiaze sie z kims na cale zycie to musi to byl czlowiek dla mnie odpowiedni (ale widze ze byc z kims kto jest poprostu dobrym czlowiekiem to tez grzech - rowniez za to przepraszam) jest mi w zwiazu z tym przykro ze moj maz jest dla mnie dobry ze jest romantykiem ze ze mna rozmwia i liczy sie z moimi uczuciami, jesli mialo to by mi w czyms pomoc to powiedz poprosze go zeby sie zmienil... przepraszam rowniez za to ze mnie nie bije nie pije nie zdradza nie wychodzi z kumplami co wieczor nie poniza pomaga sprzatnac (szkoda ze nie prasuje i musze to robic sama no ale moze nie szkoda...) przepraszam ze nauczona doswiaczeniem jakie mialam w zyciu (ojciec ktory pil, wujek ktory byl ciotke, i paru innych ppaprancow "bylych chlopakow" spotkanych na mojej drodze) sprawilo ze szukalam meza/partnera/bratniej duszy tak dlugo az znalazlam takiego ktory mi w pelni odpowiada... przepraszam z calego serca bo nie wiedzialam ze zeby zyc pelnia zycia i byc naprawde szczesliwym trzeba borykac sie z takimi problemami.... jesli chodzi o nasze klotnie to przepraszam ze niezalilam sie na niego wczesniej - od dzis bede codziennie pisac ze maz mnie poraz kolejny wkurzyl bo jak wychodzil rano do pracy to zostawil w cholere okrochow na blacie,a kubka nieodstawil do zmywarki, bede pisac ze znowu mlaskal przy picu cieplych napojow, bede pisac ze nowu porozrzucal brudne skarpetki po domu, ze znowu dal sie pracownikom zamiast sie im ostro postawic... bo niestety ale tylko z takimi problemami sie borykam.. wiec zeby nie byc wytle bede o tym pisac.. a moze komus ulzy - i bedzie sensacja bo jest cos oco Marta i Wojciech C sie kloca. Aczkolwiek nie wiedzialam ze zasada pisania na forum zonek 2009 jest to ze ttrzeba pisac o tym co sie w mezu wkurza oco bylo spiecie - ciesze sie ze juz wiem, bede sie do tej zasady stosowac.. Przepraszam jeszcze za to ze wybralam sobie dobrego meza, bylam glupia i nie wiedzialam ze takich niewolno.... aha i mam ciary na widok mojego meza, aczkolwiek nieuwazam ze jest to najwazniejsze... bo kochac go bede nadal nawet jak przestanie mnie pociagac fizycznie.. (co mam nadzieje nigdy nie nastapi) Dziekuje ci takze za rade co do tesciowej nastepnym razem powiem jej ze u nas sielanka jak zwykle zamiast ze to nasza sprawa, napewno zrobi jej sie milo... cennna uwaga ![]() a teraz apel do wszytskich dziewczat na forum udzielajcych sie i podczytujacych jezeli kogos kiedykolwiek urazilam piszac ze jej maz jest najgorszym jej wyborem na swiecie to calego serca przepraszam. Tak samo jak przepraszam ze doradzalam w sprawach malzenskich, no coz mialam czyste intencje - nie zrobilam tego po to aby pokazac ze ja mam bosko, a wy nie, a po to zeby doradzic zeby ktos jesli ma jakis kryzys mogl sprobowac jakiejs metody - zeby "zylo mu sie lepiej" nie doszukujcie sie innych intencji jesli ktos to zrozumial opacznie naprawde szczerze przepraszam... jesli macie taka wole niebede nic na tematy malzenstwa pisac, a jedynie o innych pier dolach.... Wiec podsumowujac przepraszam Cie Magdo ze niespelnilam twoich oczekiwan i nie wybralam gorzej w zyciu moze jakbym miala wiecej mezowych problemow i niebyla taka powsciagliwa nieatakowalabys mnie tak bardzo.. no coz... mam nadzieje ze wybaczysz nastepnym razem bede pisac o tych wszystkich naszych malzenskich irytacjach... Mam jedna tylko prosbe, zacznijmy jutrzejszy dzien z usmiechem, i jesli masz do mnie jakies ale pisz na pw, ja postaram sie nieodpowiadac na twoje posty, bo czuje ze kazde moje slowo kierowane do ciebie jest odbierane jako atak a nie chce zeby dziewczyny musialy poraz kolejny czytac tkie przepychanki slowne, lapanie za slowka itp.... jesli ci nieprzeszkadza taka forma naszego dalszego uczestnictwa tez igronuj moje wiadomosci zycze wszystkim dobrej nocy ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-06-21 o 23:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Ciesze się, że wszystko zostało wyjaśnione, napisane, wyrzucone z siebie ![]() ![]() ![]() -------- U nas pogoda słoneczna ale jeszcze nie wiem czy ciepło czy zimno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
juhu, pisze z pracy
![]() ![]() ![]() ![]() usmiech z rana ![]() dzis sie obudzilam o 5.30 ![]() ![]() dzis mnie troche brzuch boli, aleza to nie meczyl mnei rano kaszel, choc chyba w oskrzelach mnie cos drapie. Mialam dzisiaj ciazowy sen, snilam sie sobie sama ![]() ogladalam jakies zdjecia ciazowe, ktore zamiescilam w internecie. i kasowalam. ale brzusio mialam slodki. |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny...
ja dzisiaj kiepsko spałam i w końcu obudziłam się o 5.30 i już nie zasnęłam Ale miałam koszmar...śnił mi się nasz ślub, wszystko byłoby pięknie gdyby nie nasze stroje. Ja miałam czarną suknię ślubną, na ławkach był czarny tiul i ogólnie wszyscy byli na czarno ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Kliwia a ty pracować a nie się obijac
![]() Moze ty sie orientujesz jak to jest z zasiłkiem z PUP-u? Ile trzeba mieć przepracowane i w jakim okresie aby go dostać? Wczoraj przysłali nam świadectwa pracy z HOlandii ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() \Ja za to miałam sen, że pracowałamw recepcji w Hotelu i przyszło 3 chłopaków i chciało mnie zgwałcic. Krzyczałam, broniłam się ale nikt mnie nie słyszał a potem wzięłam komórkę i zaczełam im zdjęcia robic aby mieć dowody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
madzia nie wiem, bo z praca za granica jest troche inaczej, Musisz isc do Pupu i sie dowiedziec.
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedyś podobno kobiety brały ślub w czarnych sukienkach (jeszcze ze 100lat temu ![]() ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-22 o 07:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle zaraz wam napiszę co nasz proboszcz wymyslił
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Maja no niby tak...ale i tak mnie to przeraziło
![]() a w ogóle to właśnie mąż do meni dzwonił, wypełniał papier o uposażenie na urlop i pytał mnie o datę urodzenia dokładną. Ciekawe czy jakbym mu nie przypominała przed urodzinami czy nie szykowała jakiegoś ciasta dla rodzinki to by pamiętał ![]() ![]() Madzia tacę to oni mają na swoje wypłaty z których opłacają sobie składki na emeryturę i składki zdrowotne, opłacają rachunki za prąd, gaz, telefony i internet :P
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2010-06-22 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
a propo gwaltu wlasnie przeczytalam w lokalnej gazecie, ze w miejscu w ktorym rpzechodze prawie codziennie! w godzinach wczesno rannych [pewnie w okolicach 4-5 rano] mezczyzna lat 44, juz karany za gwalt, zgwalcil 26letnia kobiete!
masakra. na szczescie byl w kartotece, i kobieta go rozpoznala i go zatrzymali.No ale psychika zlamana. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Bzyczka mąż niezły z tą datą urodzin
![]() Kliwia jejku, współczuje kobiecie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]()
![]() |
#719 |
Zadomowienie
|
Oj... ostro było wczoraj
![]() A ja tak z innej beczki mam pytanie i licze, że mi pomozecie. W koncu zdecydowaliśmy się na miejsce naszego urlopu. Chcemy zwiedzic Pragę i dlatgo tez po drodze mozemy tez zwiedzić Sudety i pojechać do Wrocławia (Martucha tu liczę na Twoja pomoc, bo pisalaś, ze uwielbiasz Wrocław. Moglibysmy zatrzymać sie tam w akademikach, co warto zobaczyc, jakim środkiem transportu sie po miescie najlepiej poruszać?). Jedziemy swoim samochodem i zabieramy namiot, w razie potrzeby bedziemy tez spali pod chmurką. Jesli byłyście juz w tych okolicach, to prosze Was o podpowiedz jak zorganiozwać wyjazd 10 dniowy. W Pradze nie bedziemy spali, bo chcemy znalesc tańszy nocleg. Ogólnie nie chcemy zbyt wiele stracic na hotele, bo na naszych wyjazdach spanie akurat nie jest takie wazne. Byle byloby sie gdzie umyć i bylo czysto. Jak byliśmy w Warszawie, to tez poruszaliśmy się metrem i spaliśmy w hotelu pracowniczym na obrzerzach. Nie jeżdzilismy swoim samochodem, tylko stał zaparkowany przed hotelem. Lubie tak zwiedzać miasta, bo wtedy czuje sie jak ich mieszkanka. Tak samo też bylo w Krakowie. ![]() Pomorzecie? ![]() Wyjazd w piatek wieczorem 2.07 powrót najpóżniej 15.07 , bo 17.07 idziemy na weselicho do mojej kuzynki. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-06-22 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Kolanka fajny wypad wam się szykuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.