|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Cytat:
Napisane przez Katia25
Niestety P  a w restauracji ciezko o dania bez sosow ,panierki i innych dodatkow...a winko no wlasnie SZKODA  next time czyli za jakies 10kg 
|
Padłam hehehe wiesz co, najedz się w domu a tam zamów sama rybę albo idźcie na PW jak będziesz
Cytat:
Napisane przez lesia27
eee spokojnie zawsze jakies jajka sa na imprezie, salatki i surówki tez  wedlina  dasz rade  a jak masz mozliwosc to dryndnij do gospodyni imprezy i popros i o piersi z kurczaka bez panierki  cole zero ze soba wez  mi sie zawsze smiac chce jak wyjmuje swoja cole  potem kazdy mowi: nie pijcie bo to ich napoj! robi sie wesolo 
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------
ja juz mam taki nawyk ze nie pociągaja mnie kolorowe kanapeczki 
aaaa mozesz jeszcze zrobic tak ze zaproponujesz ze Ty cos przyniesiesz na impreze  i mozesz zrobic salatke gyros  warzywka + piersi podpieczone na patelni w przyprawach do tego jakis sos wymysl np z jogurtem+ czosnek  ludzie to lubia 
|
Rozumiem ale ja nie jem mięsa, nienawidze fuuuu możezrobię dużo sałatki z tuńczykiem , kupię pomidorki koktajlowe, wezmę cole light. Najwyżej będę piła wódkę z tą colą kilka klinów a zawsze na imprezie jest moja cola i zwykła cola dla innych. I zgadnijcie która zawsze jest pita w pierwszej kolejności, oczywiście moja! Zawszę krzyczę na znajomych ( w żarcie oczywiście) że na imprezie stoją zgrzewki coli a i tak wszyscy są przyssani do mojej jedynej butelki. Bo taka prawda