Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 12:12   #1323
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
asiulek co powiesz na frezje z różami? Myślę, że byłoby ładnie

inne propozucje:
bukiet 1
bukiet 2
Czytasz w moich myślach Myślałam o połączeniu frezji z różami, albo z eustomą. Bardzo ładne bukiety wkleiłaś, zapiszę sobie na kompie. Dziękuję
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
po pierwsze bardzo ładna suknia jakos widze , ze do tej sukni mogą storczyki pasowac, wkleje Ci fryzure jaka mi sie podoba i bukiet wrzucam tez cos od fioletu i niebieskiego (pewnie kiedys je wrzucalam , ale to dawno ) (ale moim skromnym zdaniem, nie pasuje do tej sukni niebieski/fiolet)
Dziękuję Nie wiem dlaczego na tych zdjęciach ta suknia tak się marszczy, kiedy ja przymierzałam nie było czegoś takiego. No właśnie o takie opinie mi chodzi, czy kolorystyka pasować będzie zarówno do sukni jak i do mnie. Myślisz że jednak nie fiolet/lawenda? A co by pasowało? Ogromnie podoba mi się storczyk vanda (fotka nie chce mi się załadować, w każdym razie jest fioletowy), jednakże obawiam się, że nie będzie dostępny, a nawet jeśli to cena mnie powali