Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 18:57   #1291
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

czesc

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki dawno mnie tu nie było ale czasu brak.otóż sala weselna pod wodą zalana po dach znalazłam nawet nie brzydka remize i zamówiłam kucharkę nie wiem co na to teściowa przyszła pewnie się nie zgodzibo nie rozumie że moi rodzice sa rolnikami i wszystkie pola są zalane czyli jedyne źródło utrzymania boniu może wy macie pomysł jak ja przekonać do imprezy w remizie?mam czas do zastanowienia się jak ja przekonać do następnego wtorku bo wtedy wraca mój Tż-cik z zagranicy i będziemy z nią rozmawiać o to chodzi żeby ja przekonać do imprezy w remizie bo znając ja to będzie wolała wcale nie robić niż w remizie.pomóżcie
daj no mi tu ta twoja tesciowa, ja mialam wesele w sali OSP i wcale nie uwazam ze bylo gorsze od takiego zorganizowanego w innej sali, gdzie wszystko jest gotowe,
mam nadzieje ze rozmowa sie uda

Martoolka87 bardzo ładna bizuteria,

Danaeee84 gratulacje,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:07   #1292
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A teraz właśnie bawię się w płodzenie listu motywacyjnego do sądu
Też bym musiała się zabrać za listy motywacyjne,a le czasu na to nie mam No cóż... robota nie zając - nie ucieknie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam coś napisać.Wczoraj oglądaliśmy film,tytułu nie amiętam,ale byl o pewnej amerykańce która mieszkala w Kairze ze swym Egipcjaninem.
Rozstali się,bo ona zatańczyła w klubie,on uważał ją za wiecie go kogo panią lekkich obyczajów.A ona chciała się nauczyć taniec brzucha,nawet samej mi się zachciało takiego czegoś nauczyć. A tż na moją poprozycje nauki tańca stwierdził,że no i zatańczyłabyć dla mnie. To jeszcze nic,bo za chwile powiedział: też powinniśmy zacząć tańczyć,nie tylko w łóżku.
Co za as No trenujcie, trenujcie do weselicha

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Martoolka87 bardzo ładna bizuteria,
Dzięki
Jak samopoczucie?
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:16   #1293
metkaa
Zakorzenienie

Martoolka87 z samopoczuciem bywa roznie dzis nie jest zle,

ide na jakiegos filma

dobranoc
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:25   #1294
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Martoolka87 z samopoczuciem bywa roznie dzis nie jest zle,
Trzymaj się dzielnie
Ja zmykam na meczyk, bo skończyła pisanie pracy dyplomowej na dziś Zajrzę do Was po meczu
Stary 2010-06-21, 19:39   #1295
lusmarija
Wtajemniczenie

Mooniczka trzymam kciuki za rozmowę, Twoja teściowa nie miałaby serca gdyby robiła jakieś "ale" jeszcze tym bardziej w takiej sytuacji, trzymaj się

Danaaaee gratuluję

wszystko co dziś wklejałyście dziś fajne

a my dziś załatwiliśmy do końca jubilera, akty chrztu, spisaliśmy protokół, załatwilismy zapowiedzi i jestesmy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:42   #1296
madmuazelle
BAN stały

No as, as z tego mojego tż-ta,Marta No czas najwyższy się wziąc za nauke tańca.

Też mnie miła rzecz? spotkała.Stojąc na przejsciu i czekając na zielone światło,by móc przejśc na druga strone,podeszła tez pewna pani z mężem i dzieckiem.
Noi zagadała do nas,a bardziej do mnie,bym uważała bo mi wystaje z tylniej kieszeni pewien papierowy pieniądz.Podziękowałam,bo całkiem zapomniałam że tam wsadzałam. To mile z jej strony

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-21 o 20:27
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:44   #1297
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

a my dziś załatwiliśmy do końca jubilera, akty chrztu, spisaliśmy protokół, załatwilismy zapowiedzi i jestesmy
za załatwienie spraw ślubnych
Super, że udało się wam tak dużo załatwić w jeden dzień.... ja żeby załatwić to co tu wypisałaś potrzebowałam 5 dni
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:58   #1298
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
za załatwienie spraw ślubnych
Super, że udało się wam tak dużo załatwić w jeden dzień.... ja żeby załatwić to co tu wypisałaś potrzebowałam 5 dni
u Nas załatwiliśmy to w 3 godzinki z przerwami

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:21   #1299
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
za ekspresowe załatwienie spraw

Cytat:
Też mnie miła rzecz? spotkała.Stojąc na przejsciu i czekając na zielone światło,by móc przejśc na druga strone,podeszła tez pewna pani z mężem i dzieckiem.
Noi zagadała do nas,a bardziej do mnie,bym uważała bo mi wystaje z tylniej kieszeni pewien papierowy pieniądz.Podziękowałam,bo całkiem zapomniałam że tam wsadzałam. To mile z jej strony
Fajnie, że są jeszcze tacy ludzie A w tylnej kieszeni to faktycznie lepiej nie nosić niczego ważnego. TŻ kiedyś w ten sposób zgubił kasę, a ja dowód osobisty (bo szłam rodzicom piwko kupić i nie chciało mi się całego portfela brać, a że młodo wyglądam to często ode mnie wołają dowód na szczęście sąsiad znalazł i na drugi dzień mi przyniósł, a ja nawet nie wiedziałam, że go zgubiłam )
Stary 2010-06-21, 20:34   #1300
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Fajnie, że są jeszcze tacy ludzie A w tylnej kieszeni to faktycznie lepiej nie nosić niczego ważnego. TŻ kiedyś w ten sposób zgubił kasę, a ja dowód osobisty (bo szłam rodzicom piwko kupić i nie chciało mi się całego portfela brać, a że młodo wyglądam to często ode mnie wołają dowód na szczęście sąsiad znalazł i na drugi dzień mi przyniósł, a ja nawet nie wiedziałam, że go zgubiłam )
To akurat była angielka z rodziną No fakt,jakby mi zakosili miałabym nauczke,by nic tam nie nosić. No to nieźle wam się pogubiło.
Haa ,witam w klubie siostro Też młodo wyglądam na swój wiek.
Przypomniałaś mi coś. Jak byłam jakiś czas temu na zakupach z kumpelą,ona ma ponad 30 lat,też wyglada na o mniej,bo nizutka,drobna.Kupowała tzn płaciła za zakupy przede mną,min piwa,winko,puder dla dzieci ( dla jego faceta bo nurkuje i mu było potrzebne do smarowania ) i również inne zakupy.Alkohol jest,ano jest tzn był zakupowany,ale od niej babka nie chciała dowodu.A ja kupowałam rogaliki,dwa deserki tiramisu i 0,7 whisky i co???Babka poprosiła mnie o dowód. Potem się z koleżanką śmiałysmy,że ją na poważnie wzieła,bo tak piwo dla męża ( faceta ) winko dla niej,puder dla dziecka.A ja co,rogaliki kupiłam pewnie pomyślała,że tylko dla siebie,deser pewnie też dla siebie noi może pomyślała że sama też chce obalic o,7 whisky

Czas edycji: 2010-06-21 o 20:36
Stary 2010-06-21, 20:46   #1301
acelinka
Zakorzenienie

Ale dziś naksrobałyście kobitki! Ledwo co was nadrobiłam Ogólnie jestem padnięta troche, niewyspana od rana jakoś czy coś. Tak w skrócie to:

Moniczko - nie przejmujcie się teściową, ślub robiony w sali remizy wcala nie jest gorszy do tego w restauracji. Casami anwet moze być lepszy Teściowa powinna zrozumieć Waszą sytuację, nie martw się

83mika, to super, że weekendzik się udał

Ellin - masakra z tymi opłatami za studia, przesadzają powinni się cieszyć, że tak pragniemy wiedzy a nie jeszcze tak zdzierać kasiurke ze studentów.

asiulek - znam ten ból niestety, wylecz to dobrze i dbaj o siebie biedactwo żeby już wiecej to paskudztwo do Ciebie nie wróciło.

Dana - gratuluję obrony!

Martoolka - to dobrze, że masz zaufane koleżanki do pisania tej pracy biżuterie masz piękną Właściwie to o czymś takim myślałam na początku, ale już sama niewiem co bedzie najlepiej pasować do mojej sukni. A co do stroju tż/ta to pewnie też tak zrobimy że wszystko w jendym sklepie kupimy i bedzie z głowy
Co do braku ruchu to ja też ostatnio mam masakre, brzuszek coraz większy

Mad.. dobrze, że są jeszcze tacy ludzie na świecie facet mojej mamy kiedyś zgubił telefon pod blokiem i koleś który go znalazł zaczął dzownić na numery z książki żeby sie dowiedzieć kogo jest i jak moze oddać

Co do weekendu to było bardzo miło, pomimo tego, że wczoraj cały dzień padało. Mieliśmy bardzo przytulny pokoik na poddaszu z widokiem na gwiazdy w nocy
Dziś wróciła mama z Irlandi, jest zachwycona lotem samolotem dostałam bardzo fajną, słodką koszulke nocną i Martini (ale mnie rozpija ) grzecznie podziękowałam, chociaż tak szczerze Wam powiem że śpie bez ale przyda się jak gdzieś pojedziemy albo bedziemy mieć gości na noc a tż Irlandzkie piwko dostał
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 21:35   #1302
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Potem się z koleżanką śmiałysmy,że ją na poważnie wzieła,bo tak piwo dla męża ( faceta ) winko dla niej,puder dla dziecka.A ja co,rogaliki kupiłam pewnie pomyślała,że tylko dla siebie,deser pewnie też dla siebie noi może pomyślała że sama też chce obalic o,7 whisky
My ostatnio poszliśmy kupić sobie piwko do meczyku i bułki na kolację, więc też babka dziwnie na nas patrzyła. Pewnie myślała, że będziemy to piwko suchą bułą przegryzać

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
biżuterie masz piękną Właściwie to o czymś takim myślałam na początku, ale już sama niewiem co bedzie najlepiej pasować do mojej sukni. A co do stroju tż/ta to pewnie też tak zrobimy że wszystko w jendym sklepie kupimy i bedzie z głowy
Co do braku ruchu to ja też ostatnio mam masakre, brzuszek coraz większy

Co do weekendu to było bardzo miło, pomimo tego, że wczoraj cały dzień padało. Mieliśmy bardzo przytulny pokoik na poddaszu z widokiem na gwiazdy w nocy
Dzięki
Fajnie, że weekend udany
A co do koszulki to
Stary 2010-06-21, 22:05   #1303
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
My ostatnio poszliśmy kupić sobie piwko do meczyku i bułki na kolację, więc też babka dziwnie na nas patrzyła. Pewnie myślała, że będziemy to piwko suchą bułą przegryzać
Pewnie pomyślała,no tak kupili bułeczki a do tego popitka piwo. Bądz na odwrót piwko,a do piwka zagrycha bułeczki.

Cytat:
Mad.. dobrze, że są jeszcze tacy ludzie na świecie facet mojej mamy kiedyś zgubił telefon pod blokiem i koleś który go znalazł zaczął dzownić na numery z książki żeby sie dowiedzieć kogo jest i jak moze oddać
No też mnie to cieszy że jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
To też miło z tego pana strony,że chciał zwrocić telefon a nie np: zatrzymać dla siebie, bądz gdzieś np mógł telefon sprzedać.

Cytat:
No,no mieliscie bardzo miły weekend. Romantycznie.

Cytat:
Dziś wróciła mama z Irlandi, jest zachwycona lotem samolotem dostałam bardzo fajną, słodką koszulke nocną i Martini (ale mnie rozpija ) grzecznie podziękowałam, chociaż tak szczerze Wam powiem że śpie bez ale przyda się jak gdzieś pojedziemy albo bedziemy mieć gości na noc a tż Irlandzkie piwko dostał
O prosze,ja jeszcze nie miałam okazji latać samolotem. To fajno,że mama zachwycona lotem. Skoro spisz bez to zawsze możesz na chwile chociaż założyc,a potem tżet ją z ciebie zedrze tzn zciągnie.

Czas edycji: 2010-06-21 o 22:07
Stary 2010-06-21, 22:11   #1304
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, na allegro. Tu wklejałam linka:

Błyszczy się tak jak na zdjęciach, tylko dużo bardziej Po prostu odbija światło, bo to są oryginalne kryształy svarowskiego

A ja właśnie się zbuntowałam i zrobiłam sobie salon piękności Jak zobaczyłam dziś rano cellulit na swoich udach, to aż to skomentowałam "blleeee", a TŻ na to "galaretka Ci się zrobiła" Faktycznie ostatnio się trochę zapuściłam, bo mam praktycznie zero ruchu i tylko wiecznie jakieś prace piszę, a w ramach relaksu oglądam mecze przy piwku, no i niestety sflaczałam...
No więc odłożyłam na bok pracę dyplomową, nasmarowałam sie mazidlami wyszczuplającymi, przeprosiłam pana getrowego, poćwiczyłam z nim pół godzinki, a teraz siedzę z maseczką oczyszczającą na twarzy i maseczką z mikrodermabrazją na dekolcie i ramionach i czuję się pięknie
aha, bo wczesniej tego linka nie zauwazylam ejjj chyba sie skusze na ten sam komplet mamy ten sam gust
nie martw sie teraz prawie wszystkie dziewczyny maja ta przypadlosc, ja niestety tez
Stary 2010-06-21, 23:00   #1305
Monisia_1331
Rozeznanie

Hejka Dziouszki... Pewnie mnie nie pamiętacie... Niestety zniknęłam na kilka miesiecy bo miałam brak internetu...Jak już mi się naprawił to nie miałam czasu żeby wchodzić na neta(przygotowania przedślubne) a teraz juz po ślubie...było mineło.Szkoda że mnie nie było z Wami przez ten cały czas, no ale zawsze moge sobie z Wami posiedziec teraz i popisac.Już nie jako Panna Młoda,ale jako żona a co tamPozdrawiam Was...ide spac bo na rano do pracy

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 05:12   #1306
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki
Fajnie, że weekend udany
A co do koszulki to
też tak myśle
Cytat:
No też mnie to cieszy że jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
To też miło z tego pana strony,że chciał zwrocić telefon a nie np: zatrzymać dla siebie, bądz gdzieś np mógł telefon sprzedać.

No,no mieliscie bardzo miły weekend. Romantycznie.

O prosze,ja jeszcze nie miałam okazji latać samolotem. To fajno,że mama zachwycona lotem. Skoro spisz bez to zawsze możesz na chwile chociaż założyc,a potem tżet ją z ciebie zedrze tzn zciągnie.
Ja właśnie też nie leciałam,a moja mama skubana już tak muszę to koniecznie nadrobić Własnie tak zrobiłam ogólnie koszulki są dwie jedna szara druga różowa i są z primarka chyba ostatnio rozmawiałyście o tym sklepie, ale kupione w jakimś innym sklepie na P, penneys czy cosik takiego założyłam ... i tż spytał czy ta koszulka od mamy to prezent dla mnie czy dla niego powiedziałam że chyba wspólny, bo wszystko w jednej torebce było no a potem ... to już było jak opisałaś

Dziś jadę z pryzjaciółką na obronę, 3majcie kciuki proszę też za nią w sumie to gdyby nie to, że jej eks narzeczony, który się okazał mega głupkiem (żeby nie napisać inaczej) i powinnam go to też byłaby pm 2010. No ale będzie później jak najbardziej odpowiedni kandydat już się pojawił

Miłego dnia kobitki
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 06:20   #1307
ultraradiola
Wtajemniczenie

hejka

a ja teraz siedzę w pracy i sobie uświadomiłam ze za 2 miesiące będę sobie siedzieć na plaży wylegiwać się i nic nie robić i normalnie odpłynęłam
chce żeby już było te za 2 miesiące

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 06:47   #1308
certina4
Wtajemniczenie

cześć,

postanowiłam wpaść do Was przed pójściem do pracy i się przywitać

miłego dnia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 07:31   #1309
karoooooola
Przyczajenie

a moje wesele juz za 3 tygodnie!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaa!!! )))
karoooooola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 08:24   #1310
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karoooooola Pokaż wiadomość
a moje wesele juz za 3 tygodnie!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaa!!! )))
hej opowiedz cos wiecej o sobie
Stary 2010-06-22, 08:27   #1311
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

asiulek - znam ten ból niestety, wylecz to dobrze i dbaj o siebie biedactwo żeby już wiecej to paskudztwo do Ciebie nie wróciło.
Dziękuję Oj trzeba będzie bardziej uważać, bo to niestety lubi się nawracać... Ale dzisiaj juz jest lepiej, tylko żołądek mnie pobolewa i podejrzewam, że to od antybiotyku, muszę kupić coś osłonowego. Wieczorem jedziemy z zaproszeniami, troszkę mi się nie chce, ale już nie możemy dłużej zwlekać, lepiej się czuję więc dam radę.
Stary 2010-06-22, 09:43   #1312
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Cytat:
Ja właśnie też nie leciałam,a moja mama skubana już tak muszę to koniecznie nadrobić Własnie tak zrobiłam ogólnie koszulki są dwie jedna szara druga różowa i są z primarka chyba ostatnio rozmawiałyście o tym sklepie, ale kupione w jakimś innym sklepie na P, penneys czy cosik takiego założyłam ... i tż spytał czy ta koszulka od mamy to prezent dla mnie czy dla niego powiedziałam że chyba wspólny, bo wszystko w jednej torebce było no a potem ... to już było jak opisałaś
No to musimy to nadrobić,a będziesz lecieć w najbliższym czasie-no wiesz podróż poślubna.
Pennys,to jest to samo co Primark, tylko że w Irlandi właśnie ma inną nazwe. Tak,tak pisałyśmy wcześniej o Primarku,ja nawet wczoraj w tym sklepie byłam i kupiłam sobie te wkładki żelowe. Ha,to fajno że tak było jak pisałam.

Cytat:
Dziś jadę z pryzjaciółką na obronę, 3majcie kciuki proszę też za nią w sumie to gdyby nie to, że jej eks narzeczony, który się okazał mega głupkiem (żeby nie napisać inaczej) i powinnam go to też byłaby pm 2010. No ale będzie później jak najbardziej odpowiedni kandydat już się pojawił
O kurcze,to nieźle. Może to dobrze,że przed ślubem a nie po okazało się jaki jest jej eks narzeczony.Trzymam kciuki.

Cytat:
Miłego dnia kobitki
Miłego dnia aceilnko.
Stary 2010-06-22, 09:51   #1313
asiulek1705
Wtajemniczenie

PMki jak nie Wy to kto mi doradzi/pomoże/podpowie? Przejdę do sedna. Chodzi o bukiet ślubny. Niebawem muszę pójść do kwiaciarni z konkretnymi już pomysłami. A ja kompletnie nie wiem jaki kształt będzie pasował, co do koloru to chciałam połączenie fioletu/lawendy z bielą, fajnie by było gdyby znalazł się niebieski dodatek. Przeglądałam mnóstwo zdjęć, ale już sama nie wiem Bo czy na pewno pasuje mi ten fiolet...Pisałam posta w wątku o bukietach ale jakoś mnie nie zauważona-mimo włochatego avka Pomóżcie Dla przypomnienia wkleję foty sukni (niestety nie na mnie), tylko moja będzie biała, bez trenu i zdecydowanie lepiej się będzie układać niż na modelce. Aaaa wspomnę o swym wyglądzie 166cm wzrostu, jasna karnacja (przyciemnię ją trochę), czarne włosy, oczy zielononiebieskie.
Na tym niewyraźnym zdjęciu to druga suknia od prawej.
http://igar.pl/galeria/suknie_slubne...010/elvee.html
Stary 2010-06-22, 10:12   #1314
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
Póki co zostajemy tu w UK.Może kiedyś wrócimy do Polski,na dzień dzisiejszy dobrze nam tutaj. No tak,organizacja ślubu na odległość,ale nie jest źle,bo w tym tygodniu wyjeżdzamy do Pl i będziemy działać z przygotowaniami slubno-weselnymi,potem wracamy do UK a jeszcze później przyjeżdzamy tuż przed ślubem do pl. Tak,tż to polak. Miłego opalania życze
Ps. Mam też koleżanke,która mieszka we Włoszech
A ok rozumiem,jak Wam dobrze to nie wyjezdzajcie i oby tak dalejsuper,ze jedziecie do Pl,na dlugo?my bylismy tylko na 4 dni pod koniec maja,ale duzo udalo nam sie zorganizowac,bedziemy tez 4dni w sierpniu,ale mamy wesele,wiec watpie,ze uda nam sie cos zalatwic,a potem to juz tylko na slub i to we wtorek przed slubem i w pn juz wracamy
Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
Hejka Dziouszki... Pewnie mnie nie pamiętacie... Niestety zniknęłam na kilka miesiecy bo miałam brak internetu...Jak już mi się naprawił to nie miałam czasu żeby wchodzić na neta(przygotowania przedślubne) a teraz juz po ślubie...było mineło.Szkoda że mnie nie było z Wami przez ten cały czas, no ale zawsze moge sobie z Wami posiedziec teraz i popisac.Już nie jako Panna Młoda,ale jako żona a co tamPozdrawiam Was...ide spac bo na rano do pracy
Hej Monisia napisz nam o Twoim dniu,czy wszystko sie udalo i ogolnie jak bylo

Kobietki,jak to jest z tymi zawieszkami na alkohol?Tak,jak juz pisalam zamierzamy zrobic sami,ale nie mamy pojecia ile tego ma byc?Zawiesza sie na kazda butelke na stole i pozniej przewiesza czy wiesza nowa?I jak dajemy butelke gosciom to tez z zawieszka,czy lepiej z naklejka np na bramy,konkursy itd.Czy to przypadkiem nie jest malo praktyczne?

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Asiulek ja Ci niestety nie pomoge,bo mam ten sam problem,nie umiem sie zdecydowac
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 10:18   #1315
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość

Kobietki,jak to jest z tymi zawieszkami na alkohol?Tak,jak juz pisalam zamierzamy zrobic sami,ale nie mamy pojecia ile tego ma byc?Zawiesza sie na kazda butelke na stole i pozniej przewiesza czy wiesza nowa?I jak dajemy butelke gosciom to tez z zawieszka,czy lepiej z naklejka np na bramy,konkursy itd.Czy to przypadkiem nie jest malo praktyczne?

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Asiulek ja Ci niestety nie pomoge,bo mam ten sam problem,nie umiem sie zdecydowac
Nic nie szkodzi, może inne koleżanki pomogą Ja mam w sobie cos takiego, że potrafię innym doradzić a sobie już nie bardzo
Co do zawieszek, my wprawdzie sami nie robimy, ale będziemy zamawiać i doszliśmy do wniosku, że tak mniej więcej połowę z tego ile będzie sztuk alkoholu. Nie ma sensu więcej, ze stołów gdy są zbierane butelki to razem z zawieszkami, więc wystarczy zawiesić na "nowych". A naklejki mnie osobiście się nie podobają
Stary 2010-06-22, 10:29   #1316
Remmi
Rozeznanie

Witajcie kwiatuszki, brakuje mi czasu, żeby się bardziej udzielać tutaj , ale po weekendzie będę luźniejsza i na pewno więcej będę pisać

Miłego dzionka
Stary 2010-06-22, 10:35   #1317
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość

Tez wlasnie mialam z tym problem i stwierdzilam ze rezygnujemy z zawieszek, tak naprawde nikt na to nie zwraca uwagi Lepiej juz zamowic (zrobic) jakies ladniejsze winietki.

Dostalismy od fotografa albumy dla rodzicow i dla nas, u rodzicow jest po 40 zdjec a u nas 60, fajna pamiatka i co najwazniejsze - musielismy tylko do tego wybrac fotki
Ale tutaj pusto ostatnio...

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 10:46   #1318
chilanes
Zakorzenienie

asiulek co powiesz na frezje z różami? Myślę, że byłoby ładnie

inne propozucje:
bukiet 1
bukiet 2
Stary 2010-06-22, 10:51   #1319
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
PMki jak nie Wy to kto mi doradzi/pomoże/podpowie? Przejdę do sedna. Chodzi o bukiet ślubny. Niebawem muszę pójść do kwiaciarni z konkretnymi już pomysłami. A ja kompletnie nie wiem jaki kształt będzie pasował, co do koloru to chciałam połączenie fioletu/lawendy z bielą, fajnie by było gdyby znalazł się niebieski dodatek. Przeglądałam mnóstwo zdjęć, ale już sama nie wiem Bo czy na pewno pasuje mi ten fiolet...Pisałam posta w wątku o bukietach ale jakoś mnie nie zauważona-mimo włochatego avka Pomóżcie Dla przypomnienia wkleję foty sukni (niestety nie na mnie), tylko moja będzie biała, bez trenu i zdecydowanie lepiej się będzie układać niż na modelce. Aaaa wspomnę o swym wyglądzie 166cm wzrostu, jasna karnacja (przyciemnię ją trochę), czarne włosy, oczy zielononiebieskie.
Na tym niewyraźnym zdjęciu to druga suknia od prawej.
http://igar.pl/galeria/suknie_slubne...010/elvee.html
po pierwsze bardzo ładna suknia jakos widze , ze do tej sukni mogą storczyki pasowac, wkleje Ci fryzure jaka mi sie podoba i bukiet wrzucam tez cos od fioletu i niebieskiego (pewnie kiedys je wrzucalam , ale to dawno ) (ale moim skromnym zdaniem, nie pasuje do tej sukni niebieski/fiolet)
Stary 2010-06-22, 10:54   #1320
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Martoolka: placilas za przesylke bizuterii tylko raz czy podwójnie? bo mi uzytkownik narazie nie odpisal
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości