Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zdjęcia dwóch kreseczek!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 17:05   #106
alexa1307
BAN stały

Dot.: Zdjęcia dwóch kreseczek!

Cytat:
Napisane przez mariiina Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!

Myślałam, że wątek umarł, wchodzę a tu taka jazda!!! Bardzo dziękuję dziewczynom, które stały za mną murem Jesteście kochane! Ja nie wchodziłam, bo nie chciałam się kłócić, zaczęłam myśleć, że to chyba faktycznie był zły pomysł, a tu proszę, są dziewczyny które mnie zrozumiały! Ja bardzo lubię patrzeć na dwie kreseczki, mniej czy bardziej widoczne, ale zawsze symbolizują nowe życie! No i miałam na myśli jeszcze to, że niektóre dziewczyny robią testy i widzą bladą kreskę, więc zastanawiają się, czy to ciąża czy nie, czy może test fałszywy.. a chciałam, żeby zobaczyły, ile było takich bladziutkich kreseczek i dziewczyny faktycznie były w ciąży!

Jeśli kogoś uraziłam tymi babami to przepraszam, ale naprawdę nie miałam nic złego na myśli, przecież jesteśmy babami a nie chłopami

Więc nie pozostaje mi nic innego jak wkleić mój teścior!

Mam nadzieję, że będziemy tu mogły porozmawiać o wrażeniach podczas robienia testów ciążowych, o emocjach związanych z poinformowaniem rodzinki o ciąży, o 9 miesiącach noszenia dzidzi pod brzuszkiem, o strachu przedporodowym i o wychowaniu naszych kruszynek!

Buziaki dla Was!
Nie umarl,nie umarl i jest bardzo fajny,udalo sie go ocalic dobrze,ze wrocilas

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość

Alexa
dziękuje Ci bardzo już niedługo sie nacieszę moim wielgachnym brzucholkiem ale już się też nie umiem doczekać Filipka po drugiej sronie

Patrycja gratuluję serdecznie! Rośnijcie zdrowo!!!!!!!!!

Marina piękne grubaśne krechy, ja ta niedawno je zobaczyłam a tu finisz dbaj o Was! A opiniami takimi jak Cosmy nie ma co sie przejmować, niektóre lubia się wtryniać między wódkę a zakąskę nie mając pojęcia o czym mówią i jak mogą wiele z nas zranić. Wąteczek się przyjął jak widzisz i te zdjecia II kreseczek to najpiękniejsze zdjecia na swiecie!!!!
A na kiedy masz termin ? moj tesciorej jest juz ze mna od 2.5 miesiaca

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
O nowinie wie tylko mąż ale już niebawem poinformuję najbliższych o moim wielkim szczęściu

Dziękuję Wam dziewczyny

Moim zdaniem temat bardzo fajny...miło popatrzeć na dwie kreseczki mamusiek lub przyszłych mamusiek
To beda mieli radosna nowinke jak Ci sie udalo utrzymac to w tajemnicy ja nie wytrzymalam i od razu cala rodzinke poinformowalam

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
PATRYCJA GRATULUJE:jup i:

WATEK JEST BARDZO FAJNY...ZE WZGLEDU TAKIEGO,ZE WSZYSTKIE MAMUSIE MOGA SIE TU ZJEDNOCZYC

.......i fajnie,ze oczyscila sie atmosfera

ja swojego niestety nie zostawialm tesciora,co teraz bardzo zaluje....ale chcialam sie pochwalic,ze moje dwie kreseczki za 4 dni beda mialy az 3 miesiace
To czas na zdjecie 3 miesiecznego juz obecnego tesciorka
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując