Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Singielki
Wątek: Singielki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 11:40   #288
KaasiaaK
Zakorzenienie

Dot.: Singielki

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Ja też się przyłączę, jeśli pozwolicie
Jestem tegoroczną maturzystką i wybieram się na studia do Krakowa, oczywiście nie wiem jeszcze na co i co tydzień mam inny pomysł -.-
Singielką jestem od zawsze, nie licząc krótkiego epizodu, i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie, że mogłoby kiedyś być inaczej. Zwłaszcza że niedawno miało być, a skończyło się jak zwykle faceci traktują mnie jak kumpla, ale mi to nie przeszkadza, bo sama też traktuję tak większość z nich i wszystkim ten układ odpowiada. Kultura, w której żyjemy, nakazuje mi czuć się z tym dziwnie i rozpaczać nad tym, że za parę lat będę już pomarszczona, zasuszona i nikt nie będzie mnie chciał. Ale mnie to bynajmniej nie przeraża. Bardziej, zupełnie irracjonalnie, boję się tego, że pewnego dnia moi przyjaciele założą swoje rodziny, a mnie zostawią samą, mówiąc, że czas, żebym wreszcie się ogarnęła i ustatkowała sto razy bardziej wolę być sama niż z kimś na siłę, zwłaszcza że tego rodzaju samotność generalnie mi odpowiada.
czeeeść

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Cześć
A co rozważasz? ja się waham pomiędzy finansami, biznesem międzynarodowym, mechatroniką, informatyką i elektrotechniką choć na dniu otwartym na pokazie elektrotechniki prowadzący byli trochę protekcjonalni wobec dziewczyn i to na mnie podziałało jak płachta na byka. Zwłaszcza że jestem Bykiem :P
niezły rozrzut masz z tymi kierunkami a co będzie, jak złożysz na wszystkie i wszędzie Cię wezmą?