Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 12:48   #4855
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
aa nie wiem czy Wam pisalam- o tej kosmetyczce?
no troszke to nie profesjonalne

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ja dzis kolejna koszmarna nocke zaliczylam i do tej pory mnie wszystko boli. spalam tylko 3 godziny. pachwiny i plecy tak bola ze ledwo chodze
jej wspolczuje mam nadzieje ze synek wkoncu sie zdecydouje wyjsc

Cytat:
Napisane przez sylviasol Pokaż wiadomość
muszę sie was o coś zapytac- jak wstałam dziś rano to tak strasznie mnie zaczeło kłuć tam na dole ze szok aż musiałam się zgiąć i szybko wracaćdo łóżka czy któraś też tak miała?????
tez miewam takie klucia a lekarz mi mowil zeby jedynie sie przejmowac bolami jak na miesiaczke

vette
mnie ginka w 31tc sie spytala czy moge spac na wznak jak odpowiedzialam ze tak to mowila zebym sie bardzo tego wystrzegala bo mimo ze wydaje nam sie to nie grozne jest bardzo zle dla dziecka

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Jakiego używałyście proszku do ciuszków dzidźkowych?
proszek mam z loveli a plyn do plukania jeden z loveli i jeden z jelpa

tak wiec na usg wszystko dobrze pani doktor powiedziala ze maly ma ladne ruchy oddechowe i ze ciaza jest do noszona lozysko ma zwpanienia ale nie jest przestazale wiec jest ok i mowi ze do mnie zebym pogadala z synem zeby urodzil sie przed upalami jak by to ode mnie zalezalo i od tego co ja mu mowie to bym juz w zeszlym tyg urodzila ale za to teraz postanowilam byc dupotrojem i codziennie bede sie pytala lekarzy czy nie mozna wywolac szybciej porodu skoro ciaza jest donoszona i malemu nic nie zagraza to co mi innego pozostaje urodzic sama to ja moge i w 42tc a nie zamierzam jeszcze ponad miesiaca w szpitalu spedzic
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora