|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Widzisz moj tz sie na SR nasluchal, ze jak brzuch twardy to skurcz a jak miekki to nie skurcz wiec teraz podchodzi i mi sprawdza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() smacznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Wtajemniczenie
|
aa nie wiem czy Wam pisalam- o tej kosmetyczce? nie miala lezanki, ani zadnego fotela, tylko taki barowy stoleczek i przez caly czas musialam nogi do gory zadzierac... dzis mam zakwasy...wiecej tam nie pojde...
aaaaaa!!!! sasiadka posprzatala balkon i od poniedzialku halasuja mi na balkonie. zerwali juz dwie warstwy, a dzis wylewaja jakas smole i smierdzi w mieszkaniu ooookropnie,mimo zamknietych okien... |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co mialas to dokladne usg? ja dzis kolejna koszmarna nocke zaliczylam i do tej pory mnie wszystko boli. spalam tylko 3 godziny. pachwiny i plecy tak bola ze ledwo chodze ![]() niezawsze przez przypadek wyslalam chyba jakiejs twojej znajomej zaproszenie na fb ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agravka jak urodzisz wczesniej to bez wyniku podaja antybiotyk prewencyjnie ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Ja Ci przeslalam zaproszenia do osob z wizazu, wiec to od nas dziewczyny sa. Bajka, Misiulka, Siala, Jaszczka a HD juz masz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | ||
Zadomowienie
|
Podobno w szpitalach tez tak ustawiaja lozka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4778 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() aaa to jaszczka chyba ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez jeszcze daje rade sama ale kto wie co bedzie za miesiac
![]() Mmm albo z pomidorkami koktajlowymi i bazylia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aania wszystkiego najlepszego!! Trzymaj się dzielnie kochana! ![]() ![]() lazurka ucz się ucz. Chyba puszcze pranie bo słoneczko wychodzi. Mój profil na FB: http://www.facebook.com/profile.php?id=1032479002 Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-06-23 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
a wogole to moj ulubiony twarozek to z cebula szczypiorkiem pomidorem ogorkiem papryka rzodkiewka
![]() a wydaje mi sie czy jaszczka sie nie odzywala dawno? od poniedzialku miala dzialac to moze juz ma bejbika przy sobie??? ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry mamusie i brzusie
![]() ania sto lat!!!!!!!!!!!1 papeteria ![]() vette, lazurowa super, że wizyty udane. I widzę, że nasze dzieci mają podobne wagi więc już się nie martwię, że mój chuderlak. Dzisiaj zaczynamy 33 tydzień ![]() U mnie znowu piękna pogoda więc wstawiłam kolejne dzidziusiowe pranie i zabieram się zaraz za prasowanie wczorajszego, tyle tego jest, że się szybko nie wygrzebię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | ||||
Rozeznanie
|
Dzzień dobry mamuśki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Alguien;20192031]Dzis mielismy zabiegany dzien ![]() U pediatry wszystko w porzadku, pare dni temu odpadl malej pepek, ale zostal maly kawaleczek, wiec doktor sie go pozbyl dzisiaj ![]() Milena wazy juz 3950g ![]() ![]() Nastepna wizyta w sierpniu dopiero i wtedy szczepienia. Bylismy tez zawiezc kartke, kwiaty i slodycze do szpitala. To sie nad pytali, kiedy wracamy ![]() super że z dzidzią wszystko Bardzo Dobrze a szpitala zazdroszczę ![]() Cytat:
biedna ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- wtarałam się zastosować do rad siali i wielocytatować efekt marny jakwidać ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje.
![]() Mam jeszcze pare przeczy do kupienia a przez to moje przeziębienie nie wyjdę dziś z domu. Może w piątek uda się nam podjechać do sklepu medycznego. Muszę tez o H&M zahaczyć skoro są wyprzedaże. No i w piątek mam wizytę. papeteria 3mam kciuki za wizytę dzisiejszą! |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
Mama jest u niej i nie ma czasu pisala, ze bedzie rzadziej
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Raczkowanie
|
aniaa wszytskiego najlepszego zdrowego dzidziusia i szybkiego łatwego porodu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mama przyjechala to pewnie majstruja zeby wygonic male z brzuszka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Rozeznanie
|
muszę sie was o coś zapytac- jak wstałam dziś rano to tak strasznie mnie zaczeło kłuć tam na dole ze szok aż musiałam się zgiąć i szybko wracaćdo łóżka czy któraś też tak miała?????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pamietam ze mama przyjechala ale mogla by dac znac jak tam idzie wywolywanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Raczkowanie
|
dzisiaj miałam okropna noc cały czas mnie bardzo bolą pachwiny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w czoraj na wizycie wszytsko oki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
Mnie co chwila cos kluje , ale nie jakos bardzo bolesnie, wtedy mam nadzieje, ze szyjka sie skraca lub rozwiera...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ciesze sie ze po wizycie ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie wiem, pewnie zdecydujemy się jak mały się urodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
może poprostu cie tak zakuło bo wiązadła pomału sie przygotowują do porodu jak nie masz tego często to nie ma sie co martwić główka do góry ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz na myśli w dole brzucha czy pochwie? bo ja przedwczoraj miałam w dole brzucha w nocy, a wczoraj - mniej więcej o tej samej porze w dole brzucha i przeszło na pochwę, z tym, że ja kończę dziś 38 tydz, więc liczę, że to dlatego, że już blisko. Jeszcze mam kłucie kt ewidentnie jest wynikiem nacisku na szyjkę. A tak poza tym, z ruchów pierwszy niepewny termin miałam wczoraj, jutro kolejny - kiedy już na bank wiedziałam, że to ruchy, ale nic nie wskazuje na to, żeby miało się coś zadziać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
To moze byc nacisk na szyjke. Cytat:
Poki co moge przespac cala noc na plecach...tak jakbym w ciazy nie byla. I nawet jezeli uloze sie przed zasnieciem na boku to rano budze sie na plecach. Mam nadzieje, ze organizm wie co robi, bo nie mam zamiaru z tym walczyc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- a poszłam tylko do kuchni po cukier ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.