Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 11:51   #4857
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Jakiego używałyście proszku do ciuszków dzidźkowych?
Ja vizira sensitive do kolorów i do białego. Nie mam zamiaru kupować typowo dziecięcych.

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
To ja jestem wyrodna
Bo mam Dada pieluchy, mimo że mogłabym kupić pampersy..ale po co przepłacać
Ja też mam dada

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ale za to rano sie z niego smialam bo biedny wstal z namiotem i jeszcze

ja tez ide sie powoli ogarniac, bo na 14 usg, ciekawe ile sie naczekam w kolejce
Eee, z tym namiotem to raczej normalne rano
za usg!

Cytat:
Napisane przez sylviasol Pokaż wiadomość
matko jak ja marzę o wakacjach właśnie oglądam prezentację z naszego pleneru na youtubie i aż mnie trafia bo JA CHCE NAD MORZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! będę wyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bym pojechała do Zakopca

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Wczoraj weszłam na odchowalnie majowo-czerwcowych i sporo ich już nie karmi piersią. A jak będzie u Was? Ja bym chciała jak najdłużej, bo wiadomo, że nie ma to jak mleko mamy.
Ja też mam zamiar karmić nawet do roczku o ile oczywiście będę miała pokarm

Cytat:
Napisane przez sylviasol Pokaż wiadomość

wysyłam wam linka http://www.youtube.com/watch?v=dtIMRo584JE to było 16 kilo temu i 12 miesięcy temu)

--
Super!!
Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Będziecie stosować pieluszki terowe? Ja bym chciała w pierwszych tygodniach w czasie dnia. Ale nie wiem co mi z tego wyjdzie.
Ja raczej nie, nie widzę w tym wiekszego sensu, bo tylko syf większy, a taniej wcale nie wychodzi. A jeszcze płukac kupy hehe
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora