2010-06-24, 11:47
|
|
BAN stały
|
Dot.: Keratynowy CUD :D czyli prostowanie keratynowe
Cytat:
Napisane przez moonia_71
Dziewczyny mam takie pytanie, czy któraś z Was robiła włosy, a póżniej wyjechała na urlop i kąpała się w morzu, basenie? jak to wpłynęło na utrzymanie się zabiegu?;>
Bo czytałam wcześniej na tym wątku, że raczej nie poleca się bo keratyna uttrzymuje się krócej, albo powinno się tą odżywkę nakładać wchodząc do wody, ale mimo wszytko bardzo mnie kusi zeby zrobic przed wyjazdem  Bardzo proszę o odpisanie jeśli ktos już sie na to odważył;P
|
Ja chodzę na basen ozonowany... inie zauważyłam pogorszenia/szybszego wypłukiwania keratyny...
A co do morza to raczej sugeruje jak już zrobisz zabieg to nakładać ta odżywkę przed pływaniem... choćby taką w mgiełce bez spłukiwania 
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------
Cytat:
Napisane przez patrycja350
szkoda,że sa tu fotki pokazywane po prostowaniu prostownica a nie świeżo po umyciu następnym razem po zabiegu,bo tak to i ja mam tak gładkie i proste włosy...
zrobiłam to wczoraj dziewczynie i razem stwierdziłyśmy ze to jest bez rewelacji...
|
Co zrobiłaś dziwczynie - mam nadzieje ze nic złego ??? I co bez rewelacji??? Ciekawi mnie twoje zdanie/opinia... wszystkie ale????
|
|
|