Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Sephora, YR, EL, Lancome... mega wątek różności
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-28, 17:19   #1
MAGDA1704
Zakorzenienie

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
GG do MAGDA1704

Sephora, YR, EL, Lancome Juicy tubes, DiorKiss,perfumy... mega wątek różności

NIEAKTUALNY

Ze wzgledu na to że wymieniłam wiekszość rzeczy ze starego watku zakładam nowy

przed wakacjami chciałabym pozbyć się nastepujących rzeczy:
nie chce wymienia się czymś na siłe, wole wymienić za coś co bedzie mi przydatne lub za wish'e
perfumy wymieniam na inne perfumy,chyba ze coś mnie pokusi

pilnie poszukuje pudru rozwietlajacego sephora w kolorze 130 dore

zasady takie jak u innych wizażanek:najważniejsze to:
1.uczciwość
2.przesyłka tylko rejestrowana
3.kto ma mniej przekupek wysyła pierwszy
4.szacunek
5.nie odmieniamy się

Jestem chętna na wieksze wymianki, gdyż one się lepiej opłacają
za coś z wish moge oddac wiele, poszukać nawet pod ladą

chce pozbyć się tych rzeczy jak najszybciej-dlatego w wiekszości przypadków nie bede wybredna, i oddam bez bólu serca

link do starego nieaktualnego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=435482 -mozliwe są odlewki niektórych perfum

ZAPRASZAM

Zdjecie pierwsze:

1.Givenchy Fleur d'interdit pojemność wyjściowa 100ml EdP pozostało tyle co widac, buteleczka jest testerem, brak korka wymiana z maggie20

2.Kylie Minogue Darling EdT 15ml pozostało tyle co widać

3.Avon little black dress summer spritz mgiełka 75ml pozostało tyle co widac mam ją z wymianki

4.peny do torebki (są z rossmanna) :
fioletowy-Mel Merio famous girl EdP 10ml -mam dwie sztuki jedna 2/10ml i 8/10ml
niebieski-helene d'arcy active edt mam dwie sztuki jedna 4/10ml i 5/10ml
czerwony-Helene d'arcy basalt mam dwie sztuki jedna edt 8/10ml i 7,5/10ml

Zdjęcie drugie:
1.Azzaro women now voile irise pour le coprs-mleczko do ciała z rozświetlającymi drobinkami 50ml używane zostało ok.70% niedawno otwarte(w okolicach lutego 2010) ważne 12 miesiecy od otwarcia produktu

2.Kylie Minogue darling pearly shower gel 75ml -żel perfumowany nowy wymiana z beata_1988

3.Celine Dion sensational shimmering body lotion- mleczko do ciała z drobinami 200ml-pozostało 70%

zdjęcie trzecie:

1.Sephora paillettes gitter 1.5g nowa w folii(mielony brokat) w słonecznym kolorze-można dodać do balsamu do ciała wtedy zadziała jak bronzer

2.cień z serii graphic color Estee Lauder ravishing auburn 01 accent -kolor jasny róz-nieużywany-ale opakowanie troche porysowane(w kolorze ciemnogranatowym jest logo na opakowaniu EL-ale aparat tego nie uchwycił-uwaga cień po terminie

3. Estee Lauder tester kolor: brandylight -róż do policzków-ubytek widoczny na foto-raz maźniety w jednym miejscu

4.virtual joko frutti di summer- odcień 103-podwójny cień do powiek w odcieniu szampana i lekkiego różu-jak na foto-zużycie ok.5% cień po terminie waga 3,9g za drobiazg

5.Daniel Jovance AQUACEANE sable blond 3,1g bronzer dla blondynek chyba po terminie zuzycie max.5%

zdjęcie czwarte:

1.podkład L'oreal visible lift kolor 16 beige nu/nude beige 30ml raz użyty-niestety bardzo kryjący, po prostu nie dla mnie i dlatego chce sie go pozbyc otwarty 3tyg. temu
wymianka z olka1232
2.lakier do paznokci Sephora L25 BLUE JEAN 5ML-malowałam nim paznokcie u rąk tylko raz wymiana z olka1232

3.paletka róży Yves Rocher Yria kolor:460 fonce 2x5g nieużywana jednak naklejka jest troche zadrapana(róż nie był przyjaznie traktowany przez inne kosmetyki-przeleżał w kuferku), zapiecie jest zepsute-sama nie wiem czemu? wymiana z beata_1988

4.Chanel AQUABLUSH kolor 50 coralline na pewno po terminie bo mam go już długo -zużycie 10% kosmetyk jest jeszcze mokry

Zdjecie szóste i siódme przedstawia w/w kosmetyk chanel

zdjęcie ósme:
1.Yves Rocher Clea 75ml edt z ubytkiem 2-3ml
2.coty chanson de vie edt fraiche 50ml ubytek 2-3ml

zdjęcie dziewiąte i dziesiąte:
próbki perfum-
***PRÓBKI / UWAGA ! ODDAJĘ TYLKO WSZYSTKIE RAZEM! /

*Trussardi Jeans -1,40ml
*Demeter Brownie 1,7ml
*Paco Rabanne "Ultra Red" 0,5ml
*Valentiono -Absolu EDP 1,5 ml
*Chopard Wish 1,2ml
*Dior Addict 0,7ml
*Adidas pure lightness 2,5 ml
*Demeter Neew Zeland 0,1ml
*Jean Paul Gaultier Le Male 1,5ml
*Fleur defuende 0,4ml
*Ile Bourbon L'Artisan 0,7ml
*Azzaro Chrome 1,5 ml
*Jean Paul Gaultier Fragile, fabryczna, 0,1ml
*Jean Paul Gaultier Ma Dame 0,5ml
*Halloween jesus del pozo 1 ml
*Shalimar edp 0,1 ml
uwaga! na zdjeciu są równiez inne próbki które chce sobie zostawić
próbki pochodzą z wymianki z fanusią jednak doszłam do wniosku że nie są mi potrzebne

Edytowane przez MAGDA1704
Czas edycji: 2010-08-19 o 14:19
MAGDA1704 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując