![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Sephora, Estee Lauder, perfumy...DOKŁADKA 16.06 bielizna ATLANTICNIEAKTUALNE witam, dawno mnie tutaj nie było, przed wakacjami chciałabym pozbyć się nastepujących rzeczy: nie chce wymienia się czymś na siłe, wole wymienić za coś co bedzie mi przydatne lub za wish'e odlewki perfum wymieniam tylko za cos z wish lub na inne odlewki kosmetyki perfumowane: 1.Azzaro women now voile irise pour le coprs-mleczko do ciała z rozświetlającymi drobinkami 50ml używane zostało ok.70% niedawno otwarte(w okolicach lutego 2010) ważne 12 miesiecy od otwarcia produktu 2.Kylie Minogue darling pearly shower gel 75ml -żel perfumowany nowy 3.Celine Dion sensational shimmering body lotion- mleczko do ciała z drobinami 200ml-pozostało 70% paznokcie: 1.lakier do paznokci Sephora L25 BLUE JEAN 5ML-malowałam nim paznokcie u rąk tylko raz 2.lakier do paznokci Lancome vernis absolu alloy 3,3ml(wersja testerowa) też malowałam nim paznokcie tylko raz encore1frois Kolorówka: 1.Sephora paillettes gitter 1.5g nowa w folii(mielony brokat) w słonecznym kolorze-można dodać do balsamu do ciała wtedy zadziała jak bronzer 2.cień z serii graphic color Estee Lauder ravishing auburn 01 accent -kolor jasny róz-nieużywany-ale opakowanie troche porysowane(w kolorze ciemnogranatowym jest logo na opakowaniu EL-ale aparat tego nie uchwycił 3.cień prescriptives quic pick kolor hyacinth 13 (opalizujący lila)waga 1,2g nowy z kartonikiem 4. Estee Lauder tester kolor: brandylight -róż do policzków-ubytek widoczny na foto-raz maźniety w jednym miejscu 5.podkład L'oreal visible lift kolor 16 beige nu/nude beige 30ml raz użyty-niestety bardzo kryjący, po prostu nie dla mnie i dlatego chce sie go pozbyc Perfumy: Chętnie zrobie odlewki lub próbki zapachów ze swoich prywatnych flakonów(wielkość do uzgodnienia): ze wzgledu na brak atomizerkow odlewki robie tylko do podeslanych mi atomkow ![]() zdjec flakonów nie wklejam w watku-sa w moim albumie w profilu-moge tez zrobic odlewki z innych widocznych tam flakonów,ktorych tu nie wypisałam 1.Guerlain Champs Elysses 2.Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune odlewka 14ml poleciała do rywka, odlewka dla encore1frois 3.Christian Dior Midnight Poison 5-8ml 4.Lolita Lempicka EdP 5.Lolita Lempicka Si Lolita encore1frois 6.Yves Rocher Neonatura Seve 7.Yves Rocher Nature Millenaire 5-8ml zielona30 8.Yves Rocher Pivoine 9.Yves Rocher Ispahan zielona 30 ale mogę jeszcze odlac 10.YSL Opium EdT 11.Morgan Sweet Paradise 12.Givenchy Fleur d’interdit fanusia92 13.Van Cleef&Arpels Miss Arpels 14.Van Cleef&Arpels Feerie EdP 15.Kookai Oui-Non 16.YSL Vice Versa 17.Paloma Picasso 18.Thierry Mugler Angel fanusia92 19.Gres Cabotine 20.Yves Rocher Noix de Coco 21.Eau de Maroussia na niebiesko zaznaczyłam odlewki które oddam jedynie za wish lub za coś co wpadnie mi w oko Flakony które mogę oddać 1.Hugo Boss Pure Purple EdP 50ML ubytek ok.3-5ml --> koniecznie za inne perfumy madzik21 2.Morgan Sweet Paradise Edt 35ml-pozostało ok.8-10ml encore1frois 3.Vera Wang Sheer veil EdP 50ml pozostało 25ml mhm0808 4.Guerlain AA Pamplelune Edt 75ml pozostało 10-12ml ukrycior INNE: 1.Jeansowy kombinezon w rozmiarze 38, kupiony na allegro ale niestety w biuście okazał się strasznie ciasny dlatego musze się z nim rozstać--> kombinezon z szortami jasny denim 2.Buty w marynarskim stylu na koturnach rozmiar 39 wierzch z białej skóry ekologicznej wkładka również, natomiast koturn jest pokryty materiałem w biało-granatowe paseczki 3.pędzle do makijażu -zestaw jest nowy, włos syntetyczny 4. filcowe kolczyki w kolorze soczystej zieleni-nieużywane 5.białe botki z New Yorker-uzywane stan bdb r.39 Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-06-28 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora, Lancome, Estee Lauder, perfumy...
DOKŁADKA 16.06 br BIELIZNA: 1.stringi Atlantic LP 687 r.M w białe kropki, strigi wykonane z białej siateczki, na kórej nakrapiane są białe kropki,gumeczka jest zóltawa, nowe z metką 2.stingi Atlantic LP 756 r M błekitne z bawełny ze słodką ważką na przodzie, nowe z metką 3.stringi Atlantic TGP 088 r.M białe z bawełny z tyłu napis The best choice ![]() 4.stringi Atlantic LP 810 r.L czarne z haftem i siateczką, nowe z metką 5. stringi ETAM r.40 wykonane z koronki ze słodką falbanka i kokardką, nowe z metką 6. stringi fuksjowo-czarne r. XXL ![]() 7.strigi F&F bawełniane z koronkową gumką r.14 będą dobre na r.40, nowe od początku bez metki 8.strigi F&F bawełniane z przodu z koronką r.14 będą dobre na r.40, nowe od początku bez metki 9.turkusowy biustonosz z trojkątnymi miseczkami jak w bikini, miseczki w całości usztywniane, zapięcie na jedną haftke, dodatkowe zapiecie z przodu miedzy miseczami, biustonosz z miseczką B, metka wycięta ubrana może dwa razy-stan idealny INNE:
1.TERMOFOR, NOWY W KOLORZE CZERWONYM- JESZCZE W FOLIOWYM OPAKOWANIU Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-06-16 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
2.Morgan Sweet Paradise Edt 35ml-pozostało ok.8-10ml
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Znajdziesz coś u mnie za odlewkę Yves Rocher Nature Millenaire 5 lub 10 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Ja bym chętnie przyjęła Sheer Veil ![]() Bardzo bardzo ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-05-30 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oj, jak ja bym chętnie zgarnęła Pampelunę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
czy znalazlabys cos za midnight poison-odlewke, oczywiscie najchetniej jak najwieksza
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za 4.Guerlain AA Pamplelune Edt 75ml pozostało 10-12ml?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie ewentualnie za odlewkę Angela?
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos za male odlewki:
4.Lolita Lempicka EdP 10.YSL Opium EdT 12.Givenchy Fleur d’interdit 16.YSL Vice Versa 18.Thierry Mugler Angel |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie Vera Wang... z Twojej wish mam bielizne koronkową, a dokładniej gatki CK w rozmiarze M, kolory pudrowy róż i coś jak brzoskwinka, z niekoronkowych DG czarne na szerokiej kolorowej gumce (ok 2cm) z logo
![]() ![]()
![]() |
#14 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
14.Van Cleef&Arpels Feerie EdP 18.Thierry Mugler Angel 4.Guerlain AA Pamplelune Edt 75ml pozostało 10-12ml pędzle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
spodobało mi sie u ciebie echo-może dobrałabyś sobie coś do very?
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- nic nie znałazłam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Magdo, z Twoich wishów mam zielony korektor Delii, nowy (taki: http://delia.pl/?mod=produkty&IdD=2&IdG=75) i nową bazę pod cień Joko exclusive (niestety już bez kartonika, ale niedotykana). No i jeszcze tą odlewkę Foliflory, bo widzę, że masz AA na liście wishowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może odlewkę 12 ml AA Winter Delice za Pamplelune?
![]() Albo Chai Tea Demeter? Mam też na wylocie Tesori d’Orient Mirra ponad połowa ze 100 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znajdziesz coś u mnie za to ? Mogę zaproponować odlewki : Miss Dior Cherie edp 5ml Anna Sui - Secret Wish Magic Romance - 5 ml Anna Sui Sui Dreams - 5ml Armani Sensi - 10 ml Celine Oriental Summer Dior Eau de Dolce Vita do 5ml Elizabeth Arden Green Tea Fendi Theorema Esprit D ' Ete Gucci Eau de Parfum II Harajuku Lovers G - oddam z buteleczką - 8/10 ml Van Cleef&Arpels Autumn YSL Cinema EDP YSL Cinema EDT YSL Nu EDT pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- zaraz będe porządkowac watek i odpowiem na kazdy post-wczoraj miałam problemy z internetem, ciagle sie rozłaczał i nie mogłam odpisywać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za: 4. Estee Lauder tester kolor: brandyight -róż do policzków-ubytek widoczny na foto-raz maźniety w jednym miejscu?
![]() |
#22 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- widze Paco Rabannne black xs- ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a miałabyś atomizerki do przelania? Bo ja niestety na chwilę obecną nie dysponuję atomkami:/
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
bardzo podoba mi się Hugo i Vera Wang tylko sama baza to trochę mało... ale może znajdziesz jednak coś jeszcze?
![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. udało mi się załadować zdjęcia - są #1 ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- oooooo mi sie u Ciebie duzo rzeczy podoba-odpisałam u Ciebie w kosmetycznym |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Magdo, mogę Ci w związku z tym oddać za Pampelunkę zaproponowane rzeczy. Widzę, że masz konkurencyjną propozycję, więc przemyśl i daj znać.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- są booskie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275297093 ![]() ![]() nie znajdziesz nic u mnie za te gatki?? ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- ukryciorku ide Cie pokusić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.