to jest najgorsze

a podważanie autorytetu i komentarze pod adresem innego lekarza są co najmniej niegrzeczne i mnie to od razu zniechęca do lekarza
no tak, bo gips powoduje przykurcze miesni i dziecko się nie rozwija, potrzebna rehabilitacja i ogólnie nieciekawie...
mam jednak nadzieję, ze traficie na lekarza, który wzbudzi Wasze zaufanie i dobrze pokieruje nóżkami Kubusia
a czemu nie mozecie dopaswać Kinga do siedzenia - z tego co wiem to jest tylko problem z długością pasów (King wymaga takich krótkich - wystających z siedzenia tylko, ale Tobi chyba też - nie pamiętam dokładnie), a do siedzenia się dopasowuje - tylko my nie mogliśmy posadowić fotelika na srodku, bo tam była zbyt wypukła kanapa, ale z boku jest bardzo stabilny

ale u nas w sklepie od razu podawali miejsce gdzie na poczekaniu skracali profesjonalnie takie pasy i już po kłopocie
Priori nie ma obudowanego zagłówka tzn. główka nie jest ustabilizowana na boki jak w Tobi i Kingu
Priori miał 3 gwiazdki w ogólnym teście bezpieczeństwa, a Tobi i King 4 z tym, ze Tobi ma raz 3 a raz 4 gwiazdki, a King ma w zasadzie stale 4
szerokość to dziewczyny pisały, ze Tobi jest chyba najwęższy i ma najbardziej prosty kąt między siedzeniem a oparciem - Priori i King mają ten kąt bardziej łagodny i wydaje mi się, ze jest dla dziecka wygodniejszy
jest jeszcze różnica w głębokości na wysokości bioderek - Tobi jest płytszy w tym miejscu
poza tym są podobne - jak byś miała jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem jak będę pamiętać