Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-01, 12:16   #1978
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Mój mały piewszy raz w basenie
Słodziak

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
to jest najgorsze
a podważanie autorytetu i komentarze pod adresem innego lekarza są co najmniej niegrzeczne i mnie to od razu zniechęca do lekarza

no tak, bo gips powoduje przykurcze miesni i dziecko się nie rozwija, potrzebna rehabilitacja i ogólnie nieciekawie...

mam jednak nadzieję, ze traficie na lekarza, który wzbudzi Wasze zaufanie i dobrze pokieruje nóżkami Kubusia

a czemu nie mozecie dopaswać Kinga do siedzenia - z tego co wiem to jest tylko problem z długością pasów (King wymaga takich krótkich - wystających z siedzenia tylko, ale Tobi chyba też - nie pamiętam dokładnie), a do siedzenia się dopasowuje - tylko my nie mogliśmy posadowić fotelika na srodku, bo tam była zbyt wypukła kanapa, ale z boku jest bardzo stabilny
ale u nas w sklepie od razu podawali miejsce gdzie na poczekaniu skracali profesjonalnie takie pasy i już po kłopocie

Priori nie ma obudowanego zagłówka tzn. główka nie jest ustabilizowana na boki jak w Tobi i Kingu
Priori miał 3 gwiazdki w ogólnym teście bezpieczeństwa, a Tobi i King 4 z tym, ze Tobi ma raz 3 a raz 4 gwiazdki, a King ma w zasadzie stale 4

szerokość to dziewczyny pisały, ze Tobi jest chyba najwęższy i ma najbardziej prosty kąt między siedzeniem a oparciem - Priori i King mają ten kąt bardziej łagodny i wydaje mi się, ze jest dla dziecka wygodniejszy

jest jeszcze różnica w głębokości na wysokości bioderek - Tobi jest płytszy w tym miejscu

poza tym są podobne - jak byś miała jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem jak będę pamiętać
Ja nie odebrałam tego jako podważania autorytetu, bo to ja powiedziałam, co sugerował ortopeda - na temat napięcia mięśniowego. Chyba zgodzisz się, że to rzeczywiście nie jest działka ortopedy?

Dzięki za odpowiedź , akurat model Tobi z 2009 roku ma 4 gwiazdki i tego bym szukała.

King odstawał od naszej kanapy (między kanapą a fotelikiem była przerwa), przez co nie będzie tak stabilnie zamocowany, jak Tobi.

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora