Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-02, 13:37   #1007
a*a*a*
Ania

Dot.: etorebka.pl - część X

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Zaciekawiłyście mnie tymi kosmetykami
Muszę o nich poczytać
Ale je można kupić tylko w internecie? Czy jest gdzieś sklep stacjonarny?

Dzięki za ciekawą stronkę
W internecie
Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
kupilam promocje tygodnia

jestem zupeŁnie nie- przewidywalna
wypowiem sie co do mineraŁów bo widze ze temat sie nawija - ja stosuje od roku EDM - nie widze poprawy , cera jaka jest taka byŁa i w dodatku zmienili formuŁe i mnie zapycha , chyba przezuce sie na zwykŁy podkŁad a na lato przestane sie malować na dzień / ewentualnie na wyscia większe bo to jest bezcelowe i tak wszystko spŁywa
To nie fajnie, a może po prostu EDM Ci nie odpowiadają... Albo np. brak primera, albo zły krem pod spód, może być wiele powodów...

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zgrzeszyłam

Kupiłam piękny szary pikowany kuferek a tu sie dowiaduje że vivien wraca!! (tzn wszystko na to wskazuje ) No nic, najwyżej będę molestować TŻta już mi go szkoda powoli, co on ze mną ma
Tak mi coś mówiło w srodku "nie wychodź, gorąco jest.." to NIE - wyszłam i skończylo się torebką, a tak długo już byłam na odwyku prawie 2 miesiące! Należało mi się prawda..?

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Ja też zamierzam oglądać
Ja też

Fajny ten kuferek

Nebya dobrze Ci się o uszy obiło. Pixie teoretycznie można kupić we Wrocławiu. Ale już praktycznie to tylko pędzle się tam dostanie, choć też nie zawsze

Edytowane przez a*a*a*
Czas edycji: 2010-07-02 o 13:45
a*a*a* jest offline Zgłoś do moderatora