|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Ania
|
Czerwcowy misz-masz. :)
NIEAKTUALNE
Witam na moim skromnym wątku. Mam na wymianę kilka kosmetyków, które zalegają mi w szafkach i które wymienię właściwie na cokolwiek. Jestem totalnie niezdecydowana i nie wiem czego chcę, za co z góry bardzo przepraszam. ![]() Obiecuję zajrzeć na każdy wątek, a nuż coś mi wpadnie w oko, jednak w grę wchodzą przede wszystkim (a może jedynie?) kosmetyki- zarówno kolorowe (także mineralne) i pielęgnacyjne (w tym naturalne i dermokosmetyki). Generalnie można kusić, nigdy nie wiadomo co mnie zainteresuje. ![]() Uwaga: Preferuję wymianę więcej niż jednej rzeczy za jednym zamachem. We Wrocławiu mogę wymienić się osobiście. Moja skromna wishlista na pewno zawiera: - próbki/odlewki BARDZO (!) jasnych podkładów. Żadne Colorstaye, bo wszystko i tak mega ciemne. ![]() - odsypki pudru Ben Nye - Nyxowa farbka do brwi w kolorze Chocolate - dermokosmetyki - krem pod oczy - antybakteryjne żele do rąk Bath & Body Works - bronzer Kobo Sahara Sand lub Inglot HD Na wymiankę idą: 1. Podkład Pierre Rene Skin Balance, kolor 20 Champagne. Kupiony jakieś 2 tygodnie temu, użyty 2 razy. Jest dla mnie za ciemny. 2. Rimmel BB Cream w odcieniu Medium. Nowy, nieotwierany. Dostałam go (co prawda z zeszłym roku), ale po sprawdzeniu swatchy w internecie stwierdziłam, że i tak będzie dla mnie zdecydowanie zbyt ciemny, wiec nawet go nie otwierałam. 3. Tusz Rimmel Wonder'full, otwierany 2 razy, a użyty jeden raz. Nie odpowiada mi szczoteczka. Otwierany był w zeszłym roku. 4. Essence paletka do brwi. Właściwie połowa paletki. Jaśniejszy cień wykorzystałam, a ciemniejszy został (parę razy użyty). 5. Eyeliner z Mary Kay w kolorze niebieskim, otwierany tylko do sprawdzenia koloru. Otwieramy w zeszłym roku. 6. Pędzel kupiony w Naturze. Użyty tylko raz i raz wyprany. Bardzo miękki i oczywiście w idealnym stanie. Leży mi i "się kuży". Nie wiem czy to widać na zdjęciach, ale on jest z tych takich malutkich, podręcznych, np. do torebki. A'la mini kabuki. 7. Próbka mineralnego korektora Lumiere w kolorze Sunflower. Nie pamiętam czy go kiedykolwiek otwierałam i używałam. Ale to minerały, więc nic się z nimi nie dzieje. 8. Tonik do twarzy Rival de Loop - nowy, nieużywany, nieotwierany. 9. Próbki balsamu myjącego do włosów z betuliną od Sylveco. (brak zdjęcia, ale w razie zainteresowania mogę oczywiście zrobić). + w razie gdyby ktoś był zainteresowany mogę zrobić odsypki pudrów transparentnych: bambusowego, ryżowego lub Velvet Spheres. Zapraszam. Edytowane przez a*a*a* Czas edycji: 2017-03-23 o 19:17 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcowy misz-masz. :)
Hej! Niestety wlasnie dzis podklad poslalam w swiat, bo sprzedalam na innym portalu, takze niestety nie pomoge
. Ale jesli szukasz naprawde jasnego podkladu to mysle, ze kolorystycznie powinien Ci odpowiadac. Ja go kupilam pod wplywem pozytywnych opinii w internecie, jednak nie bez powodu dziewczyny pisaly, ze nie nadaje sie do stosowania na codzien, nie wyglada moze tak mocno na twarzy jak Colorstay, ale dla mnie odczucia "w noszeniu" go sa podobne, dodatkowo mialam po nim wysyp, takze to krycie nie bylo tego raczej warte... Probke mozesz zamowic ze strony dystrybutora, widzialam ostatnio tez rozbiorke tego podkladu, wiec moze Ci sie udac jeszcze jakas odlewke zdobyc
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co
. Teraz przerzuciłam się na Teint Miracle 005 i jestem zadowolona, ale testowałam ostatnio Genius Gel M.Jacobsa i 10 jest o podobnym stopniu jasności, co MAP, wiec tez warto wypróbować. Pozdrawiam! |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.