2010-07-03, 19:40
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
Napisane przez jusdan77
lazurowa sandałki ładne i widać wygodne będą 
|
Mam nadzieję, bo w balerinach mi już trochę ciepło w takie temperatury.
Siedzę sobie z nóżkami w zimnej wodzie, fajnie tak sobie pomoczyć chociaż do kostek.
W sumie na ogródku mam basen, ale taki rozporowy i trzeba do niego wejść, nie można usiąść na brzegu i moczyć nóg więc odpada.
Cytat:
Napisane przez anoxa
ech... dziewczyny mam juz dosyc tych wszystkich co rusz to nowych wynikow... 
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------
jusdan ja juz przez 10 dni jakis antybioty dostawalam na to z pochwy co mialam a wczoraj rozmawialam z jedna babka na oddziale tez ma podwyzszone to crp (ja mam 10 ona ma 11) i powiedzieli jej ze jak sie nie zmieni to zrobia jej cesarke a ona jest w 37tc wiec juz sama nie wiem ale wole sie nie nastawiac
|
Kochana nie dziwię się, że masz już dość, bo co rusz to coś się przyczepia do Ciebie.
Jedyne pocieszenie jakie wydaje mi się odpowiednie to to, że już bliżej niż dalej 
A u mnie 24 dni do ściągnięcia krążka 
A co do języka angielskiego, czy w ogóle języków to jestem wdzięczna nauczycielom, na których trafiłam, że tak naciskali na naukę języków, bo teraz znam podstawy 3 języków, z czego angielski najlepiej bo najwięcej mam z nim styczności, a niemiecki i francuski już mniej ale jakby trzeba było to można odświeżyć i uczyć się dalej.
|