|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
aha no i któraś z Was polecała ten EISGEL z rossmana do stóp, wielkie dzięki!!! Kupiłam, posmarowałam i jest super,ekstra chłodzi stópki i wydaje mi się że opuchlizna zeszła! a cena jeszcze lepsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj okazało się, że moja przyjaciółka jest w ciąży!!!!!!!
Przez ponad 5 lat starali się o dziecko i nic... Tysiące wizyt w klinikach i nic... Przeszli 6 inseminacji i dopiero się udało ![]() Od jakiegoś czasu starali się o drugie dziecko. Ponownie nic nie wychodziło. Byli już po 2 inseminacjach i się poddali. Stwierdzili, że musza odpocząć. I właśnie wtedy się udało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem strasznie szczęśliwa (jej szczęściem) |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
hd to super, że koleżance się udało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
hd dzieki za rade i naświetlenie sytuacji ..rozmowa juz była..Tż mowi, ze reke malemu zlamie czy cos
![]() ![]() super z ta przyjaciolka .. popatrz jak dziala psychika ... akurat moze w ich przypadku niekoniecznie to kwestia psychiki bo i pewnie badania robili i wszystko , ale w niektorych przypadkach tylko kwestia wyluzowania anuszka za to zimne piwko ![]() uciekam kochane moje ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-07-03 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez AGAMARCIO Czas edycji: 2010-07-03 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- anuszka1401----a dziś rano myślałam o tym Twoim examinie właśnie, że osttni masz...........suuuuuper, że wakacje nastały u Ciebie ;* |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3458 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- ![]() ja juz chyba nawet straciłam ochotę... im mniej się nakręcam tym mi łatwiej... teraz mam 19 lipca wizytę, zapytam gin czy już można, w końcu ciąża donoszona... a to będzie 37tc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja myślałam że grządki kopać będziesz żeby przyśpieszyć... a Ty myślisz o zaprezentowaniu letniej opalenizny na porodówce... ale to toples musisz co by równa była ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zadomowienie
|
Milenka jest śliczna a jaka zapatrzona na tym jednym zdjęciu w mamusię, wie kto mleczko daje
![]() Cytat:
hd no to przyjaciółka pewnie w niebo wzięta, pogratuluj jej ode mnie, nieraz tak własnie jest że kilka lat można się starać i jakaś blokada psychiczna nie pozwala zajść w ciążę a dopiero jak się odpuści to sie udaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla koleżanki ![]() Wczoraj (a w zasadzie dzisiaj rano) zmusiłam się, żeby zasnąć - źle się czułam, ale mnie nosiło - cały mistery plan miałam, co to ja dzisiaj nie zrobię. A dzisiaj od kiedy się obudziłam ledwo dycham - normalnie jakby mnie walec przejechał ![]() ![]()
Edytowane przez roztrzepaniec989 Czas edycji: 2010-07-03 o 16:18 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 |
Zadomowienie
|
Mała kopie mnie dziś do bólu, upał nie do zniesienia, siedziałam z Martynką na balkonie - ona w basenie się moczyła a ja na leżaczku z nóżkami w misce z zimną wodą.Najchętniej weszła bym do lodówki gdybym tylko się zmieściła
![]() Stwierdziłam dziś, że chcę już urodzić i mieć to wszystko za sobą, mogła bym być juz następna ale natura rządzi swoimi prawami i pozostaje mi dalsze czekanie. Rano mnie coś mdliło, śniadania nie dokończyłam a po obiedzie znowu mdłości i... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Alguien nie mam pojecia kiedy wyjde. pewnie w poniedzialek papeteria maly jest przy mnie caly czas. nie balam sie przewijania ![]() ![]() z karmieniem nadal dupa. damian kupil mi te nakladki silikonowe i maly zaczal ssac tylko nie mam pokarmu ![]() ![]() aaa i sprostowanie: Michas wazyl 3315 a nie 3115 g. tata w szoku byl i zle uslyszal ![]() niezawsze powodzenia w szpitalu. mam nadzieje ze dlugo cie tam nie beda trzymac wiecej nie wylapalam niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Ale upał. Byłam rano z mamą na zakupach i mama kupiła mi sandałki żebym miała na te upały, bo cały czas chodzę w balerinach. Pokażę Wam je: Załącznik 3230385 Papeteria- mogę powiedzieć, że Cię rozumiem w sprawie sexu, bo to najdłuższy celibat w moim życiu no i żadnych perspektyw, no ale nie to jest teraz ważne. Anuszka- gratuluję! Wiedziałam, że zdasz ten ostatni egzamin. I też poświętuję z Tobą szklaneczką coli ![]() Aniaa- super, że jesteś w takiej dobrej formie, że masz siły żeby do nas napisać. Zaraz zmienię na liście wagę Michałka ![]() Zjadłam sałatkę z pomidorów i cebulki ze śmietaną i Mała teraz się nieźle wypina.
#3465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() anuszka gratuluje ![]() dzidzia u ciebie jak ? dzięki za kciuki z psychologi się udało i jakoś zaliczyłam gorzej chyba angielski, pewnie nie zaliczone ale tego sie spodziewam ![]() ![]() jeszcze juto ostatni egz i spokój ![]() a ja umieram ;/ myślałam, że z tej szkoły nie dojade do domu a musiałam autobusem. mam takie straszne bóle brzucha jak na okres połączone jakby ze wzdeciami ![]() ![]() ![]() i chętnie bym to z brzucha wypompowała ale nie wiem jak ![]() no masakra poprostu, gdyby nie to, że już kiedyś tak miałam i wydaje mi się, że to właśnie jakoś przez wzdęcia to bym już pewnie do szpitala poleciała bo tak bolało, że myślałam, że do domu nie dojde ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3467 |
Zadomowienie
|
hmmm w sumie to nie wiem
![]() ale to chyba przez wzdęcia tak mi się wydaje ( tylko teraz, że tak brzydko powiem nie mam ich jak wypuścić bo mi się wcale nie chce więc cały czas boli ) ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() lazurku bardzo ładne te sandałki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja tak siedzę i nic nie robię.. piję sobie colę. I już myślę co by tu zrobić hm... zmyję stary lakier z paznokci u stóp, wymoczę sobie stópki, wypiłuję pazurki i pomaluję ![]()
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
kurcze wlasnie przyszly moje wyniki i to wszystko od cholestazy sie ladnie unormowalo ale znowu jakies CRP mam podwyzszone bo norma jest 5 a ja mam 10 to swiadczy o jakims stanie zapalnym ale nie wiem dokladnie o co chodzi mam nadzieje ze bedzie wizyta wieczorem i sie dowiem
![]()
#3471 | |
Wtajemniczenie
|
38zł więc chyba tak w miarę.
A w ogóle sprzedawcy w sklepie fajnie mnie potraktowali, pan się nie mógł nadziwić, że to już ten miesiąc a mam taki mały brzuch, a pani mi zakładała te sandałki i zapinała ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() Trzymaj się ![]()
![]() |
#3472 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że do jutra Ci przejdzie i zaliczysz już bez sensacji
![]()
![]() |
#3473 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
no to miła pani jak ci zakładała ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiolek gratuluję zaliczenia z psychologii ![]() ![]() lazurowa śliczne sandałki, ja sobie też kupiłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo w liceum na angl albo mnie nie było albo sobie czytałam książki ;/ niestety głupia byłam więc teraz będe musiała się zabrac i od podstaw uczyć sama :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zadomowienie
|
Pije sporo,dziękuję za troskę
![]() anuszka gratuluję zdanego egzaminu, tylko się nie opij tą pepsi ![]() lazurowa sandałki ładne i widać wygodne będą ![]() anoxa czytałam troszkę na necie o tym podwyższonym CRP i pisze że to może być nawet od najdrobniejszej infekcji, najczęściej wykonuje się powtórne badanie i ew. jeśli jest bardzo wysokie podaje się antybiotyk.Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ![]() Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-07-03 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ech... dziewczyny mam juz dosyc tych wszystkich co rusz to nowych wynikow... ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- jusdan ja juz przez 10 dni jakis antybioty dostawalam na to z pochwy co mialam a wczoraj rozmawialam z jedna babka na oddziale tez ma podwyzszone to crp (ja mam 10 ona ma 11) i powiedzieli jej ze jak sie nie zmieni to zrobia jej cesarke a ona jest w 37tc wiec juz sama nie wiem ale wole sie nie nastawiac
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.