Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 12:53   #384
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

Ale się nażarłam bobu

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
anuszka kochana dzięki za miłe słowa a ty napewno nie wyglądasz jak słonica
a ciebie może faktycznie już co zbiera co ? Biorąc pod uwagę że dzidziolek duży a ty się nie oszczędzasz chyba nam się wkrótce rozpakujesz
Wyglądam No wiesz, wcale bym się nie obraziła Zaraz ogarnę pokój i może wychodzić

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
SMS OD ŻABKA19:

"Odesłali mnie ze szpitala za pierwszym razem bo skurcze zmniejszyły się i były co 10 minut, a rozwarcie na pół palca. Wróciliśmy do domu i były co 5 minut. Znów jesteśmy w szpitalu i skurcze mam co 2 minuty, ale naprawdę słabe. Rozwarcie na 6 cm. Napiszę po. Skurcze mam od 2:15.- żabka19"

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

oj bidulko pewnie coś zjadłaś ale dobrze, ze dzisiaj już jest wszystko wporządku
W sumie to jadłam tylko kanapki z wędliną, sałatą i ogórem małosolnym... Nie wiem od czego Najwazniejsze, że przeszło
Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Ja się o tym uczyłam już kilka lat temu na studiach na biomedyce, gdzie dokładnie omawialiśmy rozwój prenatalny dziecka i poród.
też miałam to na biomedyce w tamtym semestrze

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
LINKA PISAŁA:
Hej zostawili mnie w szpitalu. Na razie nic się nie dzieje. Rozwarcie na 2,5cm i mam stresa. Powiedz JUSDAN że na nią czekam

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
a z ta kasa chyba sie nie przyznam
Popieram!!
Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Czy w Waszych szpitalach tez musicie miec rzeczy popakowane w reklamowki, a nie w jakas torbe podrozna - parciana czy ortalionowa?
U mnie torba podróżna, nic mi nie wiadomo na temat reklamówek
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

Ledwo śniadanie wcięła, a już o obiedzie myśli. Ja to bym koperkową z ryżem wcięła...
Śniadanie? Jadam śniadanie jak mi się przypomni Zawsze na sniadanie piję kawę. jak coś zjem rano to mi niedobrze, serce wali i muszę się kłaść.
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Kupił dla małego drewniany stojak z zabawkami:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70108177
Super!
Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki dawno mnie nie było, a widze juz kolejny wątek u mnie duzo zmian, przeprowadzilismy sie w końcu, a 4 lipca urodzilam naszego synka, Piotrusia
gratulacje Ja też tak chcę!!
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora