2010-07-15, 09:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cześć 
Cytat:
Napisane przez czeremchowa
Gratulacje!  :jupi :
|
Dzięki 
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Oglądałyscie film "Wyspa skazańców" z Leonardem di Caprio? Jak dla mnie super 
|
Czy to Shutter Island? Jeśli tak, to mojemu TŻ się bardzo podobał ten film a mnie momentami nużył choć muszę przyznać, że końcówka zaskakująca. Zgadzam się z Hanią, że DiCaprio jest świetnym aktorem.
Cytat:
Napisane przez L_V
Oglądałm wczorajporgonoze pogody - przyszły tydzien ma oscylowac w granicach 36 stopni. Nie wiem jak ja to wytrzymam. Ludzie mdleją w autobusach, bo warszawskie ZTM kupiło autobusy z klimatyzacją na strefę klimatyczną umiarkowaną, a przy takim lecie potrzebna jest klima na strefę śródziemnomorską, bo ta jest za mało wydajna.
|
Ja nie trafiam nigdy na te autobusy, które mają klimę Wczoraj dojechałam na uczelnie mokra a jechałam starym tramwajem i stałam przy oknie więc mi wiało. Powrót za to był masakryczny, gdyż skrzyżowaniu Jana Pawła i Solidarności tuż przed moim tramwajem zderzyły się samochody i musiałam do Okopowej "z buta" zasuwać. Wtedy myślałam, że padnę.
Co do prognoz pogody, to TŻ cały czas mi przypomina jak w zeszłe wakacje mówiłam mu, że chce na Cyprze mieszkać. Teraz mamy identyczne temperatury tylko morza i tego klimatu brak 
Cytat:
Napisane przez asiuk
Super! Gratuluję
Wczoraj miałam bardzo słaby psychicznie wieczór. Wpadłam w histerię, pisałam TŻ straszne smsy. Ja wiem, że hormony, nastroje ciążowe... Ale znam siebie i swoje skłonności. Moja babcia ma prawdopodobnie schizofrenię i boję się, że mnie też to czeka. W końcu takie choroby są dziedziczne.
Ale dziś już lepiej, więc Wam nie smęcę 
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------
Kurde, muszę sobie kupić coś lżejszego na dół (gacie, spódnicę itp.), muszę zajrzeć do ciążowego, bo w normalnym sklepie mi się nie opłaca
Żartujesz, że macie klimatyzowane autobusy??  U mnie nie ma takiego wynalazku, muszą wystarczyć małe okienka uchylane przez pasażerów - wczoraj rano w całym autobusie otwarte było tylko jedno takie okienko - przy moim siedzeniu 
|
Dzięki Asiuk. Ty nie zamartwiaj się niepotrzebnie. To pewnie tylko hormony kobiety w ciąży.
CO do autobusów to owszem , trochę jest klimatyzowanych ale często w nich kierowcy nie włączają klimy albo mądrzy pasażerowie otwierają okna 
EDIT: Haniu, Anitko dzięki 
Mnie właśnie niedawno z pięknego snu obudził telefon od teścia, który dzwonił z gratulacjami
Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2010-07-15 o 09:46
|
|
|