2010-07-15, 09:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
Napisane przez Astorianka
rany, nie było mnie tydzień w domu a okazało się,że moja mama miala wypadek samochodowy, wylądowała w szpitalu.
|
Dobrze, ze nic poważnego sie mamie nie stało
Cytat:
Napisane przez Kalex
ja w poniedziałek wybieram się na glukozę i mam taki stres, że szok......
|
Nie ma się czym stresować, tylko zabierz cytrynę Ja idę 3 raz na glukozę za 2 tygodnie
Cytat:
Napisane przez NIKaP-n
Z Pawełkiem wszystko w porządku, był trochę leniwy, ale ktg ok. Miałam full serwis: ktg, usg i badanie (bolało  ).
|
To dobrze, że sie uspokoiłaś
Cytat:
Napisane przez bordowa
Siostra dzwoniła, żeby zaprosić mnie na wieczr panieński. A potem jej przyszły mąż zadzwonił do mojego Tż i zaprosił go na kawalerski. Już się boję, tyle opowieści się nasłuchałam o wieczorach kawalerskich ...  Jeszcze sobie nad jeziorem robi, oby im nie przyszło do głowy kąpać się pod wpływem ...
|
Niewykluczone, ze pójdą sie kąpać, ale pewnie nic na to nie poradzisz....
W końcu jestem z wami w miare na bieżąco, ufff. Jeszcze się wam nie pochwaliłam, ze mąż chce mnie zabrac na kilka dni nad morze, ale to dopiero w 2 połowie sierpnia, bo wcześniej nie dostanie urlopu. Oby tylko juz nie było za bardzo czuć jesieni, bo koniec sierpnia właśnie tak mi sie kojarzy, ze już są chłodne wieczory i tak dziwnie jest.
|
|