Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-15, 09:50   #4450
abz
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Astorianka Pokaż wiadomość
rany, nie było mnie tydzień w domu a okazało się,że moja mama miala wypadek samochodowy, wylądowała w szpitalu.
Dobrze, ze nic poważnego sie mamie nie stało

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ja w poniedziałek wybieram się na glukozę i mam taki stres, że szok......
Nie ma się czym stresować, tylko zabierz cytrynę Ja idę 3 raz na glukozę za 2 tygodnie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Z Pawełkiem wszystko w porządku, był trochę leniwy, ale ktg ok. Miałam full serwis: ktg, usg i badanie (bolało).
To dobrze, że sie uspokoiłaś

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Siostra dzwoniła, żeby zaprosić mnie na wieczr panieński. A potem jej przyszły mąż zadzwonił do mojego Tż i zaprosił go na kawalerski. Już się boję, tyle opowieści się nasłuchałam o wieczorach kawalerskich ... Jeszcze sobie nad jeziorem robi, oby im nie przyszło do głowy kąpać się pod wpływem ...
Niewykluczone, ze pójdą sie kąpać, ale pewnie nic na to nie poradzisz....

W końcu jestem z wami w miare na bieżąco, ufff. Jeszcze się wam nie pochwaliłam, ze mąż chce mnie zabrac na kilka dni nad morze, ale to dopiero w 2 połowie sierpnia, bo wcześniej nie dostanie urlopu. Oby tylko juz nie było za bardzo czuć jesieni, bo koniec sierpnia właśnie tak mi sie kojarzy, ze już są chłodne wieczory i tak dziwnie jest.

abz jest offline Zgłoś do moderatora