|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
w sumie to dobrze rodzić na jesień zimą można troche zadbać o siebie i na wiosnę już troszkę lepiej wyglądać
|
|
#4382 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
Cytat:
A ile? Trzeba liczyć ok 8-10 pieluszek na dobę przez jakieś 2 tyg. Wszystko zależy od wielkości dziecka. Cytat:
a co do wózka, chyba pojedziemy kupić w Częstochowie - w sklepie producenta. Cena ta sama, ale przynajmniej wybór większy i wózek dostępny od ręki. Cytat:
![]() to łóżeczko firmy Amal? A koszyczki też zamierzam kupić, bo to ogromna wygoda!
|
|
|
#4383 |
|
Rozeznanie
|
Mpiczku fajnie ze macie już w sumie wszystkooooo.... a przynajmniej najważniejsze rzeczy, ja zaczęłam od drobnostek... wózek i łózeczko z pościelą i materacem zostawiam na sam koniec
Naked no niestety czytałam w internecie nawet przed chwilą o tym ze niektóre tyją po tym jak z niedowierzaniem patrzyłam na znajomą która ma 9 ms-czna córke i karmi a jest meeeeggggaaa wielka ( przepraszam za określenie) zdarza się niestety tyć... naszczęście mniejszości
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jest z szufladami? pojemne? Nie sprawia problemów z otwieraniem/zamykaniem?
|
|
|
#4385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szuflady sa pojemne, masz dwie mniejsze i 3 wieksze za te pieniądze SUPER! szuflady ladnie chodzą i nie sprawiają problemow zobaczymy jak to będzie w użytkowaniu
|
|
|
#4386 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam.
Ale Wy piszecie, czytałam chyba ze 2 godziny Ja dzisiaj jadę do koleżanki na babskie spotkanie, zaraz jem obiadek i wsiadam do auta. Całe szczęście pogoda dzisiaj mniej dokuczliwa, co prawda jest gorąco ok. 27 stopni ale nie ma słonka Cytat:
Super zdjęcia. Córka starsza czuła kopniaki siostrzyczki? Cytat:
Cytat:
Ja polecam farbę L'Oreal, Feria Preference, cena ok 30 zł, ale na moich włosach super trwała, używałam intensywnej ciemnej czerwieni, a teraz jakiś odcień kasztanu- nie pamiętam dokładnie ale kolor jest fajny. Cytat:
Cytat:
U nas łóżeczko będzie stało na prawej ścianie od wejścia po środku ściany i główka będzie w stronę okna. Zdjęcia super Cudna pamiątka.Mój brzuch cały w rozstępach, nie nadaje się do fotografowania ![]() Cytat:
![]() Wczoraj zapomniałam napisać, że mam 9 kg na plusie (29 tydzień), lekarz powiedział, że nie jest źle ale gdyby był 2 kg mniej to byłoby lepiej
|
|
#4387 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Elenka 1 cellaris gabisun Ray czarnaelizabeth niuniuniau pomidora kasienka1701 Klarissa dash abz dziekuje za wszytkie mile slowa
![]() ![]() Cytat:
kącik gotowy![]() a co do sesji w plenerze to musisz koniecznie pochwalic sie pozniej fotkami my tez chcielismy plener - ale po kilku godzinach w studio bylismy tak padnieci ze splynelam na kanape czerwona skorzana w pokoju obok (to bylo w takiej starej kamienicy) i juz nie chcialam nigdzie isc.. wiec fotograf stwierdzil ze 2 czesc nie na dworze a wlasnie na "kanapach"Cytat:
Cytat:
juz niedaleko![]() ![]() Cytat:
to moze zrob mu sesje niespodzianke.. umow was z fotografem i postaw przed faktem dokonanym albo jak mowisz idz sama.. to swietna pamiatka![]() a co do porodu.. to hmm niestety polozna nam mowila ze czesem tak jest ze jak sie facet uprze... to nieposlucha ze zona wolalaby nie.. a to ma byc wspolna decyzja.. meza do tego zmuszac nie wolno ale i zony tez nie... moze z nim pogadaj ze jednak wolalabys bez niego.. albo ze wlansie boisz sie ze bedziecie sobie dzialac na nerwy itd... Cytat:
|
|
|
#4388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja położna powiedziała, że byłoby dobrze jakbym wypiła 5 szklanek dziennie tego świństwa ![]() Cytat:
![]() Tych skurczy nie da się pomylić z innymi ![]() Co do intensywności bólu, to przez cały czas rozwierania bolało mnie jednakowo mocno, tylko częstotliwośc skurczy się nasilała. Ale ból taki sam. Dopiero skurcze parte! To dopiero jest jazda! ![]() A do szpitala musiałam jechać od razu, bo zaczęło się u mnie od odejścia wód przy pierwszym i drugim dziecku. Nie mogłam czekać na skurcze itp. Przy pierwszym, wody odeszły szybko, chlupało dosłownie a skurcze pojawiły się natychmiast i bardzo silne co 5 minut. Myślałam, że ni zdążę dojechać do szpitala. Za drugim razem wody zaczęły się powolutku sączyć, że nie byłam pewna czy to w ogóle są wody. Bóli żadnych. Byłąm właśnie na zakupach i wcale nie wracałam do domu. Dopiero jak już przeciekły mi spodnie, to pojechałam do domu, wykąpałam się, ogoliłam, ułożyłam włosy, pomalowałam paznokcie i dopiero zaczęły się pojawiać delikatne skurcze. Były nieregularne i delikatne, no ale do szpitala musiałam jechać, bo już 6 godzin odchodziły mi wody. Urodziłam dopiero po 18 godzinach.A więc jest różnie ![]() Cytat:
Drugie dziecko też karmiłam na żądanie. Ale z nadwagą bujałam się prawie rok. Za chiny ludowe nie mogłam tego zgubić. A więc reguły nie ma. To raczej sprawa hormonów. Martucha zdjęcia super! Niesamowite po prostu! Brzuszek do pozazdroszczenia. Zero grama tłuszczu! Pomi pokoik śliczny. Widzę, że u niektórych z was już stoją łóżeczka gotowe. Ja jeszcze nie rozstawiam, bo mam ciasno, więc do ostatniej chwili będę zwlekać. Na początek zamiast łóżeczka mam kołyskę - jest o wiele węższa i krótsza niż łóżeczko, więc zaoszczędzę trochę miejsca w pokoju. A łóżeczko rozstawię dopiero po paru miesiącach, jak już kołyskę trzeba będzie schować. Nie mam nawet szafy na ciuszki. Ba! Nie mam żadnej szafy. Wszystkie ciuchy wiszą na wieszaku na drzwiach albo leżą poskładane w kartonach i workach. Po przeprowadzce minęło już kilka miesięcy a my dalej bez szafy. No ale w sierpniu kupimy olbrzymią narożną szafę, wieloskrzydłową, więc pomieścimy się w niej, łącznie z ciuszkami maluszka. A na razie jego ciuszki wyprane, czekają w skrzyni plastikowej...
Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2010-07-14 o 14:00 |
|||
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tam nie nadaje sie dobre swiatlo i wszytko sie nadaje![]() 29 - 9 kg nie jest zle ![]() grunt ze dzidziolek zdrowy
|
|
|
#4390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Płutko z którego jest zrobione to troche słaba jakoś, poduszkę wyprała moja dziewczyna przypadkiem zamiast w 40 to w 60 stopniach i nie dosć ze sie skurczyła to i delfinik prawie cały się sprał natomiast nie wiem jak w 40 bo jeszcze nie była prana cała no a ogólnie trochę żałuje wypełnienie też mnie nie zadawala kołdra jest strasznie sztywna to poprostu zwykła wata według mnie. Dzieki za rade odnoście ułożenia w łózeczku
|
|
|
#4391 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane w kolejny upalny dzień
![]() Co do włosków, to zdjęcie wstawię, ale to jutro, bo dziś będę farbować, a jutro zrobię sobie sesyjkę z brzuszkiem, bo też dawno się nie chwaliłam, a urósł, skubaniec ![]() elenka1, niestety, nie mam pojęcia jak jest z zoo na Kościuszki. NIKaP-n, jeśli chodzi o niezmywalność, to dla mnie takie były farby Wellaton, a Pallete, wbrew powszechnej opinii, szybko jaśniały. Osobiście bardzo mi pasuje Londa. Zmywa się, ale jakoś powoli i ładnie ![]() Ray, zdjęcia bardzo fajne martucha84, Super bordowa, dobrze, że już Ci lepiej Musisz się Kochana nauczyć, że po tylu godzinach pracy faceci chcą ciszy i spokoju. Tzn, nie chcą słuchać, rozmawiać. A przytulić się nie chciał, bo naprawdę jest gorąco ![]() Cytat:
ale masz rację. Dużo nas i trudno zwrócić uwage na każde "zniknięcie", niestety. Pomidora, kącik dla Tymka cudowny. Może faktycznie trochę pustawy, ale już niedługo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dash, mój apetyt też wcale nie zmalał przez upały Zaczynam wyglądać jak pączuś ![]() Mpik82 , kurcze, BARDZO fajnie wygląda ten wózek... Jak tylko złożysz spacerówkę, to wstaw, proszę, zdjęcia A kolorek zarówno wózka, jak i ścian- super |
|||
|
|
|
#4392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), a pokazałabym komodę po półtorarocznym uzytkowaniu z zewnątrz wyglądają fajnie, natomiast szlag trafia te pilśnie w środku :/ oraz dna szuflad jmimo,z e trzymamy tam tlyko lekkie rzeczy, u chłopców w pokoju odpadła w ogóle szuflada w ogóle jak dla mnie jakościowo-nieciekawe, wizualnie-śliczne. Śliczne pokoiki i jaka fajowska czerwona bryka |
|
|
|
|
#4393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
martucha śliczne fotki ![]() Ja byłam wczoraj na wizycie u gina i wyjątkowo weszłam do gabinetu przed czasem- bo w taki upał mało pacjentek przyszło . No i niestety szyjka mi się dalej skraca, a to dopiero 32tc ![]() Właśnie przyszła jedna paka zakupów z alledrogo (idę zaraz rozpakować ) a na dniach powinna przyjść kolejna . Niestety końca zakupów nie widać. Może jutro się zabiorę za zamawianie brakujących, drobniejszych rzeczy. A wózek i łóżeczko kupujemy chyba na początku sierpnia..
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Raczkowanie
|
Mpik mamy prawie identyczny wózek!!!
Ja mam stalowo malinowy i koła obrotowe, ale jest super
|
|
|
|
#4395 |
|
BAN stały
|
Zuzi Ty mi tu nie wylatuj ze stopami gigantami, mając jakieś śmieszne chwilowe 38
![]() Ja mam normalnie 40, a ostatnio częściej 41 kupuję, bo cenię wygodę ![]() martucha super foty piękne, zwłaszcza przedostatnie wampowe i ostatnie, rozczulające na maksa ![]() Pomi super kącik ![]() Ja tez kupiłam taki przewijak, podajęlinka bo dużo taniej niż ta aukcja, którą dziewczyną wkleiłaś. U nas nawet w hurt. drożej było: http://allegro.pl/item1097380997_prz...1_kolorow.html My mamy niebieski ze ślimolem ![]() forssiczka witaj ![]() Ilona ten kojec to takie łóżeczko turystyczne. Tani był, bo my za nasze ponad 100zł więcej daliśmy. Mpiczku śliczny wóz ![]() Dziewczyny, które szukają komody- ja polecam komodę Malm z Ikei. Chcieliśmy kupić Kullena, ale ta jest o wiele bardziej pojemna.\ trochę droższa- fakt, ale chcę tez na niej mieć przewijak (bo mamy to turystyczne wyrko i na nim nie chcę) i ta jest idealna. porównywałam miejsce (pojemność) obu i wydaje mi sie, że bardziej się sprawdzi Malm. ninaad 3mam kciuki, żeby się poprawiło. Ale odpoczywaj kobito, wiem że kochasz swoją pracę, ale widocznie już czas odpuścić z deczka ![]() Dzisiaj ja się denerwuję. Nasze dziecię miało w nocy czkawkę i od tamtej pory się nie rusza. Ja usnęłam coś ok. 4.30 na pół godz, całą noc się męczyłam. Poszłam do mamy, zjadłam cytrynę i jak mama mi brzuch wygłaskała i gadała do wnusia, to sie troszkę ruszył. Ale tak minimalnie. A odkąd jestem na diecie, to zawsze po jedzeniu moja mała jemiołka idzie ssać co jego, a teraz cisza. Mąż pojechał na budowę, mama do pracy, a babci już nie będę stresować... Nie wiem, jak Go pobudzić do działania, tym bardziej, że tak mnie z tą cukrzycą nastraszyli, żeby obserwować, czy dziecko się rusza. Pojechałabym od razu jak się obudziłam- o 12 (bo w sumie usnęłam o 8!) do szpitala, ale przeraża mnie podróż w tą pogodę. Co robić? ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Kochane dzięki za porady w sprawie farb do włosów. Zrobię teraz jeszcze castingiem, bo on bez amoniaku, a po porodzie przerzucę się na coś trwalszego
|
|
|
|
#4396 |
|
Raczkowanie
|
rany, nie było mnie tydzień w domu a okazało się,że moja mama miala wypadek samochodowy, wylądowała w szpitalu. Oczywiście rodzinka zrobiła konspirę, na zasadzie "nie denerwować jak jest daleko", dopiero dzisiaj mama się przyznała... A ja się zastanawiałam że kilka elementów układanki "w domu jest OK" nie pasuje, że ostatnio dzwoni do mnie głównie mąż, a z mamą dziwnie się rozmawia. Na szczęście jest lepiej.
Remont faktycznie się kończy, ale okazuje się, że sprzątanie całego domu przerośnie i mnie i mamę, czas znaleźć kogoś do pomocy. Nie mam pojęcia gdzie szukać i jakie sa stawki. Mam chyba dzisiaj strasznie zły dzień ![]() |
|
|
|
#4397 |
|
Wtajemniczenie
|
NIKaP-n - poluz sie na lozku na plecach i sie nie ruszaj. Dzidzius powinien sie znudzic i zaczac ci dawac kopniaki. Mi tak lekarka radzila sprawdzac. Jak chodzisz i sie ruszasz to mu sie wszytsko kolysze i moze spac, ale jak bedziesz w bezruchu to wieksze prawdopodobienstwo ze sie obudzi bo sie znudzi
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
szczesliwa tak mala czuje kopniaki
![]() elenka to prawda niektorym kobietom waga nie spada. sama bylam tego przykladem i to nie jest kwestia obzarstwa itp, jadlam niewiele i zero slodyczy bo karmilam gotowane wszystko itp i w 3 mc nie spadlo nic... to kwestia genetyczna niektore organizmy tak maja ze poki karmia to organizmz atrzymuje wszystko by miec rezerwe w razie co na produkcje mleka. tak sie zabezpiecza ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- spokojnie z tymi ruchami dziecko moze spi a spi wiekszosc czasu, ja raz dwa dni nie czulam mi sie wydawalo i to jest normalne ze mniej sie rusza moze tak sie ulozylo ze nie czujesz bo jest konczynami do wewnatrz??? na pewno sie odezwie ![]() szczesliwa ja jestem w plowie 28 tyg i waze tez 8 kg na plusie obecnie mam 67 kg ale juz sie nie przejmuje, co bym nie robila i tak bede tyla taki urok.. koncowka wlasnie jest najgorsza niestetykiespki dzien i ja mam, juz mi sie plakac dzis chcialo raz ze jestem zmeczona upalami dwa ze po telefonie matki echhh
wiosna!! Edytowane przez Ray Czas edycji: 2010-07-14 o 14:52 |
|
|
|
#4399 |
|
BAN stały
|
Ja już nie wiem jak jest ułożony, bo nie miałam dawno usg (ost. połówkowe). Przez tą cukrzycę, wszystko się wokół niej kręciło...
Już się kładę na plecach i na lewym boku i cytrynę jadłam, chyba zjem słodkie, bo to mały lubi, ale nie powinnam. ||Kurde, nie jestem panikarą, ale tak mnie nastraszyli... i twardnieje mi brzuch
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidora - piękne łożeczko i akcesoria
Mpik - również bardzo podobają mi się wasze rzeczy narobiłyście mi ochoty i chyba zmuszę męża do złożenia tego naszego łóżeczka, bo póki co to stoi jeszcze w opakowaniu
|
|
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niesamowicie zmieniło moje postrzeganie siebie Cytat:
Może jak już umówię to i on się zdecyduje, a jeśli nie to wybiorę się sama. Sesja poślubna była fajna i mąż był potem bardzo zadowolony (zdjęcia nam robił jego kolega) i teraz zamierzam tego samego kolegę poprosić A czy mogę mu na zachętę pokazać twoje zdjęcia? Zaś co do porodu to na razie nie chcę się o to spierać. W sobotę pierwsze zajęcia na szkole rodzenia, jak je wszystkie skończymy to wrócimy do rozmowy o tym. Ja po prostu liczę na to, że jeśli w trakcie porodu okaże się, że mąż mnie wpienia to on uszanuje moje odczucia i sobie zaczeka na zewnątrz Bo tak na prawdę to nie mam pojęcia jak się zachowamy oboje - przecież to nasz pierwszy raz
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny tak z ciekawosci zapytam jakie sa koszty takich sesji?
w sumie to moze i ja bym chciala ale nie wiem jak z kosztami tego... hmmmmm
|
#4403 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wieczorkiem wstawie ale to taka klasyczna spacerowka mam do tego jeszcze fotelik, parasolke, spiworek, pompke do kół wszystko za 1068zl z przesyłką![]() Cytat:
![]() dzieki za bryke, mi tez się podoba ![]() Cytat:
Twoj to City car, czy Boston?? heTym jezdzi się super, bo jest na paskach, da sie tez pobujac dzidzie. porownywalam rozne w sklepie i ten wypadl najlepiej, nawet lzejszy mi sie wydawał od innych podobnych z duza gondolą bo tu jest wew 80cm!
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Mpik dziękuję bardzo za odpowiedź
ja w poniedziałek wybieram się na glukozę i mam taki stres, że szok...... |
|
|
|
#4405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas na SR mowili ze od 32 tyg dzidizus zaczyna sie mniej ruszac i coraz wiecej czasu przeznacza na sen. Wiec bajbiki nie beda az tak ruchliwe jak wczesniej.
|
#4407 |
|
BAN stały
|
No ja kończę 35tc i wciąż Młody świrował
![]() Robię sobie obiad, będę dalej obserwować. Też mi sie wydaje, że upały moga mieć jakiś związek... Trochę smyrnął, obadamy później, najw, wieczorem podjadę na ktg ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- A to znalazłam na e-dziecko ![]() Obserwuj ruchy dziecka. Nie wpadaj w panikę, jeśli nie poczujesz ich przez godzinę, dziecko może spać. Zjedz coś i połóż się, spróbuj sprowokować dziecko do ruchu poklepywaniem ręką po brzuchu czy wprawiając go w lekkie falowanie. Jeśli nadal nie poczujesz żadnego ruchu, jedź do szpitala. Skontaktuj się z lekarzem także, jeśli ruchy dziecka są słabsze niż zwykle. http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod...9,4039742.html |
|
|
|
#4408 |
|
Wtajemniczenie
|
kasienka1701 U mnie to standard, że wszystko mam mokre jak się budzę, włosy to jak po wyjściu z wody.
gabisun Ja też mam takie lęki, że zaraz cała półka ze wszystkim by spadła na malucha ![]() Klarissa To masz szczęście z tymi farbami, bo ja przez prawie 2 lata używałam Palette a i tak po myciu zostawały mi smugi na ręczniku. Ja marzę o tym, żeby Tż rodził ze mną i on na szczęście też tego chce Jest chyba jedyną osobą, która powstrzyma mnie przez zabiciem położnych i lekarza jak się będzie przedłużać Bo ja nerwus jestem No i dodatkowo ma wykształcenie medyczne, kilka porodów już nawet w karetce odbierał także chcę go mieć jak najbliżej ![]() dash Ja też jem jak najęta ![]() ycnan A no zrehabilitował się trochę, bo pierwsze co zobaczyłam jak otworzyłam oczy to jego uśmiechnięta przystojna buźka I od razu mi się humor poprawił ![]() ninaad Zgadzam się, siostra była na weekend w Łebie i wrócili parę godzin wcześniej niż planowali bo nie byli w stanie wysiedzieć, tak gorąco ... Ja miałam jechać nad morze na jeden, dwa dni, ale w te upały zrezygnowałam. NIKaP-n Ja bym przebolała tą złą pogodę i pojechała do szpitala, ale ja wolę dmuchać na zimne A jak usłyszysz od lekarza, że wszystko dobrze to się na pewno uspokoisz Astorianka Wiem, co przeżywasz, moi rodzice rozbili się w zeszłym roku ... Teraz już jest dobrze, ale wiem jaki to stres. I super, że już jest lepiej ![]() Tak mówicie o tych sesjach zdjęciowych, że i ja zaczęłam się zastanawiać ... Kasy na to za bardzo nie mam, ale mam koleżankę, która, co prawda nie zawodowo, ale zajmuje się fotografią i jest całkiem niezła. Może bym z nią wyskoczyła na jakiś plener ... Tylko, że dawno się z nią nie widziałam i tak głupio mi teraz prosić ... Ale co tam, spróbuję
|
#4409 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja się zdecydowałam na jedo bartatinę, co prawda miał być głęboko-spacerowy -okazał się być tylko głęboki, ale trudno się mówi - spacerówkę i tak trzeba będzie dokupić. Z przesyłką zapłaciłam za niego 320 zł, mamy już nosidełko z deltima, tylko nie mogę adapterów dokupić do stelaża. Mpik82 -jak patrzę na Twój pokoik, to nerwówki dostaję małej, ponieważ za zadne skarby nie mozemy zabrać sie za dawno planowany remont pokoiku dla dziecka. Ja przeszłam niedawno na zwolnienie, ale mąż nie moze dostać urlopu z pracy, a sama raczej pędzlem nie będę machać i mebli (starych) też nie wyniosę. eeechch. cholerka, poza tym nie wiem jak będzie z mieszkaniem, bo wynajmujemy -juz mieliśmy je kupowac, ale trochę się kiepści z pracą
|
||
|
|
|
#4410 | |
|
Rozeznanie
|
Nika- moje Male tez sie mniej duzo rusza. To chyba ten upal. Jesli bardzo sie martwisz jedz na Polna na IP sprawdza od razu.
Co do farb nie pomoge, bo jeszcze nigdy sie nie farbowalam ![]() Cytat:
Sama nie wiem gdzie to sie podziewa, ja tak jakos rownomiernie sie powiekszam (lacznie ze stopami gigantami ------------------------------------------------------------------------ Dziewczyny porobily mi sie czerwone plamki na stopach, cos jakby nieregularne skupiska naczyn wlosowatych i jak nacisne to bledna a potem na zywo czerwony. Mialam jedna i myslalam, ze to komar mnie ugryzl (co prawda mam ja juz od jakis 3tyg.) ale doszly mi nowe i za cholere nie wiem co to? Ginowi nie bede glowy czyms takim zawracac, bo sie boje ze mnie wysmieje. Ma ktoras podobnie? Wlasnie wpakowalam w siebie makaron z oliwa danie nr. 1, a potem makaron z jagodami i sorbetem truskawkowym, danie nr. 2. ![]() Ostatnio sie nie moge zdecydowac czy obiad na slodko czy slono i dziele calosc na pół i robie dwie wersje. Oj, az sie boje na wage w piatek wchodzic...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

)))
). Trochę na zdjeciach to pusto wygląda, ale jakoś na żywo dużo lepiej 

Teraz widzę jak tęsknił ... Za żarciem, łóżkiem i telewizorem ... 

trzeba pić dwa razy dziennie, tylko smak ponoć nie za ciekawy 

Teraz już jest dobrze, ale wiem jaki to stres. I super, że już jest lepiej