Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-19, 10:33   #691
lovebird
Zakorzenienie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Cytat:
Napisane przez Karola82 Pokaż wiadomość
I jak Lovebird? udało Ci się załatwić wszystko? Ja mogłabym Ci polecić jeden hotel w Monastirze no ale pewnie już sobie coś załatwiłaś....
a wiesz, że nie? czekamy z TŻem, aż ceny jakoś konkretniej spadną. Właściwie pieniążki mamy już odłożone, hotel upatrzony, a ja teraz tylko chodzę i się pytam, ile zostało wolnych miejsc i sprawdzam, czy cena spadła. My planowaliśmy do Sousse, ale możesz napisać, co to jest za hotel, może zmienimy zdanie już i tak co chwilę zmieniamy powiedz mi jeszcze, braliście euro, czy dolary?

U mnie pogoda... nienajlepsza, zaczyna nieźle grzać. Ale nie narzekam, bo od czwartku do niedzieli było chłodniej, raz w nocy nawet padało. A byłam przekonana, że będzie gorąco. TŻ nie miał przyjeżdżać, ale jednak przyjechał, z czego się z jednej strony cieszyłam, ale z drugiej nie dał mi się aż tyle uczyć, ile bym mogła, ale mimo to jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Jedyne co mnie pociesza to fakt, że jak już przyjedzie to zostanie na cały miesiąc a może dłużej Więc, żeby tylko przetrwać te 2 tyg
u mnie teraz to samo, więc bęziemy razem czekać tyle, że ja mojego będę miała potem jakieś 3 tygodnie, ale to i tak dużo a mnie motywuje fakt, że będę się sporo uczyć, to jakoś mi ten czas przeleci. A jak już pierwszy egzamin napiszę, to poleci szybko, a dzień po ostatnim zobaczę się z TŻem tak przynajmniej myślę, bo nie wiadomo, co z tego wyjdzie

Dzisiaj zaczynają się u mnie egzaminy, całe szczęście ja dzisiaj nie muszę pisać i piszę dopiero w środę. W ogóle przestawiłam się na nocny tryb nauki i w dzień, jak jest gorąco, śpię, a w nocy sie uczę. Póki co to daje radę

A Wy co, odpoczywacie? Czy powyjeżdżane? Myślałam, że jak po takiej nieobecności się pojawię, to będę miała czytania a czytania, a tu prawie nic

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora