Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-19, 19:22   #4821
Suszilda
Raczkowanie

GG do Suszilda
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość
witaj wi klubie tez przez to przechodziłam ale nadal Cię boli?? nie dostałaś żadnych środkó?? mi w szpitalu ból wytępili, teraz czasem pobolewa jak się położę na tym boku. Jakie masz zalecenia?? Ja tylko łykam Furagin 3*1 a potem tylko żurawinka. Współczuję przejść bo wiem jaki to masakryczny ból Ale przynajmniej trafiłaś do dobrego szpitala
Czasem pobolewa ale nie tak samo jak wczesniej, bo wczesniej to oddychac nie moglam. Dostalam kroplowki i jakies tabletki ale to jak w szpitalu bylam. Kazali mi pic baaaadzo duzo wody minimum 2,5l dziennie i wrazie silnego bolu przyjechac na kroplowke. Powiedzieli ze nie umieja mi teraz pomoc i zostaje tylko czekac az maly sie troszke obnizy no i na kontrole co tydzien. Ale nie mam daleko wiec moge jezdzic. No mnie tez boli jak za duzo leze na prawym boku (bo na ta nerke uciska) szczegolnie jak sie przekrecic probuje to mam takie wrazenie jakby mi cos w srodku pekalo. Wrrr masakra

Martucha84 szpital niedaleko Wiednia zapraszam
Jedyny minus tego szpitala to 2 troszke wredne polozne a przynajmniej na takie wygladaja moze tylko pozory. Ale jak mnie jedna z nich na KTG wziela to az sie jej przestraszylam chodz dosyc mila byla ale wyglad TERMINATORA moze byly zmeczone bo mnie przyjmowaly na oddzial o 3 w nocy i jeszcze 2 porody w trakcie takze sie babiny olataly bo kazdy cos chcial no ale taki zawod sobie wybraly

Edytowane przez Suszilda
Czas edycji: 2010-07-19 o 19:29
Suszilda jest offline Zgłoś do moderatora