Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-20, 09:09   #1796
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Aaaaa... I nie zdążyłam się chyba pochwalić, że dostałam od mamy komplet pędzli do makijażu w takim pokrowcu fajnym (jeszcze nie zdążyłam wypróbować), a od brata i bratowej bluzkę + kolczyki w tym samym kolorze.
pokaż zdjęcia

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
ja, konik umarl smiercia tragiczna
oj

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
M. spi u mnie co weekend ale beze mnie kazdy w osobnych lozkach

dlaczego tak ?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a mi 424 dni tak jak model mojej sukni

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj z zakorkowanymi uszami jestem i plus bol lewego polaczony z bolem gardła ehhhh nic mi sie nie chce robic

Cytat:

Jenny
1 miesiąc i 7 dni
już coraz bliżej

Cytat:
dokładnie ja jak już mówiłam jedna mi się tak na 100% podobała inne to szmaty za kilka tysięcy dolców poszłyby kilka przecznic dalej do Pronoviasa i kupiły na prawdę piękne suknie ale nie bo metka z Kleinfelda się liczy ja tam mogę mieć made in śmietnik byle była koronkowa i ryba

Cytat:
ja szukam sukni na allegro bo nowa ok 3.500 a na all 1200-1500 więc chyba się skuszę odkupić, niby dlaczego nie? będę ja widziała przed kupnem jak będzie w dobrym stanie to biorę
też o tym myślałam

Cytat:
ja mam 173cm i też w nich jak w piżamie wyglądałam, więc chyba nie od tego to zależy
ok czekam na linkeszyna tylko strechaj się bo ja do pracy idę czy nie iść jak myślicie? "cześć sorry nie będzie mnie bo T'ai ma mi pokazać suknię"

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
hey

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
vat zrobiłam teraz na czysto tylko przepisać

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
wczoraj ciotka zadzwoniła, że ma klucze z mieszkania i możemy jechać oglądać.. boję się bo wzieliśmy to mieskzanoie w ciemno a już za 3 tyg będziemy tam mieszkać

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora