Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2
Cytat:
Napisane przez bambusiek
Aaaaa... I nie zdążyłam się chyba pochwalić, że dostałam od mamy komplet pędzli do makijażu w takim pokrowcu fajnym (jeszcze nie zdążyłam wypróbować), a od brata i bratowej bluzkę + kolczyki w tym samym kolorze  .
|
pokaż zdjęcia 
Cytat:
Napisane przez natalontko
ja, konik umarl smiercia tragiczna 
|
oj 
Cytat:
Napisane przez natalontko
M. spi u mnie co weekend ale beze mnie kazdy w osobnych lozkach 
|

dlaczego tak ? 
Cytat:
Napisane przez kaska87
a mi 424 dni tak jak model mojej sukni 
|

Cytat:
Napisane przez karolinusienka
a ja dzisiaj z zakorkowanymi uszami jestem i plus bol lewego polaczony z bolem gardła ehhhh nic mi sie nie chce robic 
|

Cytat:
Napisane przez kaska87
Jenny 1 miesiąc i 7 dni
|
już coraz bliżej   
Cytat:
Napisane przez kaska87
dokładnie  ja jak już mówiłam jedna mi się tak na 100% podobała inne to szmaty za kilka tysięcy dolców poszłyby kilka przecznic dalej do Pronoviasa i kupiły na prawdę piękne suknie  ale nie bo metka z Kleinfelda się liczy  ja tam mogę mieć made in śmietnik byle była koronkowa i ryba 
|

Cytat:
Napisane przez kaska87
ja szukam sukni na allegro bo nowa ok 3.500 a na all 1200-1500  więc chyba się skuszę odkupić, niby dlaczego nie? będę ja widziała przed kupnem jak będzie w dobrym stanie to biorę 
|
też o tym myślałam 
Cytat:
Napisane przez kaska87
ja mam 173cm i też w nich jak w piżamie wyglądałam, więc chyba nie od tego to zależy
ok czekam na linkeszyna tylko strechaj się bo ja do pracy idę  czy nie iść jak myślicie?  "cześć sorry nie będzie mnie bo T'ai ma mi pokazać suknię" 
|

Cytat:
Napisane przez isabele
Hej dziewczyny 
|
hey 
Cytat:
Napisane przez T'ai
vat zrobiłam  teraz na czysto tylko przepisać
|

Cytat:
Napisane przez potterka
wczoraj ciotka zadzwoniła, że ma klucze z mieszkania i możemy jechać oglądać.. boję się bo wzieliśmy to mieskzanoie w ciemno a już za 3 tyg będziemy tam mieszkać 
|
|