Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-19, 23:11   #1711
lemon tree
Rozeznanie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

Do ślubu pozostał:
rok i miesiąc

Do ślubu pozostał: rok i miesiąc i 7 dni

(Tak mi się Jenny spodobało jak to napisałaś, że i ja w czeluściach internetu postanowiłam zostawić podobną informację)

Cześć i dobranoc
lemon tree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 23:15   #1712
natalontko
Zakorzenienie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Cytat:
Napisane przez lemon tree Pokaż wiadomość

Cześć i dobranoc

Czesc i dobranoc

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
(Tak mi się Jenny spodobało jak to napisałaś, że i ja w czeluściach internetu postanowiłam zostawić podobną informację)
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 23:20   #1713
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć i dobranoc
no to bo kolejna okazja do świętowania

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
To teraz na stałe nocuje u ciebie?
, ale coraz częściej i już się nie czaimy, że rodzice są w domu albo co powiedzą (nic nie mówią, chyba się już przyzwyczaili)

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 23:25   #1714
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Jestem jeszcze na chwilę, bo mam takie pytanko: jaki kolor leginsów do czarnej tuniki mam taką fajną zwiewną i nie mam pomysłu, a jutro chciałam skoczyć kupić... Tylko, żeby się za bardzo w oczy nie rzucać

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Jutro spojrzę cóż mi doradzicie, a póki co, to dobranoc, bo zostało mi 6 godzin snu
ja bym czarne założyła albo czerwone, białe lub takie ciemno niebieskie

Cytat:

Do ślubu pozostał:
rok i miesiąc

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

a w ogóle byłam po TŻa ponad 20 km od domu, bo im ładowanie w aucie siadło i od Krynicy tak ledwo przyjechali, teraz też ten kolega zjechał z górki tylko i koniec, musiał auto zostawić u kogoś na podwórku ciekawe kiedy naprawi

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

zmykam spać, bo jutro dużo robotki w ogródku mam

Dobranoc

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 23:28   #1715
natalontko
Zakorzenienie

Dowcipy feministyczne:
Jak zmusić mężczyznę do robienia przysiadów? - Wystarczy włożyć pilota od telewizora między jego stopami.

Co by zrobiły kobiety gdyby nie było mężczyzn?- Oswoiłyby sobie inne zwierzątko.

Jakie są trzy największe nieszcześcia dla mężczyzny?- Śmierć żony, utrata pracy, RYSA NA LAKIERZE!

Córka pyta matkę- Czy to prawda, ze w niektórych częściach Afryki kobieta aż do chwili ślubu nie zna swojego męża?- Tak kochanie, ale to zdarza w każdym kraju...
Stary 2010-07-19, 23:32   #1716
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
butki rano pokaze bo przy sztucznym swietle pewnie nie wyjda fajne zdjecia i nie chce mi sie z łóżka wychodzic
ok, super!

Cytat:
bylismy na tych zakupach i jak wrocilismy byla u nas kuzynka, chwaliłam sie butami ślubnymi a w tym czasie tz wwszedł na swoje i moje konto na nk (mamy dostep oboje do swoich kont) i co sie okazalo ze dostalam wiadomosc od kolegi ktory jak juz bylam z Tz do mnie "zarywał" i raz za jakis czas odezwie sie pogadac i mi "posłodzic". Wiadomosc wygladała tak: ""
mnie to nie ruszyło, ale Tz jest strasznie zazdrosny w takich momentach i cos tam mu napisał, mam nadzieje ze w najblizszym czasie sie nie spotkaja na kopalni, bo to juz nie pierwszy raz i Tz jest strasznie na niego ciety
nie wiem po co on to robidobrze wie ze zareczyny juz byly i ze slub bedzie...

edit Tz mi nie chcial powiedziec co napisał wiec pewnie bylo to cos bardzo milego Tz stwierdzil ze napisal ze go bardzo lubi
wow!
co za typ

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
wlasnie walczylam z pasi konikiem
kto wygrał ?

Cytat:
Napiszę tyle, że od rana czekala mnie w pracy niespodzianka - wybiła deszczówka i całe błocko itp. trzeba było usunąć
niezłe powitanie

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
spoko, dzięki dziś kupił maść na gojenie, bo już się ładnie zrosło, ale i tak pójdzie na zabieg laserowy, bo niestety dołowe blizny mają kolor sinawo-niebieski ma już takich 3, a ta jest jeszcze większa, w dodatku na czole ale sprzedał dziś jakieś radio, to może się laserować
za zabieg

Cytat:
ja ci powiem ze dwa minibusy jeden ma kursy na terenie mojego miasta, drugi pozbiera ludzi z okolicy zrobi jakies 30 km w jedna strone maksymalnie i wyjdzie nas ok 1100 zł dla mnie to drogo Tz uwaza ze nie , nie wiem nie znam sie
jak dla mnie to trochę drogo... a co do transportu to mój brat ma pogadać z kimś z komunikacji miejskiej bo ma tam znajomości

Cytat:
szczesciara ja z moim spie - cala noc !!! podczas wakacji, w tym roku bedzie to az 2 tygodnie
my najpierw też tylko na wyjazdach, potem jak byliśmy po jakiejś imprezie wyjazdowej albo w domu, a od jakiegoś czasu P. zostaje już coraz częściej

Cytat:
kupilam w obuwniczym normalnym i dlatego tylko 87 zł a nie 150 zł jak w tych ślubnych
i sa satynowe tak jak chcialłam
super!

Cytat:
my chyba wybierzemy Hiszpanię, bo M. marzy o Camp Nou
Hiszpania i Barcelona
oby Wam się udało

Cytat:
też o niej myślałam...
też mni to wkurza... :/ Kuzynka M. dała mu zapro z os. tow. a jesteśmy razem dłużej niż oni

Cytat:
wiecie, ile kartek dostaniemy w tym miesiącu? jedną
oj :/

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dla mojego wszystkie były białe i długie takie same do czasu, aż nie zobaczył mnie w W1 424
"w niej wyglądasz jak żona" a w innych to jak kto kurde ?!
dobre

---
to też zmykam już spać, dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 23:41   #1717
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
kto wygrał ?

my najpierw też tylko na wyjazdach, potem jak byliśmy po jakiejś imprezie wyjazdowej albo w domu, a od jakiegoś czasu P. zostaje już coraz częściej
ja, konik umarl smiercia tragiczna

M. spi u mnie co weekend ale beze mnie kazdy w osobnych lozkach

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Uciekam

Dobranoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 23:49   #1718
hania207
Zakorzenienie

a czemu tak? nie zmieścicie sie razem?

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

ja tez ide dobranoc

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 02:46   #1719
cobra115
Zakorzenienie

CZEŚĆ moje Panny

Wy słodko śpicie a ja się musze wziać za sprzatanie w pracy
Zmęczona strasznie jestem... teraz mamy w hotelu turnus rehabilitacyjny dziciaków i normalnie wychodzę z pracy wykończona wrrrrr...

Nie mam gdzie się zdrzemnąć więc resztkami sił patrzę w monitor...

Poczytałam co się u was dzieje ale za dużo tego wszystkiego żeby odpisywać

3majcie się ciepło
Stary 2010-07-20, 05:49   #1720
Bounty_
Rozeznanie

Cytat:

też o niej myślałam...
Cytat:
a co z batonikiem ( Bounty ) ? Duzo dziewczyn przestalo sie odzywac
Cytat:
:d

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

jakiś miesiąc temu pisała, że czyta nas ale nie ma czasu na pogawędki
Cytat:
Batoniku, fajnie, ze już jesteś

dzisiaj znowu pochmurno miało być cieplej
Bounty_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 07:00   #1721
efonka
Zadomowienie

witajcie ale ostatnio jestem zalatana wogole nie mam czasu na wizaż - nie chce jeszcze sie chwalic co planujemy by nie zapeszyć -ale strasznie mnie to absorbuje

dzis postaram sie lepiej wypaść

teraz ładnie nadrabiam od wczoraj ( a tak mi sie nei chce )

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
ja na dzień dzisiejszy bardzo się cieszę na wyprowadzkę z domu. Mam nadzieję, że wtedy unormują się moje relacje z ojcem. Bo z Mamą mam najlepsze relacje, jakie mogę sobie wyobrazić
no i czas w końcu na trochę samodzielności tzn. nie jest z tym u mnie najgorzej, bo w domu robię wszystko poza praniem, ale zawsze jest ta perspektywa, że jeśli czegoś nie zrobię to jest jeszcze Mama i Siostra
Uważam, że jednak wszystko powinno być po kolei - czas się wyszaleć, zająć sobą, poznać siebie, a potem planować wspólną przyszłość z drugą osobą.
ja tez jak sie wyprowadzałam myslałam ze poprawie relacje z ojcem- bo mam nieciekawe, a;le sie nie udalo, z mama jeszcze bardziej sie zblizyłam a ojciec gdzies tam jest "w tle"

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
no ja tam byłam pół roku temu? jeszcze zimno było i szaro ale wyglądało ciekawie, fakt na dole przedszkole, byliśmy wtedy w weekend i było zamknięte.. ale na USC mam jeszcze czas bo 6 miesięcy przed można się zapisać dopiero :/
do USC trzeba sie zapisywac??? nie no w sumie tak - to logiczne my chcemy konkordatowy

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Cześć

Już pojutrze egzamin
bedziemy 3mamy kciuki tylko patrz na znaki

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
ja mam na kompie "Dumę i uprzedzenie" z Keirą, ale jeszcze nie obejrzałam

nieźle sobie liczą za teledysk
musze sobie sciągnąc te filmy skoro tak reklamujecie - to jakies komedie?

Cytat:
Napisane przez Bounty_ Pokaż wiadomość
dzisiaj zaklepaliśmy wycieczkę. Mamy już zapłacone -nie ma odwrotu

nadrabiam dalej
a gdzie lecicie??

Cytat:
Napisane przez Surya Pokaż wiadomość
Zgłasza się nowa PM wreszcie mamy upatrzoną salę i zaklepany termin, w ten czwartek będziemy podpisywać umowę już się nie mogę doczekać, niby wiem, że 24.09.2011 r będziemy ślubować, ale dopóki nie będę tego mieć na papierze czuję jeszcze taki niedosyt. Też tak miałyście? chyba dopiero kiedy będę miała w ręku umowę poczuję się 100% PM i spokojnie zacznę szukać fotografa, kamerzysty i DJ'a jak ja chcę, żeby był już czwartek
witaj ja PM czuje sie od zareczyn

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
te same klimaty co my - ja chcę na Ibizę ale małż marudzi że tam to na weekendową imprezę możemy jechać a nie w podróż .... Ostatecznie pojechałabym do Portugalii czy Hiszpanii (małż nie był) - pozwiedzać
na ibizie straszna balanga

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
aha Mój zwykle chce tego czego ja a nawet jeśli wydaje mu się ze chce czego innego to go uświadamiam że się myli
dobre

Cytat:
wlasnie walczylam z pasi konikiem
bryyy boje sie tego czegos
efonka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 07:13   #1722
kaska87
Zakorzenienie

cześć
Cytat:

Do ślubu pozostał:
rok i miesiąc

a mi 424 dni tak jak model mojej sukni

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 07:17   #1723
karolinusienka
Zakorzenienie

dzien dobry
dla potrzebujacych ich dzisiaj

a ja dzisiaj z zakorkowanymi uszami jestem i plus bol lewego polaczony z bolem gardła ehhhh nic mi sie nie chce robic
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 07:17   #1724
efonka
Zadomowienie

witaj kaska ale z nas ranne ptaszki
efonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 07:18   #1725
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj z zakorkowanymi uszami jestem i plus bol lewego polaczony z bolem gardła ehhhh nic mi sie nie chce robic
a mnie boli lewa strona głowy od zatok, ale to chyba taki dzień, bo moja mama też się źle czuje

Jenny
1 miesiąc i 7 dni
wiecie, co ja nadal nie wierzę, że to się dzieje, że zobaczę NY, manhattan zawsze chciałam tam być i to się stanie chyba dopiero jak wylądujemy to do mnie tak na 100% dotrze

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-07-20 o 07:21
Stary 2010-07-20, 07:23   #1726
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai za takie figury i systematyczność

Cytat:
ale kurde, sam teledysk, 3 min 2800zł

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
ja to bym się przewróciła i połamała przy takich ćw
ja też wcześniej się przewracałam

Cytat:
Zgłasza się nowa PM wreszcie mamy upatrzoną salę i zaklepany termin, w ten czwartek będziemy podpisywać umowę już się nie mogę doczekać, niby wiem, że 24.09.2011 r będziemy ślubować, ale dopóki nie będę tego mieć na papierze czuję jeszcze taki niedosyt. Też tak miałyście?chyba dopiero kiedy będę miała w ręku umowę poczuję się 100% PM i spokojnie zacznę szukać fotografa, kamerzysty i DJ'a jak ja chcę, żeby był już czwartek
witaj

Cytat:
A księża są często fajni, tylko trzeba mieć do nich luźne podejście
ja znam jednego takiego ale odchodzi w sierpniu

Cytat:
A w kliku słowach o nas Z TŻ w tym roku stuknie nam 5 rocznica i szczerze mówiąc, to od przyszłego roku chyba będę się już gubić ile lat razem jesteśmy dobrze, że w końcu się pobierzemy, będę liczyć od zera poznaliśmy się jak mieliśmy 19 latek, a jak będziemy ślubować będziemy mieć 25 początkowo mieliśmy plany, żeby pobrać się w kwietniu 2011 ale przez sesję i obronę mgr nie mieliśmy czasu na załatwianie sali no i ślub będzie we wrześniuale w sumie to się cieszębędzie chłodniej no i mam już pomysł na dekrację sali w jesienne barwyTŻ jest z Warszawy, a ja z okolic
my też jak mieliśmy 19 ale ślubujemy w wieku 26

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
jak jest po agn. tracić kontrolę nad czyms?
po prostu lose control
nie kojarzysz piosenki Glori Geynor I will survive? Ona tam śpiewa 'I'm about to lose control and I think I like it" coś takiego
co znaczy że "zaraz stracę kontrolę"
w tym sensie pytasz?

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Jesteś najlepsza
chcę was zmobilizować

Cytat:

Do ślubu pozostał: rok i miesiąc

Cytat:
M. spi u mnie co weekend ale beze mnie kazdy w osobnych lozkach

dzień dobry

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:

od klimy cię przewiało czy co?
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 07:27   #1727
kaska87
Zakorzenienie

a mój P. nigdy u mnie nie spał legalnie-tylko jak rodziców nie było wiem, wiem nie chodzi o sex, tylko on by się krępował, a ja u niego nie mogę, chociaż teraz od kiedy razem mieszkamy to pewnie by tata nic nie powiedział a jego rodzice to spoko, jak szedł do mnie spać ale on to już swoje lata ma

ale ja tam wolę swoje łóżko, a nie jeszcze się tłuc z Olivką o miejsce pewnie by nie była zadowolona, że jej chłopa odbijam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-07-20 o 07:28
Stary 2010-07-20, 07:27   #1728
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
mtv.pl tam są wszystkie odcinki i nie ma limitów można do woli nawet pół dnia oglądać bez reklam
http://www.mtv.pl/shows/licealne-ciaze/
http://www.mtv.pl/shows/nastoletnie-matki/
Też oglądam czasem LICEALNE CIĄŻE. A CIĄŻA Z ZASKOCZENIA jest na TRAVEL & LIVING. Tam jest też SALON SUKIEN ŚLUBNYCH . Na tym kanale oglądam głównie te dwa programy . I MAŁA MISS- widziała to któraś z Was? Masakra, co oni robią z tymi dziewczynkami :/...

A tak w ogóle to dzień dobry ! Zaczynam się wkręcać w to forum .
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 07:30   #1729
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
musze sobie sciągnąc te filmy skoro tak reklamujecie - to jakies komedie?
"Duma i uprzedzenie" to dramat romantyczny? na podstawie książki Jane Austen

Dzień dobry

ale mi się spać chce :ziewa:

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 07:30   #1730
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

ja też wcześniej się przewracałam

witaj

ja znam jednego takiego ale odchodzi w sierpniu

my też jak mieliśmy 19 ale ślubujemy w wieku 26

po prostu lose control
nie kojarzysz piosenki Glori Geynor I will survive? Ona tam śpiewa 'I'm about to lose control and I think I like it" coś takiego
co znaczy że "zaraz stracę kontrolę"
w tym sensie pytasz?

chcę was zmobilizować

dzień dobry

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

od klimy cię przewiało czy co?
chyba predzej od basenu, chociaz ju zmnie wczesniej pobolewało ucho
Stary 2010-07-20, 07:31   #1731
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Też oglądam czasem LICEALNE CIĄŻE. A CIĄŻA Z ZASKOCZENIA jest na TRAVEL & LIVING. Tam jest też SALON SUKIEN ŚLUBNYCH . Na tym kanale oglądam głównie te dwa programy . I MAŁA MISS- widziała to któraś z Was? Masakra, co oni robią z tymi dziewczynkami :/...
ja też woglądałam "Say yes..." ale te suknie przeważnie były same bezy na kołach jedna dziewczyna miała taką piękną pamiętam ja do dziś ryba z koronki-jedyne 1800$ ja może pójdę sobie do Kleifelda tak obczaić może pokażą mnie w odcinku bo w NY jest ten salon

Stary 2010-07-20, 07:31   #1732
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość

A tak w ogóle to dzień dobry ! Zaczynam się wkręcać w to forum .
widziałam chyba raz małą miss i doszłam do wniosku, że mamy bardziej przeżywają porażkę niż ich dzieci i masakra z tymi dziewczynkami. jestem ciekawa jak będzie wyglądać ich skóra za parę lat
Stary 2010-07-20, 07:32   #1733
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
a mój P. nigdy u mnie nie spał legalnie-tylko jak rodziców nie było wiem, wiem nie chodzi o sex, tylko on by się krępował, a ja u niego nie mogę, chociaż teraz od kiedy razem mieszkamy to pewnie by tata nic nie powiedział a jego rodzice to spoko, jak szedł do mnie spać ale on to już swoje lata ma
my też raczej nie śpimy jak są rodzice ale tylko dlatego że na jednej ulicy mieszkamy więc trochę bez sensu
ale zdarzało się bardzo rzadko że spał u mnie czy ja u niego kiedy byli (np po taty urodzinach bo u mnie w mieszkaniu było dużo gości) i nikt nas osobno do łóżka nie kładł bez przesady

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 07:33   #1734
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie boli lewa strona głowy od zatok, ale to chyba taki dzień, bo moja mama też się źle czuje

Jenny
1 miesiąc i 7 dni
wiecie, co ja nadal nie wierzę, że to się dzieje, że zobaczę NY, manhattan zawsze chciałam tam być i to się stanie chyba dopiero jak wylądujemy to do mnie tak na 100% dotrze
zazdroszcze Ci tego wyjazdu....ale tak pozytywnie rób zdjęcia to się nam pozniej pochwalisz
Stary 2010-07-20, 07:33   #1735
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
"Duma i uprzedzenie" to dramat romantyczny? na podstawie książki Jane Austen:
lubię ją mi się bardzo podobało "Rozważna i romantyczna"

T'ai to nas też by osobno nie kładli jak coś, bo i tak razem mieszkamy przez 6 lat nie narobiliśmy to wiedzą, że jesteśmy mądre dzieci a tak poważnie, to po takim czasie, planując ślub i mieszkając razem to w sumie normalne, ale wiadomo jak nie ma musu to nie śpimy

Karol ja sobie tez zazdroszczę i czuję się tak jakby to ktos inny jechał nie dociera do mnie zdjęć mi jeden Misiek narobi ma 5 lat, najbardziej lubi te kompromitujące i się cieszy bo ten malutki to nie wie o co chodzi bo ma niecałe 2 latka

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-07-20 o 07:36
Stary 2010-07-20, 07:35   #1736
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
chyba predzej od basenu, chociaz ju zmnie wczesniej pobolewało ucho
ja nawet jakbym chciała to mnie nie zawiewa nigdy i nie mam okazji skorzystać z L4

Cytat:
widziałam chyba raz małą miss i doszłam do wniosku, że mamy bardziej przeżywają porażkę niż ich dzieci i masakra z tymi dziewczynkami. jestem ciekawa jak będzie wyglądać ich skóra za parę lat
mi się wydaje że te matki to swoje kompleksy chcą leczyć poprzez te dzieciaki
widziałaś jakie niektóre brzydkie i tłuste?

"Say yes to the dress" też czasem oglądam ale rzadziej bo tak samo z mamą stwierdziłyśmy że te sukienki badziewne a za jaką kasę
Stary 2010-07-20, 07:37   #1737
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:

[QUOTE=kaska87;20791980]a mnie boli lewa strona głowy od zatok, ale to chyba taki dzień, bo moja mama też się źle czuje
Biedne <głaszcze> Mnie od 2 dni bolą plecy, bo byliśmy w niedzielę w chorzowskim wesołym miasteczku . Ale mnie wytrzęsło ;D. W pewnym momencie musiałam dać sobie spokój, bo błędnik oszalał i nie mogłam patrzeć w górę przez zawroty głowy. Oczywiście mój M. jest niezniszczalny- na rollercoasterze jechał 4 razy .
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 07:38   #1738
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
"Say yes to the dress" też czasem oglądam ale rzadziej bo tak samo z mamą stwierdziłyśmy że te sukienki badziewne a za jaką kasę
dokładnie ja jak już mówiłam jedna mi się tak na 100% podobała inne to szmaty za kilka tysięcy dolców poszłyby kilka przecznic dalej do Pronoviasa i kupiły na prawdę piękne suknie ale nie bo metka z Kleinfelda się liczy ja tam mogę mieć made in śmietnik byle była koronkowa i ryba

ja szukam sukni na allegro bo nowa ok 3.500 a na all 1200-1500 więc chyba się skuszę odkupić, niby dlaczego nie? będę ja widziała przed kupnem jak będzie w dobrym stanie to biorę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-07-20 o 07:39
Stary 2010-07-20, 07:41   #1739
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
ja nawet jakbym chciała to mnie nie zawiewa nigdy i nie mam okazji skorzystać z L4

mi się wydaje że te matki to swoje kompleksy chcą leczyć poprzez te dzieciaki
widziałaś jakie niektóre brzydkie i tłuste?

ja z l4 teraz tez nie skorzystam, bo nie lubie chyba, ze sie rozkreci (tfu tfu) to wtedy pomysle. zreszta do pracy mam blisko z domu. zobaczymy...mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
dokładnie ja jak już mówiłam jedna mi się tak na 100% podobała inne to szmaty za kilka tysięcy dolców poszłyby kilka przecznic dalej do Pronoviasa i kupiły na prawdę piękne suknie ale nie bo metka z Kleinfelda się liczy ja tam mogę mieć made in śmietnik byle była koronkowa i ryba

ja szukam sukni na allegro bo nowa ok 3.500 a na all 1200-1500 więc chyba się skuszę odkupić, niby dlaczego nie? będę ja widziała przed kupnem jak będzie w dobrym stanie to biorę
made in śmietnik ja tez chce koronki
Stary 2010-07-20, 07:42   #1740
kaska87
Zakorzenienie

a ja chcę żeby był już czwartek wieczorem po pracy i znów piątek-sobota-niedziela wolne
Cytat:
made in śmietnik ja tez chce koronki
no co a poka jaka Ci się podoba

a mi się nie mieści już podpis z formularzem

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-07-20 o 07:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości