2010-07-20, 14:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2
Cytat:
Napisane przez anemeon
byłam dzisiaj w Kato na wydziale i dyplom dostanę jednak dopiero we wrześniu. Ciekawe  a od pierwszego września mam zapisy na podyplomówkę, a chyba bez dyplomu mnie nie zapiszą  mój wydział chyba w kulki leci 
no i niepotrzebnie jechałam, tylko się zmęczyłam i mam mdłości od tego... Wrrrrr 
|
u nas zaraz po obronie takie zaswiadczenie dawali e sie obronilo i wszedzie mozna to zamiast dyplomu dawac dopoki do nie wyrobia...
Cytat:
Napisane przez elunka88
Bardzo dobrze mówisz co do piętra, pokoi itp...
nie do końca sami zbieramy bo ile rodzice mogą to nam pomagają, ale staramy się.
Nie ukrywam że zazdroszczę choćby nielubianej bratowej że będzie miała swój dom, ale trzeba się cieszyć z tego co się ma 
A propo starania się - G wczoraj po 20 pojechał do pracy jakąś stal rozładować czy coś i mu mówię że 20 zł może dostanie więcej a nie odpocznie nawet wieczorem. I że mógł nie jechać. A on że będzie na kwiaty dla mnie  czubek 
|
ja tez takim osobom zazdrosze 
ostatnio Cie dzieli tymi kwiatami 
Cytat:
Napisane przez Mustique
a jak dalej tak pójdzie i będę grać na nerwach wszystkim domownikom- to i młodszy brat znajdzie pannę i do niej sie wprowadzi- a mi pozostanie cały dom!!!
bratowe obydwie już sie wyprowadziły do sibie- w sensie do swoich włości- więc i z młodym może mi sie uda!
ale takie mieszkanie na kupie jest do doopy. U mnie mieszkali dwaj bracia z żonami i dziećmi, ojciec z bratem n o i ja... kłótnie - to była nasza rozmowa; inaczej sie nie dało. jak sie tylko powyprowadzały- nawet sie zaczynamy lubić! 
|
ciezko jest jak kilku doroslych mieska razem... nas jest 5 kazdy pracuje i moze sam sie utrzymac a czesto sa spieciac a jakby jakies obce osoby byly czyt. bratowe to chyba bym nie zniosla tego 
Cytat:
Napisane przez Niunia2011
joanwi "z tego co wiem to chyba duża część z nas będzie po ślubie mieszkać z rodzicami  "
Dzięki, że chociaż niektóre z Wasz trzymają moją (i nie tylko) stronę 
|
ale tu nie chodzi o strony ja bede mieszkac z tesciami ale mozna mieszkac i mieszkac co innego w mieszkaniu w jednym pokoju a tesciowie w drugim a co innego np. w domu 
zreszta nawet w mieszkaniu moze byc ok jesli jest odcieta pepowina, chociaz idealnie byloby chyba mieszkac osobno 
zreszta ja sie nie znam bo malo znam malzenstw co z rodzicami mieszka znam jedno i nawet sobie daja rade... maja 1 pokoj i swoja kuchnie a w 3 są... i czekaja az im dziadkowie parter zwolnią
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."
|
|
|