|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2
![]() To najważniejsze ![]() aha ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2
#1983 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Kiedys ciotka mi poweidziala,ze w malzenstwie najwanziejsza jest wspolna pasja: fotografia, ksiazki, taniec, sport.,podroze..u moich rodzicow to wedkowanie i grzybobranie
![]() a my....hm...ciezko taka rzecz znalezc ![]() ![]() moze gotowanie, albo zamilowanie do wypoczywnaia na lonie natury? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
zazdraszczam moj na miejscu nie usiedzi, a moglaby byc to i nasza pasja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1991 |
Lena
|
nasza też....
![]() a tak na serio.. cieżko u nas z jakimiś wspólnymi zamiłowaniami.. chociaż gdyby tak pogrzebać głębiej.. coś by sie znalazło!!! ![]() ................. moi rodzice też nie mieli nic wspólnego a przezyli razem ponad 40 lat!!! a dzieliło ich wszystko: od majątku, wykształcenia- po wiek!
![]() |
#1992 | ||
Zakorzenienie
|
no to błysnęłam i mam plusa
![]() ![]() Cytat:
![]() ale Ela wiedziała o co mi chodzi bo mnie zna ![]() poza tym Ela wie co myślę o jej sytuacji mieszkaniowej - bajka, 5 pokoi, całe piętro dla siebie (dobrze mówię?), poza tym pracuje, sama zbiera z TŻ na wesele i remont, to jest odpowiedzialne i dorosłe podejście, i głupio gdyby się tyle pokoi zmarnowało ![]() wybacz ja bym się do ślubu nie rwała nie mając pracy i pozwalając żeby wszystko za mnie płacili rodzice oraz mieszkając w jednym pokoju z P ![]() co to za życie? a jak będzie dziecko, to też twoi rodzice je będą utrzymywać? Cytat:
![]() nie dałabym rady ze swoją na 2 mini pokoikach chociaż mi to proponowała z 5 razy co najmniej ![]() poza tym tu dziewczyny już wiedzą ona jest palaczką nałagową ![]() ________________ wróciłam od babci, ale mnie nakarmiła ![]() dobrze że idę spać do P bo cała wanna zagruzowana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
Stysik a co do Chorwacji to po weselu PM zostaja na podrozy poslubnej a goscie do domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w sumie nawet ten rower to byl bardziej dla niego prezent niz dla mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
Lusi co do wierszyków, właśnie mama w sierpniu chciała kuzynowi zastawę obiadową kupić, ale jak dali wierszyk że kasa to zrezygnowała
![]() co do zainteresowań to u mnie tylko joga i książki (codziennie coś czytam, a ostatnio Pattersona nałogowo ![]() także już coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() byłam dzisiaj w Kato na wydziale i dyplom dostanę jednak dopiero we wrześniu. Ciekawe ![]() ![]() ![]() no i niepotrzebnie jechałam, tylko się zmęczyłam i mam mdłości od tego... Wrrrrr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
my żeśmy z bratem niedawno od babci przyjechali
robiła dziś pierogi z jagodami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie do końca sami zbieramy bo ile rodzice mogą to nam pomagają, ale staramy się. Nie ukrywam że zazdroszczę choćby nielubianej bratowej że będzie miała swój dom, ale trzeba się cieszyć z tego co się ma ![]() A propo starania się - G wczoraj po 20 pojechał do pracy jakąś stal rozładować czy coś i mu mówię że 20 zł może dostanie więcej a nie odpocznie nawet wieczorem. I że mógł nie jechać. A on że będzie na kwiaty dla mnie ![]() ![]()
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale juz to wszystko tu nie raz pisalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mojej sis z kolei zawsz emieliw spone pasje i coz...nie sa idealnym malzenstwem ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie tez tradycja, ze rodzice wyprawiaja,ale ja tak nie chce i jesli tylko mam mozliwosc to chociaz za czesc zaplace ![]() bajka byloby gdybysmy o pomoc nie musili prosic,ale to nierealne... ![]() na pewno bedzie latwiej jak od wrzesnia bede miec ten etat i jakies perspektywy wreszcie...M. juz jest ustawiony i to niezle ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tam się nie wtrącam, każdy żyje jak chce. To co teraz napiszę jest moją opinią i NIE JEST skierowana do nikogo konkretnego więc proszę nie rzucać fochów. Ale ja też na jednym pokoju u rodziców/teściów mieszkać bym nie mogła ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-07-20 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to ja ![]() ![]() mlodzi musza byc sami moim zdnaiem ![]() zreszta widz epo sis-mieszka z tesciowa, teraz pojechala na urlop i sis nie wyrabia na zakretach ![]() nie zwyczajna do takiej roboty wlasnie przez to mieszkanie z tesciowka ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() to tak jak mam-zostancie z nami choc rok po slubie.ta jasne.z roku wyszloby 10 lat pewnie,no lej!!!mimo ze relacje mamy super, ale to nie o to w tym wszystkim chodzi... znam takie co mieszkaja- moja kumpela dobra.i mieskala po slubie 3 lata!teraz zaszla w ciazy i od razu kupili mieszknaie gdzie indziej.skoro stac ich bylo od razu gotowka kupic mieszkanie, to po co to gniezdzenie sie z rodzicami tyle czasu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu ja bym tak nie mogła no życzę wam jak najlepiej, ale to łatwo tak powiedzieć - oszczędzimy i dobudujemy ![]() a jak są dzieci, rachunki itd to oszczędza się ciężko ja bym się martwiła że tak zostanę na tym jednym pokoju do końca życia ![]() ale oczywiście nic tu już nie można pisać negatywnego ![]() nie mogę się tego nauczyć, a ja taka nie jestem że potrafię wszystkim tylko słodkie rzeczy pisać ![]() więc lepiej spadam zanim ktoś się znów obrazi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Lena
|
dobrze że ja mam tę swoją piwnicę... może jakoś tam się wygospodarujemy
![]() a jak dalej tak pójdzie i będę grać na nerwach wszystkim domownikom- to i młodszy brat znajdzie pannę i do niej sie wprowadzi- a mi pozostanie cały dom!!! ![]() bratowe obydwie już sie wyprowadziły do sibie- w sensie do swoich włości- więc i z młodym może mi sie uda! ale takie mieszkanie na kupie jest do doopy. U mnie mieszkali dwaj bracia z żonami i dziećmi, ojciec z bratem n o i ja... kłótnie - to była nasza rozmowa; inaczej sie nie dało. jak sie tylko powyprowadzały- nawet sie zaczynamy lubić! ![]()
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
joanwi "z tego co wiem to chyba duża część z nas będzie po ślubie mieszkać z rodzicami
![]() Dzięki, że chociaż niektóre z Wasz trzymają moją (i nie tylko) stronę ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
A my sie cieszymy ze tak jest
![]() Moja sis po slubie pojechala w nieznane - czy to tez nieodpowiedzialne? Mieszkala w akademiku, miala 2 pokoje. Jej maz studiowal i mial 4h prace, sis gotowala nie pracowala, bo nie mogla. Ich dalsze losy byly nie znane. Szwagier skonczyl studia mial pol roku na znalezienie pracy nie znalazl, zaczal kolejne studia! Byle zostac tam. Urodzila sie moja siostrzenica, sis nie miala ubezpieczenia, byli z dzieckiem na 2 pokojach, wszystko pozyczone: wozek, lozeczko, ciuszki. Po studiach dostal prace, bardzo dobra prace, teraz mieszkaja w apartamencie z basenem, maja klimatyzacje w domu. Sis nadal nie pracuje, mysli o kolejnych studiach. Kupili sobie super auto. Ale czy to wszystko zmienilo cos miedzy nimi, NIE, wciaz kochaja sie tak jak kochali sie wczesniej! Ja nie potrzebuje 50m2 zeby byc szczesliwa, mi wystarczy M. a jak on bedzie przy mnie z wszystkim sobie poradzimy, bo wole byc kochana niz miec 5 pokoi! ALE TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja Cię popieram, mamy podobne zdanie na ten temat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.