Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Anies5 - Świetne ubrania i dodatki VERO MODA,CROPP,FISHBONE,HOUSE ,ECHO!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-17, 13:31   #8
anies5
Zakorzenienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Anies5 - Świetne ubrania i dodatki VERO MODA,CROPP,FISHBONE,HOUSE ,ECHO!

• TURKUSOWA BLUZKA QUEEN - rozmiar z metki M. Kolor ciemniejszy, niż na zdjęciu. Serek + 3 guziczki. Elastyczny materiał. Stan bardzo dobry -. Minusa za mała plamkę po lewej stronie, koło pierwszego guziczka. Średnica ok 3 mm. NIEAKTUALNE, YSABELL
  • KOSZULKA GATTA - czarna z białymi kołami. Biała lamówka. Elastyczny materiał. NIEAKTUALNE, KAWUŚKA
  • JEANSY CROSS JEANS - krój optycznie wyszczuplający biodra oraz podobno optycznie wydłuża niskie osoby. Coś w tym jest, bo mam podobne sztruksy i zawsze jak w nich jestem to słyszę: "Aga coś urosłaś" .
  • Spodnie są w stanie bardzo dobrym. Niewiele w nich chodziłam, bo nie lubię spodni bez kieszeni z tyłu. Poza tym były skracane przez krawcową. Brązowe przyszycia.
  • Wymiary:
  • 34 cm - pas
  • 45 cm - biodra
  • 96 cm - długość od zewnętrznej
  • TOREBKA ESPRIT - czarna z literą S ułożoną z białych napisów Esprit. Mała, do ręki, na ramię, przedramię. Zapinana na zamek. W środku kieszonka na komórkę np. Długość - 21 cm. Szerokość - 18 cm. Stan idealny.
  • Zamienię na inną fajną torebkę, pasek lub jakieś korale, bransoletki. Albo coś z listy w poście 1.
  • SPÓDNICA CROPP - rozmiar z metki XS, plisowana, zakładana. Jeansowa. Stan bardzo dobry. ZAMIENIĘ NA FAJNĄ SPÓDNICZKĘ LUB SPODENKI, SPODNIE 3/4.
  • PASEK Z TURKUSAMI - brązowy z prawdziwymi turkusami. Dostałam od babci z USA. Brązowy. Klamra wysadzana turkusami, dość duża. ZAMIENIĘ NA PASEK (COŚ JAK NA FOTCE OBOK).
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  gatta081.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  23,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  qu1.jpg
Wyświetleń: 30
Rozmiar:  67,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  zestaw1.jpg
Wyświetleń: 160
Rozmiar:  96,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  ge2.jpg