Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-28, 20:58   #749
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Po jakim czasie wyszlyscie na spacer z wozkiem?
Ja chce po tygodniu czyli w ten piatek a moj tz mowi, ze za wczesnie nie chce sie z nim klocic o to. W ogole jestem zadowolona z jego pomocy, bo robi wszystko, mi kanapki, kapie mala, karmi jak mleko odciagne, jezdzi do sklepu, robi pranie i prasuje, ale niestety chce wszystko narzucic, czyta ksiazki, oglada Zawitkowskiego i sie teraz wymadrza a ja sie czuje jakby to on byl matka i ojcem a ja tylko krowa dojna wiem, ze nie robi tego specjalnie i bardzo sie stara i nie powinnam narzekac, ale on robi prawie wszystko!!! Jak u mnie mala placze to u tz sie od razu uspokaja troche to podburza moja samoocene ;P

Agravka co do goraczki to ja od kilku dni wieczorami mam temp. pod 38 podchodzaca i biore paracetamol na to, tez myslalam, ze to od piersi, ale dzis z piersiami jest ok a temp. byla

Co do ulewania to zauwazylam, ze nawet nie chodzi o cyca, czy butle, moja mala po moim mleku z butli nie ulewa a modyfikowane zawsze! Jeszcze kwestia jest smoczka w butli, chodzi o szerokosc dziurki i o wyciek mleka, dr brownies najlepszy mala musi zassac bo ma mala dziurke, mamy jeszcze z aventu to bardzo mi nie pasuje ta butla otwor duzy to i mala lapczywiej i wiecej na raz pije i wtedy sie ulewa duuuuuuuuzo

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora