2010-07-29, 09:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co myślicie o Czasie?
[QUOTE=incognitooo;2099792 9]Wiadomo, że wszystko musi iść do przodu, bo jakby stało w miejscu to by nasze życie nie miało sensu. Rodzimy się, żyjemy, umieramy. Słońce wschodzi i zachodzi. Taka kolej rzeczy. Chodzi mi o takie pojęcie czasu, że przeszłość i przyszłość cały czas są (np. w innych wymiarach, co umożliwiałoby podróże w czasie) a nie minęło/będzie. A sama nie wiem, im więcej myślę tym wszystko się wydaje bardziej skomplikowane
Na ten temat sa akurat rozne teorie i to w co ktos wierzy a w co nie nie ma znaczenia tak szczerze.
Cytat:
Napisane przez incognitooo
"A twierdzenie, ze Ty o tym sie mozesz wypowiadac z doswiadczenia to zwykla bujda  "
Nie no tu już przesadziłeś  A tak poważnie, skąd możesz wiedzieć co potrafi inny człowiek? Ludzie mają różne "dary". To, że czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że tego nie ma.
|
Sure, sure Dopoki mi tego przekonywujaco nie udowodnisz, to bujda i tyle ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez incognitooo
edit.
Kiedy zakładałam ten wątek myślałam, że usłyszę jakieś ciekawe teorie. Niestety, zamiast tego, uświadczyłam tylko wyśmiewania się z moich przemyśleń.
|
Wiesz, jakbym napisal - "jak to jest z ta grawitacja? Uwazam, ze nie istnieje i ludzie moga latac. Sam to wiem z doswiadczenia", to by bylo, zupelnie tak samo. Problemem sa dane przemyslenia, nie reakcja
|
|
|